Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
metaldog
senior tag
Sziasztok
Az lenne a kérdés hogy egy VM-ről készűlt snapshot-ot be lehet-e állítani úgy hogy egy másik diskre kerüljenek? ESXI-t használok.
Előre is köszi a választ?
-
metaldog
senior tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy vmcenterben hol tudom megnézni hogy egy virtuális gép miért állt le vagy indul újra? Nem találok infót vagy logot vagy ilyesmit.
Előre is köszi. -
metaldog
senior tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy vcenterben virtuális gépeket klónozok de nagyobb méretűeket munkaidő utánra akarom időzíteni. Hol találok vcenterben olyat ahol be tudom ütemezni a klónozást?
Előre is köszi.
-
metaldog
senior tag
Hali
Ha egy bérelt virtuális szerver (vmware) leáll és rdp-vel nem tudok rá csatlakozni mert kikapcsolt állapotban van akkor hogy lehet újraéleszteni? A szolgáltatónak kell szólni hogy indítsa el vagy mi?
-
metaldog
senior tag
Hali
Virtuális gépen akarom a tárhelyet csökkenteni, van rajta egy nagy nyilvántartás oracle szerver stb ez járhat adatvesztéssel? A fizikai gépbe sata vinyó van.
Előre is köszi.
-
metaldog
senior tag
Sziasztok
most telepítettem fel a vmware14.0-át és amikor virtualis gépet akarok létrehozni ezt a hibaüzenetet kapom (mellékletben) mi lehet a probléma? Bios friss.
-
metaldog
senior tag
Hali
Virtual machine indításánál ezt hibaüzenetet kapom. ilyenkor mi a teendő mert még ilyennel nem találkoztam.http://kepfeltoltes.hu/view/140407/vmware_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
metaldog
senior tag
Hi
A következő problémám van a telepítést nem tudom elkezdeni mert a következő hibaüzenet jön: Unable to create new virtual machine: No permission to perform this operation.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Samsung A17 mobiltelefon
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest