Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
klooo
tag
Felraktam telómra (l930) w10-et (136-os bulid). Csináltam egy hr-t. Azóta nem tölti be a kezdőképernyőt. Van valami ötletetek? Csak várok várok és várok....
Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
-
klooo
tag
Sziasztok!
Egy kérdés: A gyári aksi alkalmazás csempéje nektek jelzi a töltöttségi szintet?? (581-es bulid)
Csak mert több helyen olvastam, hogy igen, de én még nem találkoztam vele.[ Szerkesztve ]
-
klooo
tag
Nem tudtok valamit az Official Facebookról? Gépre már megjött, de nem lehet belépni. Valamit mintha olvastam volna, hogy decemberre megjön telefonra is.
-
klooo
tag
válasz #97246720 #9089 üzenetére
Valamelyik nap nekem is így merült a telefonom (930 wm10) Én véletlen rányomtam mobilneten egy frissítésre majd kinyomtam, hogy ne töltse le és ekkor elkezdett "gondolkodni". Nem is foglalkoztam vele kiléptem az áruházból, de kb másfél órára rá arra lettem figyelmes, hogy majdnem 50%-ot merült a teló. Gondolkodtam mi lehet, azt eszembe jutott. Gyors beléptem az áruházba és akkor nézem még mindig mennek a karikák az egyik frissítésnél. Nagy nehezen kinyomtam, hogy ne frissítsen és jó lett az aksi. Már nem merült úgy. Egyébként nem akarom elkiabálni, de mintha jobb lenne az üzemidő az újra buliddal.
-
klooo
tag
Sziasztok! Nálatok hogy szuperál az edge? Nekem néha borzasztóan lassú. Csak tölt és tölt azt kiírja, hogy weblap nem elérhető. Illetvea a másik: mobilnetről nagyon sokszor nem rendereli be az oldalt. Betölteni mintha betöltené, de csak fehér kép látszik. Ha rányomok a lapok nézetre akkor látszik, hogy be van töltve, csak teljes nézetbe fehér. Akkor néha jó pár perc mire bejön a lap. Nagyon idegesítő tud lenni. (L930 .164)
(Bocsi, új hozzászólásra akartam nyomni, nem válaszra. )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest