Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
Jack O'Neill
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nos kipróbáltam minden féle vírusírtó nélkül is a dolgot. Semmi közük a dologhoz. Egyszerűen seven alatt a hálózat azonosítását nem kezdi meg, amíg fel nem ált az oprendszer. Valaki kérem segítsen mert idegesít a probléma. Neten is utána olvastam, és mással is előfodult vista/seven alatt, hogy a hálózat azonosítás mindíg felállás után idult és eltartot géptől függően 30-60másodpercig. Megoldást persze nem közöltek... A modemem egy routeren keresztül kapcsolódik. az upnp engedélyezve van a routeren! De ha kikapcsolom akkor sem változik semmi. Seven feláll.... És azonosít...majd ha kivárom, akkor minden működik rendesen. Segítsetek! Moonman vagy valaki kérem szépen

-
Jack O'Neill
tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Már megpróbáltam. De a vistás konfigon működött a régi lan driverrel jól. Frissítettem a legfrissebre, de akkor is egyyzerűen későn kezd neki a felismerésnek. Mikor felált a rendszer, akkor kezd neki a hálózat azonosításának. Aztán rájön, hogy minden ok és müxik frankon. Amúgy egy x58-as UD5 lapom van

-
Jack O'Neill
tag
Szervusztok!
Én is Win7 felhasználóvá váltam, de van egy kis problémám, vagy inkább zavaró jelenség. Amikor feláll az oprendszer, akkor a szélessávú net még nem áll készen. Felismeri és betölti, csak kb 20másodperccel később mint kéne, mintha lenne egy idő amikor laggol és nem foglalkozik vele. Nem tudom valaki tapasztalt-e hasonlót. Tehát bejön minden betölt a skype msn csak nem tud kapcsolódni mert nincs net. Aztán 20másodperccel később a windows észelli a hálózatot és lesz net aztán minden felkapcsolódik. Vista és xp alatt a net már készen ált mire felált az oprendszer. Nem tudtok erre valami megoldást? Előre is köszönöm a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hegesztés topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB Rose Gold Megkímélt állapot 83% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest