- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
gari24
tag
Szisztok ,
Az alábbi hibaüzenettel nem indult ma el a virtuális WinXp
Nem vagyok otthon a témában ezért tőletek kérek segítséget hogy mi lehet a probléma.
A képet csatolom
Az alábbi "képfájlól" régebben csináltam egy mentést ha azt bemontolom azzal elindul.
-
gari24
tag
Üdv
Egyenlőre még csak ismerkedek a programmal
9.0.2 van fentAlap rendszerem win7 64 bit
Kíváncsiságból felraktam egy Win 8 64bit
Adtam neki 4GM ramot viszont a procival bajban vagyok
Hogy a magok számát vagy a db számot növeljem.
Melyikkel lesz többre képes a rendzsr ?
Core2Quad 9550em van -
gari24
tag
Szóval ez úgy működik ez a progit felrakom a gépre és amit fogja konvertálni a dolgokat hogy virtuálisan mennyen.
Amit nem értek hogy hova adom meg a célterületet ??
Egy teljesen üres merevlemeznek ?? amire mennek a konvertált dolgok és az megy bele abba a gépbe amit majd késöbb szeretnék használni .
Vagy megtudom úgy is adni hogy hálozaton keresztül hogy hova konvertálja ?És amit írtál hogy akkor végülis amit megakarok szüntetni régi gép hdd azt utána formázhatom és használhatom bármire.
-
gari24
tag
Hali
Szeretném felszámolni az egyik fizikai pc-t itthon
A tervem hogy a merevlemezét berakom abba a gépbe amelyiket többet használom és virtualizációval használom tovább azt az oprendszert ami a felszámolt gépen volt
Mután felraktam a gépre a vmware workstationt és ott ugye belekezdek új virtuális gép létrehozásába , ott van egy olyan fül h a virtuális gépet meglévő fizikai HDD.re rakja rá.
Mivel a felszámoltgépen lévő oprendszert tovább szertném használni meg tudom-e úgy oldani hogy a hdd.t csak simán hozzácsapja a rajtalévő oprendszerrel vagy mindenféle képpen újra kell telepíteni ha vmware alatt akaro használni
??
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- FC26 Nintendo Switch játék
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs