Hirdetés
Aktív témák
-
félisten
válasz hambi80 #28736 üzenetére
Hali!
Milyen router van az emeleten antennával? Mi a pontos típusa?
A Wifi adapterek nem mennek mindenféle wifi routerrel, még gyártón belül sem...Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz hambi80 #28738 üzenetére
Hali!
Hát akkor nagy valószínűséggel ez a gond. Ez a dolog nem úgy működik, hogy pl van valakinek Cisco WIFI router-je, aztán vesz hozzá tplink-es usb-s wifi adaptereket, mert azokkal nem fog együttműködni. Az adott típusú routerhez kell venni megfelelő Wifi adapter(eke)t, erről a honlapon is lehet tájékozódni, pl esetedben ilyen routerekkel működne együtt
(lehet hogy többel is, de azokkal biztosan)Azt, hogy ez az adott router kompatibilis-e a tplinkes adapterekkel, annak meg nézz utána.
Ha véletlenül igen, akkor lehet máshol keresni a hibát, de addig nem...Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz hambi80 #28742 üzenetére
Hali!
Én mindenképp azt javasolnám, hogy először a T-Home-al beszélni, mert az is lehet, hogy "jegelve van" a WIFI (a thome gyakran saját firmware-t használ, master jelszóval, amit Te nem tudsz, stb stb), szóval thome megmondja hogy hogyan használható és milyen usb-s wifi adapterekkel működik együtt 100%-ban az a router...
Természetesen ha írsz/telefonálsz nekik, akkor legyen kéznél a jelenlegi wifi adapter pontos típusa is, hogy rákérdezhess, hogy esetleg ez a tplinkes kütyüt nem támogatja-e...Fire.
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz hambi80 #28745 üzenetére
Hali, bár ez nem tudom mennyire lesz segítség:
Én régebben ezt próbáltam: [link] (ez is t-home-os cucc) és simán működik egy tp-link usb-s eszközzel: [link].
XP és win7 alatt egyaránt.
(csak azért írtam, hátha csak valami beállítási probléma lesz nálad nem pedig hardveres)mod.: bár ezek ilyen alapvető dolgok --> hány csati van a routerben engedélyezve illetve ezzel egy időben használatban. nincs-e mac-szűrés...ilyesmikre gondoltam így első körben.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest