Hirdetés

2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 11 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-11-10 09:03:07

LOGOUT.hu

Ezt érdemes elolvasni: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18083) King Unique válasza ZiD (#18082) üzenetére


King Unique
titán

Az MCT a telepítési adathordozó létrehozásánál a C meghajtóra tölti le az ESD ISO-t, amin ha kevés a szabad terület, akkor nem meglepő a hibaüzenet.
Másik opció az USB-s telepítési adathordozó létrehozásához a Rufus és a manuális parancssoros módszer, azoknál a C-n kívül egyéb meghajtó is használható a letöltésnél, sőt maga a Rufus is le le tudja tölteni a Windows 11 ISO-fájlt.
Ha nem felel meg a PC a rendszerkövetelményeknek, akkor a Rufus programmal létrehozható olyan USB-s telepítési adathordozó, amivel nem támogatott hardverkonfigurációra is telepíthető Windows 11, + megoldható egyéb módon is.
Ha UEFI-s a PC, akkor eleve aszerint és bekapcsolt Secure Boot mellett kellene telepíteni a Windows 11-et az új SSD-re, sőt már a Windows 10-et is eleve aszerint kellene volna, nem legacy (CSM) módban.
A telepítés idejére a régi SSD-t le lehet tiltani a BIOS/UEFI menüben vagy fizikailag eltávolítani (lehúzni), ha nem sikerül odafigyelni a telepítésnél ezekre.
Ha a jelenlegi szoftverkörnyezet megtartása a cél, akkor másik lehetőség klónozni a megfelelő célprogrammal a Windows 10-et az új SSD-re, majd utána azt frissíteni (in-place upgrade) Windows 11-re.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 11 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.