- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s_agnes #14494 üzenetére
Akkor pár dolgot tisztázzunk elsőre
1. A számlán külön tételként szerepel a Windows 7?
2. Pontosan milyen változatot(Home Premuim/Pro esetleg Ultimate) vettél és mennyiért? (OEM-nek kell lennie, hisz van matrica, az ár meg azért érdekel, mert lehet, puszta tévedésből nem jó lemezt adtak)
3. A W7 telepítése nem annyira bonyolult, persze ha még sosem csináltad és tartasz is tőle, akkor jobb hozzáértővel elvégeztetni. -
polonic
félisten
válasz
s_agnes #14451 üzenetére
Ez a 0xC004C008 hibakód az alábbit jelenti:
Az aktiválási kiszolgáló megállapította, hogy a megadott termékkulcs nem használható.
Tehát nem azt, hogy érvénytelen vagy máshol használatban van, mert ezeknek is van külön hibakódja.
Első körben megpróbálnám a telefonos aktiválást.
1. Nem kapsz új kódot ezzel, hanem ezt a meglévőt aktiváltatod telefonon keresztül.
2. Ki lehet nézni az eladókból, sajnos azt kell mondjam. De, ahogy fentebb is írtam, eddig a hibakód nem azt mutatja, hogy ő is felhasználta volna.
- Igen, a számla valamennyi védettséget jelent. De ehhez feltétlenül ott kell lennie a microsoft matricának is mellette. Ez ugye meg van? A gépre ragasztva vagy akár a dobozban? Megkaptad a win7 dobozát?
- Nem tudom, ha mégis ő csinált valamit, a MS által kaphatsz-e új kódot.
- Szerintem neki kell elvinnie a balhét, ha mégis ő a bűnös.
Ha nem megy az aktiválás a telefonos ügyfélszolgálaton az utóbbi kettőnek kérdezz utána ugyanott az ügyfélszolgálaton.
3. Többször, azaz más helyen aktivált windowst telefonon keresztül sem lehet az eredeti helytől eltérő helyen aktiváltatni.
4. Ezt is el lehet képzelni, sajnos. Valami aktivátor, crack vagy nem tudom, mi után kéne kutatni a gépen. Ezekkel nem vagyok képben.
Megjegyzés:
A linkelést kérlek legközelebb így:
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS