Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibike8
őstag
válasz zolee001 #132214 üzenetére
Értem, de a wsresetet már próbáltam szintén. Azzal kezdtem a kínlódást pár napja.
A feleségem fiókjával is bejelentkeztem, de semmit nem enged letölteni az áruházból azzal sem. De még ha nem is lehetne letölteni, de a számológép ami alapból telepített volt, elindulna.
2 gépen vagyok jelen a fiókommal. A másik gépen nincs gond.[ Szerkesztve ]
-
tibike8
őstag
válasz King Unique #132219 üzenetére
Az a jó, ha célirányosan kérdeztek mert könnyebb nekem is olyat írni ami nem jut eszembe, hogy fontos
És azon a 2 linken levő tanácsokat végig próbáltam.
És microsoft fiókot használok mindkét gépet. És először kért anno személyazonosság visszaigazolást, most nem. Pár nappal ezelőttig ment minden a rendszerben amúgy. Csak a havi frissítés ment fel rá szerdán. Azután valamikor vettem észre a hibát.
A többi valamiket amik a különböző linkeken van, meg nem értem, nem erőltetem. De akkor max megint alapra állítom a rendszert amit valami baromság miatt kb fél évente meg kell csinálni. Mert vagy kínlódok dilettánsként a sötétben és próbálkozom pár napig, vagy 1 nap alatt alapra állok és belakom megint a gépet. -
tibike8
őstag
válasz King Unique #132234 üzenetére
'Tehát nem mindegyiket, sejtettem. ' -
Most már éjszakás vagyok így majd játszok vele otthon máskor, de
Visszaállítottam már a frissítés előttre és akkor jó volt az áruházas dolog, felment a frissítés és nem lett jó, ekkor a frissítést távolítottam csak el és akkor sem volt már jó. SZóval nem tudom, hogy pontosan mi okozza.
A repair installt majd próbálom, csak értelmeznem kell az angolt.
Amúgy még az XP-s időkben állandóan ghostoltam. Még dos-os verzióval. Aztán rendszerváltás után leszoktam a mentésekről. -
tibike8
őstag
válasz Csengődi #134705 üzenetére
Én hármat frissítettem és a Ryzen 1600-os gépemen nálam is elkínlódott több mint 1 órát, pedig naprakészen szoktam tartani. A másik 2 gép meg 8-10 éves gyengébb alapgépek és seperc alatt felment rájuk a frissítés.
A Ryzenes gépre a segéddel ment fel mert nem kínálta fel a rendszer magától. AZ még érthető is, hogy hosszú idő, de az egyik régi gépre is a segéddel raktam fel és pikkpakk felment.[ Szerkesztve ]
-
tibike8
őstag
Sziasztok! Nem tudom, ide tartozik-e, de az a gondom, hogy a PC-m egyik napról a másikra nem látja a BT adapteremet (TP-Link UB400). Bármelyik USB-be dugom is a gépen, semmi nem történik. Persze minden mást látnak az USB portok, ha beledugom. A BT adapteremet viszont a többi gépem továbbra is látja. Merre indulhatnék el kideríteni az okot?
A kérdéses PC-m konfigja az adatlapomon látszik. Windows 10 Pro, 21H2, 19044.1387. A másik 2 gépen amivel jó, 10 home 21H2 van.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest