Hirdetés
Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Kedden még semmi gondom nem volt a gépemmel, szabályosan leállítottam. Szerdán bekapcsoltam és valami eszméletlen lassan bootolt, még 5 perc után is használhatatlanul darált a winchester.
Eddig igen fürge volt a rendszer, de most nagyon lassú. Lassan egy órája, hogy elindítottam, de még mindig folyamatosan darál, tölt a winchester, a böngésző megakad egy csomószor. Hang nincs, azt írja, az audio szolgáltatás nem fut. Nem töltötte be konkrétan a realtek managert sem.
A feladatkezelő szerint szabad memóriám közel 3 gigabájt van, a winchestereken is van egy csomó szabad hely, és a processzort sem eszi semmi, pár százalék körül ugrál a terhelése. Viszont a winchester folyamatosan dolgozik. Hogy lehet kideríteni, hogy mi zabálja fel? Nincsen vírusirtóm, csak a gyári biztonsági szoftvereket használom. Emlékeim szerint semmilyen gyanús website-ot nem látogattam aznap, miután meghülyült a gép. Egyszerűen facebook, levelezés, kis játék ment.
-
szőröscica
addikt
Lefutott az Avast, nem talált semmit, a winchester továbbra is darál. Megpróbáltam egyszer visszaállítani a rendszert, sikertelen volt. Most újra próbálom. Felgyújtom ezt a szart!
Komolyan fogok venni egy imacet, bármennyire logikátlan is nekem a macos, az legalább STABIL, és nincsenek ilyen szellem jelenségei. Pedig eredeti win95-m, 98-am, xp-m, vistam, és 7-em van, de most már unom a szopást, ami együtt jár velük sokszor.
-
szőröscica
addikt
Hmmmm!
Nem talál visszaállítási pontokat. Reggel még hármat is látott!
-
szőröscica
addikt
Hello!
Egy Intel X3100-al szerelt laptoppal van egy kis gondom.
Pár hetes telepítésű a Win7 rajta, de amikor ott hagyom pár percre, és bekapcsolna a képernyővédő, majd kikapcsolná később a kijelzőt, gyakorlatilag lefagy.Néha kiírja, hogy az ablakkezelő összeomlott és újraindítja, de általában csak lefagy, vagy semmit nem lehet kezdeni vele, csak az egeret mozgatni.
Az eszközkezelő szerint a legfrissebb driver van fent a kártyához.
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Hogy futna a windows 7 egy Intel Atom N270 processzor és 1gb ram társaságában?
Egy WD Scorpio Black 7200-as winchester lenne alatta.Egyszerű feladatokra kéne, kis netezés, office, skype.
-
szőröscica
addikt
Mondjuk az, hogy W7-et tudok telepíteni pendrive-ról, az xp-ről meg fingom sincs. Az xp-re egyesével kell mindennek a drivereit levadászni, a win7-ben meg minden alapból megy. Ilyen apróságok. Az xp szeret ésszerű használat mellett is belassulni pár hónap alatt, a w7 meg nem.
-
szőröscica
addikt
Üdv!
Egy frissen telepített rendszeren az svchost.exe (netsvcs) miért zabálhatja a cpu-t?
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
32 bites win7 alól hogyan lehet 64 bites telepítőt felvarázsolni pendrive-ra? Amikor a parancssorban szórakoztam a múltkor, akkor nem engedte, csak 32 bitest tudtam készíteni.
Vagy B verzióként azt is megsúghatnátok, hogy dvd-ről miért nem működik a telepítés. Hiába van egy eredeti 32 bites Vista telepítőm, és hiába van itt előttem az eredeti 64 bites win7, egyik sem hajlandó felmenni.
Tetű lassan indul el a telepítő, majd a telepítés indítása után, sok sok ideig gondolkozik, majd kiírja, hogy a dvd meghajtóhoz nem talált drivert a lemezen. Ahhoz a dvd meghajtóhoz, amiről elindult.
Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Csak jövő tavasszal jelenik meg az inZOI, a Krafton életszimulátora
- Tidal
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest