Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez nem win 8 fórum, de ott nem válaszolt eddig senki: Szóval, karácsony óta van új gépem, rajta frissen telepített Win 8.1. Néha az Eseménynaplóban kritikus eseményeknél ezt írja ki:
"A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása." + a Hibáknál "A Windows gyorsindítása sikertelen. Hibaállapot: 0xC00000D4."
Ez azért érdekes, mert eddig mindig szabályosan leállítottam a gépet, ahogy kell, és le is állította a Windowst, és kikapcsolt a gép. Mi lehet ennek az oka, és okozhat-e bajokat a közeljövőben? Egyébként szünetmentesem is van, szóval áramkimaradás miatt nem lehet gond...Előre is köszi az infókat!
-
törölt tag
válasz Borisz76 #53698 üzenetére
Nos, a FAST BOOT a BIOS-ban "disabled", viszont a windowsnál rendszerbeállításokban engedélyezve van. Amúgy SSD-n van a rendszer, és nem én telepítettem, hanem az üzletben. Eddig jó volt, most kezdett el hisztizni, és csak az eseménynaplóban vettem észre ezeket a hibaüzeneket. Normálisan elindul pedig a gép. Állítsam akkor enabledre a BIOSban a gyors indítást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest