- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Elfogyó memóriára tudtok valami orvosságot?
A gépemben 8GB van, és azt vettem ma észre, hogy Far Cry 3-ból vagy 2-3x is kidobott ezzel a hibával (ami még sokat zabált, aza chrome, de nehogy már 8GB nem elég ezekre). Magát a játékot tudtam folytatni, meg ment minden megnyitott program is, viszont az asztal teljesen elsötétült, csak feketeség volt helyette.
Ja, a feketeségből bármit lehetett indítani, csak ugye rohadtul sötétben tapogatózás, hogy mi hol van, éppen mire kattintok
-
rizso
addikt
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Hátha inkább OS-függő a dolog. Természetesen nem csak chrome-on belül csinálja ezt az állítgatást.
Vélemény?
-
rizso
addikt
válasz
Katumoto712 #41041 üzenetére
Nekem is német gépem van, mégis gond nélkül megy magyarul - 8.1 alatt is. Letöltöttem a magyar nyelvet, és ha jól emlékszem, egy újraindítás/ki-bejelentkezés után automatikusan át is állt magyarra a rendszer nyelve.
-
rizso
addikt
Helló Srácok!
Azt vettem észre 8.1 alatt, hogy újabban néha ugrál a mutatóm. Egy ilyet feltelepítettem, de nem javult a helyzet. Win 8.1, Gigabyte M6900, meg egy egyszerű, 1500Ft-os szövet egérpad. Vélemény? Megoldás?
-
rizso
addikt
válasz
#19617792 #40777 üzenetére
Nem "A" megoldás, de Windowson belül beállítottam a méretezést 130%-ra (FHD miatt nekem ez jó), illetve chrome - tulajdonságok - kompatibilitásnál tettem egy pipát "A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén" elé. Ezt valószínűleg el kell majd játszanom az összes olyan programmal, ami nem ad éles képet - értsd csúnya -, de az eredeti állapotnál mégis jobb...
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Tudtok valami tuti tippet 8.1-re, hogy minden egyes alkalmazást szépen, élesen jelenítsen meg mind asztali, mind win8 nézetben?
Undorító, ahogy pl. a chrome kinéz asztali nézetben, de még az alap windows programoknál/beállításoknál is vannak gondok. Kijelzőm 15,6", FHD.
És lehet, hogy nem win8 hiba, de: youtube hangerőgomb nem igazán akar működni. Másnál is van gond vele? Esetleg megoldás rá?
-
rizso
addikt
válasz
GEPESZ66 #40215 üzenetére
Kösz a tippet, kipróbálom majd!
Sub-ZeRo: nem hiszem, hogy kontakthibás lenne, mert mikor a "fogaskerekes" menüből kapcsoltam ki, akkor nem volt baja, csak a win gombosnál. Na mindegy, csinált még pár furcsa dolgot a 8/8.1 (pl. a korábban megjegyzett otthoni wifire nem volt hajlandó csatlakozni automatikusan, pedig előtte ment, jelszót is elmentette, automatikus kapcsolódás is be volt pipálva), remélhetőleg a jövőben egyre kevesebb érdekességgel találkozok
Na de hétfőn kapok egy új gépet (az előzőnél volt egy kis háttérvilágítás-beszűrődés az egyik saroknál, így kicseréltettem), meglátjuk milyen hibákkal jövök megint
-
rizso
addikt
válasz
Steelmanus #40198 üzenetére
Nem, ez nem segít. Ez a win8-nak lesz a köcsögsége, hogy ha háttérbe rakod a böngészőt, akkor nem szól tovább a hang. Remélem lesz rá valamiféle okosság, mert ez a "használj osztott nézetet az alkalmazásoknál" nálam nem valami nyerő.
Más: este ki akartam kapcsolni a gépet, bal alsó sarokban a "start menüt" előhozva rá is mentem a leállításra. Elkezdett kikapcsolni, sőt ki is kapcsolt egy pillanatra, aztán újraindult. Mondom mi a tököm, félrenyomtam volna? Oké, betöltött, ismét leállítás - és ismét újraindult. Na mondom elég, fogaskerék - főkapcsoló - leállítás - és harmadszorra végre sikerült kikapcsolnom a gépet...kész vicc.
-
rizso
addikt
válasz
karlkani #40188 üzenetére
& többiek: köszi, most már okés!
Arra nincs tippetek, hogy a chrome "asztal" nézetben miért pixelesedett be? Vagy esetleg nincs olyan opció, hogy ha mondjuk chrome-ban megy egy YT videó, akkor az a háttérben is szóljon? Maga a videó nem áll meg, de hangja nincs. Kicsit idegesítő, hogy hallgatok egy zenét, majd chrome háttérbe rak, aztán elnémul az egész (tiszta andoidos YT kliens feeling).
-
rizso
addikt
Újabb kérdés: hogyan tudom beállítani, hogy bekapcsoláskor ne kérjen jelszót? Olyat találtam, hogy felébresztéshez ne kérjen, de bekapcsoláshoz nem találok.
-
rizso
addikt
Nincs tippetek, hogy a kijelző miért nem képes normálisan visszakapcsolni? Be van állítva, hogy mikor kapcsoljon ki a háttérvilágítás, ezzel nincs is gond. Viszont mikor használnám a gépet, akkor a kép nem jön vissza, csak maga a háttérvilágítás indul be, és így bámulhatok egy sötét képet...
-
rizso
addikt
Helló Srácok!
Lenne egy újabb kérdésem - bár nem teljesen win8 a téma. Az 1TB winyón alapból egy partíció volt (legalábbis ami látható). Zsugorítással csináltam most belőle kettőt, de a C még mindig 461GB, és ennél jobban nem tudom zsugorítani - legalábbis az alapértelmezett win eszközzel. Mivel lehetne tovább csökkenteni a méretét?
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Beruháztam egy laptopra, amin előretelepített win8 van. Kérdésem: menet közben lehet változtatni a nyelvet? Első indításkor tudtam választani vagy 1000 nyelv közül (magyar is volt), de úgy gondoltam, hogy jobb nekem, ha németre rakom, úgysem árt egy kis gyakorlás. Viszont elég sok minden van, ami nekem újdonság, és magyarul könnyebben megérteném. Szóval: lehet-e "on the go" állítani, mint pl. telefonnál, vagy pedig kell hozzá egy újratelepítés?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia