Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Kis Retro :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Jéghorgászat
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Igen, általában nem szoktam engedélyezni az Otthoni hálózatot és simán meg tudom osztani a tartalmakat majd elérem. Megosztáskor jelszót nem szoktam használni, eddig soha nem volt gond Windows 7 óta.
Amúgy meg megpróbáltam hogy Mindkét gépen Otthoni hálózatba lépek de ott is az alábbi hiba jött sajnos.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
Nézzük akkor az alábbiakat, sajnos nem lett jó: (ere a hsz-hez plusz infó, amivel a problémám most is fennáll.
Olyan problémám lenne, hogy adott 2 számítógép a hálózaton:
Mindkettőn beléptem az ottohni csoportba az sem segített sajnos.- Asztali gép : 192.168.0.25 (win 10) - Microsoft fiókba belépve
- HTPC : 192.168.0.13 (win10) - Nem léptem be a fiókba (de csináltam olyat is hogy beléptem a Microsoft fiókba.Akkor ha diretben a gépnévvel nézem akkor beenged a másik gépbe.
Itt ha a Bitfenix helyett az ip-vel próbálkozom akkor az alábbi jelszót kéri, amit nem tudok mi az, mert minden jelszós dologot kikapcsoltam.
Már mindent próbáltam, újratettem gyorsan gépet de semmi.
Gyanakodtam arra is hogy egyik Gép Microsoft fiókkal van benn, másik csak helyi fiókkal, de bejelentkeztem ugyanazzal a Microsoft fiókkal is de ugyanez a probléma.
Ötlet?....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Warhammer 40,000 : Space Marine 2
- Microsoft Office 2019 Otthoni és vállalati verzió (PC / MAC)
- HIVATALOS MICROSOFT SZOFTVERLICENCEK - ÖRÖK GARANCIA - LEGJOBB ÁR
- GameStar / Gamer Magazin / PC Guru stb papírtokos játékmellékletek 350Ft/db
- 2db játék: Warhammer 40,000: Space Marine 2, Unknown 9: Awakening promo kód AMD Ryzenhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest