Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz RexpecT #11614 üzenetére
commanDOS: A Nero telepítéssel már többeknek volt problémája keress rá a topikban. Irts ki minden Nero-val kapcsolatos bejegyzést a registryből és a könyvtárakból.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
commanDOS
senior tag
válasz RexpecT #11614 üzenetére
Én így utólag azt mondom, hogy nem nyújt semmilyen plusszt.
Én sem hallgattam másokra, hajtott a kíváncsiság, meg a csilli kinézet, amit kivételesen jó értelemben mondok, mert tényleg szép, ízléses, tetszetős a felület.
Használat szempontjából viszont semmi plussz, részben még mindig akadnak driver gondjai, nyomtatót pl nemtudok használni, nincs hozzá driver (hp deskjet 656c), elég háklis jószág. Sok bevált kisebb alkalmazás, stb nem fut, . Ha van alatta vas, azt meghálálja sebesség szempontjából, de én nem tartom gyorsabbnak az xp-nél.
Bár aki mostanában vesz vagy vett új konfigot normális áron, annak biztos nem lesz vele gondja.Lehet, h még javul a véleményem, szeretném. Valszeg meg lesz majd minden xp-s alkalmazásnak a megfelelője, talán csiszolódik még a rendszer és jól használható lesz.
Én mindenesetre nevetségesnek tartom, hogy vagy 5 évig rakosgatták össze ezt a sz@rt, biztos jó hosszú kávészüneteik voltak a fejlesztőknek...
Néhol egyszerűen röhelyes, hogy mennyire ugyanaz, mint az xp, lehet, hogy más a kernel meg van csicsás design, de rengetek dolgot, mintha csak átraktak volna az xp-ből.[ Szerkesztve ]
Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
apro
senior tag
válasz RexpecT #12175 üzenetére
hali
lehet söt némely esetekben igaz amit írnak,de én ép az elenkezöét tapasztaltam(amugy én is eleinte ellene voltam a Vista-nak) feltettem kb 6 hónatja a Vista ult. rátelepittem az SP1-et
kb 3 hete nekem semmi gond vele semmi rendszer összeomlás, se lasúlás.söt igy SOKKAL jobb OP.rendszer mint az XP,emlékezz amokor bejött az elsö XP ez sokkal stabilabb jobb.A másik az is igaz hogy kell alá "Vas" egy szóval nekem bejött a vista
és az SP1 óta semmi leirt problémák nem jelentkeznek.( ez saját vélemény, ha felrakod a Vistát emlékezz rá egy fél év molva ,hogy jó kis rendszer ez)
hali -
Thrawn
félisten
válasz RexpecT #14481 üzenetére
Én letöltöttem, és úgy raktam fel, mert előtte az SP1 RC2-t is le kellett szednem.
Bali27: Már nem emlékszem pontosan miért, de engem a Teatimer kiidegelt. Rosszabb mint az UAC
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Morden24
nagyúr
válasz RexpecT #14481 üzenetére
Nem lesz semmi gond úgy sem, ellenben az Update-en keresztül testreszabja magát a cucc, ergo csak azt szedi le, ami neked kell, tehát rövidebb idő/kevesebb letöltés. Tehát ha csak szimplán a saját, netre kötött gépedet akarod SP1-esíteni, szerintem kényelmesebb a WinUpdate.
Sectumsempra - For Enemies
-
-
Thrawn
félisten
válasz RexpecT #14491 üzenetére
Az Update meglesi a gépedet, milyen frissítések vannak már fent, és csak azt tölti le ami kell. A letöltött SP1-ben minden frissítés benne van a kiadás óta. A kettő közül mindegy melyiket használod, a végeredmény ugyanaz lesz.
-
Takhanto
őstag
válasz RexpecT #14518 üzenetére
Szerintem nem fogadja,nem kell ezen szenvedni. Felteszed az angol vistát és angol sp1-et. Utána az update keresztül kiválasztod a magyar nyelvet,ha ez fel van telepítve be kell állítani hogy magyar legyen oszt kész
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
Core2duo6600
veterán
válasz RexpecT #14518 üzenetére
Nem, és nem fog rá felmenni csak akkor ha tartalmazza az oprendszer úgymond "home" nyelvét
Ultimate re nyelvi kiegészítést le tudsz szedni(#14519) m4rc!
Elég a 2 giga ma még
Ha a ram mérete nem a 2 egész számú hatványa nem túl szerencsés bár müködni müködikGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
attila9988
őstag
-
Core2duo6600
veterán
válasz RexpecT #14653 üzenetére
Azért kapcsol ki, hogy energiat takarítson meg
Ami be van állítva neki, 10- 15 perc nem tom mennyi alapból, már rég letelt mialatt a film ment, de van olyan inteligens, hogy a film közben nem kapcsolja ki, és mivel miutan már vége nem változik semmi a monin, lekapcsolja, teljesen normális
Használhatnád htpc ként is és akkor is ez lenne a dolga ha elalszol a filmen
(#14660) szacsee
Ott írja, hogy full, oem et én nem találtam benne, de lehet, hogy vak vagyok
ÉS mennyibe kerül, mert abból lehet következtetni rá
Ultimate esetében szabadon használhatod a 32 vagy a 64 bitest(#14666) pinnacle
Mire van a hdd uzemmód állítva a biosban ?
HA nem ide re van akkor tedd arraBootolj a DVD ről, tarra töröld a winyot, a particiókat is
Majd hozd létre és telepítsed
Olyan telepítő korongot használj, ami nem buherált
Én egy winbeta.org félét szedtem le, rajta van mind a 32 mind a 64 bitesből is mindegyik
Ezzel nincs ilyen gondHa a teljes törlés ellenére sem megy
akkor póbáld ki egy havertől elkért drive al
ha azzal sem akkor egy haver lemezével, az is orig legyen abból a szempontból
hogy ne legyen buherálva
A hdd vezérlőnek a drivert beadtak a telepítés közben, pendrive ról is fel tudja szedni
ez akkor biztosan kell, amikor a biosban a hdd ahci modban van
HA ide mod akkor elvben nem kell, de kivétel erősíti a szabálytHa így sem jársz eredménnyel, akkor a winyon a sata adatkábelt cserélném ki
MAjd ismételt próba, de ez akár a DVD Drive nál is fennálhat, mert egy kábel igen érdekes dolgokat okoz néha ...
Valamint a tápot majd idővel egy min. 500 wattosra
HA ezek mindegyikével kudarc az eredmény akkor jó esélyel a winyo, vagy a lap gázos(#14667) bbazsy
Ha sahring wizardot használsz akkor everyone ként osztja meg
tehát az everyone nak kell legyen hozzáférési joga az adott mappához vista alatt
Most megnézem nálam hogy van beállítva
ultimate vista vs xp proff
Akárhogy is nézem
Xp én sharing wizzard bekapcsolva
Vistan kikapcsolva
ezt a controll panel, folder option alatt van
Ha a vistan bekapcsolom, akkor csak a profil alatt enged tevékenykedni
Vistan tovabba ezek legyenek beálítva:
[link]
A beépített tuzfal nem befolyásolja a file megosztást
és a vista az private network ként legyen, különben a file megosztás mint szolgáltatás le lesz tiltvaRemote shutdown ra én a remote desctopon keresztül csinálnám
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz RexpecT #14742 üzenetére
csupán megkérdezi, hogy le akarod - e állítani, normális
rányomod, leállítja, és mehet tovabb minden(#14736) Barthezz2
Hát akkor nincs mit tenni. . .
Én ezért vettem MCE akrit, ehhez nem adtak semmit a világon, ill amit adtak, az alapból gáz, de csak MCE nélküli gépen megy, de semmire sem jó(#14737) Bali27
Ha mást akarsz, akkor szvsz egy lasert vegyél
A Xeroxnál (Docuprint 4512 ) pl a 12 éves nyominak is tökéletes a vistaba betett drivere, igaz le is lehet szedni hozzá valamit, de semmi változást nem hoz(#14752) bim
És ha bekapcsolod a hálózat felderítését, és a megosztást akkor nem gyorsabb
De az az 1 perc az már elfogadható
rengetek mindentől fugghet, olyanoktól is, mint a winyo, és a lap vezérlője, most hw szeintem mondom, nem a driverek miattNálam pl 2 samsung 400 as sata van
az egyik 16 a másik 8 mega cashel
kb egyformán zajos is mind a 2 durván, tehát hang tekintetében nem javaslom oket, a 200 as csendes
8 mega cashesről gyorsabban bootol a rendszer
pedig a 2 winyo ezt leszámítva egyforma.(#14757) Ottoka
Azért üres, mert nincs rajta semmien bővítmény, fogd fel úgy, mintha az lenne rajtra, hogy safe mode
Sok plugin, és bővítmény nem is létezik rá, nekem is üres amúgy.
Pont a 64 bit miatt, adtam fel a 64 bites linux futtatását, mert ott minden porcikáhja a rendszernek 64 bites volt, és gyakorlatilag használhatatlan volt a böngésző, se flash, se java se semmi nem volt.(#14758) m4rc!
Nem lehet, hogy a windows defenderrel kéne megetetni ?[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
qwertly
addikt
-
Pheadar
tag
válasz RexpecT #15486 üzenetére
Igazság szerint nem én telepítettem, hanem gyári, de lefutatták ezt az élményindexes cuccot, és aszerint képes rá a gép. Na meg voltak a laptoppal eleinte gondok, akkor a garancia keretében visszaküldtük, és újratelepítették, azóta nem tudja az aero-t. (Meg egy csomó minden másképp volt, mint előtte, amit nem értettem, de többnyire azért sikerült megoldani.)
Szerk: Oké, megfejtettem a problémát, nagyon láma dolog. A Vista verziója nem tartalmazza az aero-t, Home Basic, csak azt nem értem, hogy az előző telepítés miért tartalmazta...
[ Szerkesztve ]
Meg kellene próbálni boldognak lenni. Ha másért nem, legalább a példa kedvéért.
-
Skyer
senior tag
válasz RexpecT #18596 üzenetére
Srácok az a baj hogy a szóban forgó gép egy DTR notebook...Nemtudok belenyulni mert ugrik a garancia, VGA csere? na az szép lenne ha menne.. Bár lehetne..
Amúgy amiket csináltam lemezeket az Vlite és WAIK tool al van csinálva. Van alap vistám is....
[ Szerkesztve ]
Honlaptervezést,számitógépszerelést,webprogramozást vállalok!
-
Morden24
nagyúr
válasz RexpecT #20864 üzenetére
Ha az energiagazdálkodásban átállítottad a start menu power button-t shutdown-ra, akkor úgy is kell lennie. Nálam pontosan ez van. Ha ez nem történik meg, akkor ott valami csúnyanagy elbaszás van.
Ha a géped power buttonjáról beszélsz, akkor arra is ugyanaz vonatkozik. De amúgy egyszerűen kapcsold ki a hibernációt, és akkor azt már tuti nem fogja csinálni.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Vasinger!
nagyúr
válasz RexpecT #28134 üzenetére
De az az érdekes, hogy ezt azóta csinálja, mióta házban egy 12-es ventit rákötöttem közvetlenül a tápra. Tudjátok, a PATA winyók táp kábelére.
Lehet, hogy az a baj? De ez nem magyarázá milért csinálja ezt
A tápnak tök mind1, hogy az alaplapról, vagy közvetlen az ágról szívja a lument.... -
-
debut12
aktív tag
válasz RexpecT #29135 üzenetére
Szia!
Már nincs, mert kicsit érdekessé vált tőle a net. Kb 1/2 perc volt mire csatlakozott indítás után pedig egy jó kis Gigabyte alaplapról van szó.
De amikor nuku net, csak winamp tök új rendszeren és mégis megfagy ugyanezzel a hibával...
SP1es origi lemez...
Mikor jön már az új windóz?????Azért köszi a helpet!
A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest