Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
InterWave
üzenetére
Android-Win10 keverék gui (start menü az android app listájára hajaz), android appokat is képes lesz majd futtatni idővel(erről írnak a neten), egyébként egy átskinezett win10-nek tűnik első benyomások alapján.
Nekem sima telepítésnél kiírta hogy az én gépemre (X4 860K, Asus A88X, 8GB, RX550) nem megy fel.
Trükkösen kellett felraknom.
Találtam ezt a youtube videót az ebben látott lépéseket követve simán felkúszott virtualbox alá(bekapcsoltam az efi-t a virtuális gép alatt mert a videóban efi-s telepítésről ír, és 3GB ramot adtam neki). A Dev.build.21996.1.Consumer.Edition.x64 -et sikerült a videóban részletezett trükkel felraknom, a későbbi és a végleges verzióknál lehet hogy nem fog működni. Akinek a hivatalos követelmények alatt van a gépe vagy csak azt mondja a telepítő hogy erre a gépre nem megyek fel, akkor nyugodtan próbálja ki a videóban bemutatott módszert(veszíteni nem veszít vele, legfeljebb nem bootol be :)), nekem virtuális gépre így viszonylag gyorsan felkúszott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest