Hirdetés
Aktív témák
-
Reac^
őstag
húh, akkor hasonló cipőben járunk ugyanis nekem a legnagyobb problémám hogy nagyno hozzászoktam a DFi szolgáltatásaihoz így több év és több mint 3 lap után. Tehát nekem vmi DFi-hez közeli tudás alaplap kéne... Te pedig ritka eset vagy aki ugyanúgy volt mint én most úgy hogy számolj ám be bőségesen!!!
100jurró az komoly összeg pár blokkért, akkor inkább kimaratom őket. Legalábbis a kép alapján nem lehetnek vmi bonyolul felépítésű blokkok. Mondjuk fet-re meg csipszetre sosem kellett bonyolult felépítés.1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
rob210
nagyúr
Nem csak érdekes de elég szar is.
Jó cuccok hülyén összerakva.
Ráadásul milyen már hogy a vgakat, cpu-t, elárasztja a chipsetek meg maradtak heatpipeosak.
Akinek van pénze sli vízre az ne legyen már igénytelen.
Egyébbként nagyon jól nézne ki, bár még valami az a gégecső a házon kívül amivel a csöveket és az elektromos kábeleket vonta be.
HÁT IZÉ annál szebb megoldás is létezik.Renault power
-
OC
őstag
Attól, hogy kívül helyezed el a radit, még simán moil maradhat a gép, teljesítményben pedig éppen nem mindegy. Abban az időszakban járunk, amikor minden komponens fűt, mint állat és apró dolgokon áll, vagy bukik egy összeállítás/ha úgy tetszik project. A belső radielhelyezés túl nagy ''luxus'' a teljesítménnyel szemben. A tető gyönyörűen kivágható dekopír fűrész, vagy hosszadalmas eljárás keretein belül Dremel/Ferm/stb. nagyfordulatú kézimegmunkálók segítségével.
rob210: Éppenséggel én is elférek, de azért ki is vannak szedve a vinyókeretek, meg faragva van itt-ott a ház. Kép van valahol a belsőről?
[Szerkesztve] -
törölt tag
Én is hadd gratuláljak, igencsak tökös lett a rendszer!
Halkan fűzöm hozzá, hogy a csövezés számomra kicsit kuszának látszik, bár gondolom azért alakítottátok ki így, hogy ne törjön meg a cső...
Hozzám ma jön haver, aztán fúrunk-faragunk (radiátor szerelés + hangszigetelés), remélem sikerül valami értelmes dolgot kihozni a végén. -
OC
őstag
Először is gratula a rendszerhez. Nem az én elképzeléseimet tükrözi, de nem is nekem kell használnom. Viszont ennyi ventis radi mellett soknak találom a vízhőt.
Bivaly:
Ezekkel még adós voltam.
Aki megtalálja az első és harmadik képen is felfedezhető banálishibát, az vendégem egy sörre. -
törölt tag
Jaja, a Stacker az nagy találmány!
Mégis, úgy érzem, még csak most fogja igazán kimutatni a foga fehérjét. Eddig időről időre berezonált az oldallap (nagyon zavaró), de így, hogy letámadtam szegényt a radikkal, hát pfff...
...az elpusztíthatatlanság illúzióját kelti, vagy nem is tudom. 73 órája egyfolytában megy a gép, de meg se nyekkent a szerkezet, rezonancia a múlté.
A hangszigetelés is hozzájárul az érzéshez, most már tényleg egész halk a masina - simán tudok aludni mellette. (Haverom majdnem kikapcsolta, mert bukóra nyitott ablaknál nem hallotta, hogy megy. )
Arra leszek nagyon kíváncsi, hogy a vízhűtés mennyiben halkít még rajta. A CPU hűtője konstans 840 RPM-en megy, a VGA-é 1400-on, ezeket kiváltom a vízzel. A belső hő csökkenésével talán a táp is visszavesz a tempóból. Marad a két DDC, a sercegő QuadGT és a 430-as S12 egy mindenütt alaposan szigetelt házban.
A hőfokoknak mondjuk mindenképpen jót fog tenni a víz. A mostani 68 fokos CPU és 85 fokos PWM láttán nem mondom, hogy különösebben örvend a lelkem. A GPU 70 fokos, és amit nagyon durvának tartok az a 67 és 65 fokos HDD...a RAM-ok olyan forrók, hogy puszta kézzel fogcsikorgatva is csak óvatosan lehet megfogni őket.
Mindezt azért írtam le, hogy meglegyenek az adatok, legyen majd mihez viszonyítani. Lehet, hogy nem pontosak (Everest 4.00.976), de ugyanezzel a programmal mérve a vizes hőfokokat, a különbségek már nagyjából azok lesznek.
És akkor még nem is beszéltünk arról, mi van, ha fogom magam és jól ''szájon lépem'' a rendszert. Jelenleg a CPU 1,31 voltot kap az Everest szerint (BIOS - 1,375 V), 3,2 GHz-en így 14 napig biztosan képes 100%-on futtatni a BOINC-ot, úgy, hogy közben még használom is a gépet. (Utána sem fagyott ki, csak egy Xp update miatt már ajánlott volt újraindítani. )
Így hát biztonságos, de ha megcélzom olyan 1,5 V környékén a 3,8 - 4 GHz-et, a memóriáknak is többet adok, ill. a VGA-n is rántok valamennyit, bele se merek gondolni, mi lenne a léghűtéssel, ha nem akarom feladni a jelenlegi csendet...
Nem is az, hogy a léghűtéssel mi lenne, hanem a gépemmel. Biztosan nem bírná, lehet, egyes elemek el is hullanának. Elég hosszasan vezettem fel a konklúziót, de csak azért, mert nem akarok flame-et: ilyen kondíciók mellett úgy látom, nem létezik olyan léghűtés, amelyre rá merném a bízni a gépem. Eljött a meszkalin, izé.. a víz ideje!
Elnézést a terjengősségért.
[Szerkesztve] -
juliabrilke
veterán
válasz Cs(|)be #1330 üzenetére
Ez érdekes, mert ma kapok majd elméletben képeket. Egy fórumozó tesztelte 8800gtx-el a kártyát. Azt mondta, hogy a tesztekben a 3400-as quadrojánál gyengébb volt.
Játékban tényleg erősebb és a specifikációi is lényegesen jobbak... A realizmnál 200MHz a gpu és 800Mhz a DDR3-as ram. Viszont a 4500 quadro ezt a teljesítményt 450/1050Mhz-en hozza. A realizm pl. direct3d-t nem nagyon fejlesztették rajta (mert mondjuk minek is kellene)
DE : a kártyát 2004 júniusában adták ki. Ezt azért fontos szempont. Ez akkori szemmel nézve egy kicsit más.
A mire használom dolgokat már írtam. Néha játék. Renderelés. Tömörítés, kódolás. 3dmax és cinema 4D lesz majd folyamatban. Ebben pont ez a lényeg, hogy több dolog mehet egyszerre és így se csökken a teljesítménye, nem lesz lassabb a folyamat.
Párom meg photoshop, jpg2avi. -
flegos
senior tag
válasz Cs(|)be #1437 üzenetére
Miféle korróziógátlód van?
Meg akkor továbbra is felmerül bennem a kérdés, hogy a desztvíz és alkohol keverék az nem egészen megfelelő? Mert ugyan nem fog algásodni de korrodálódni még korrodálódhat a rendszer
[Szerkesztve]''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
WiZARD
addikt
válasz Cs(|)be #1440 üzenetére
vajon ha a zöld valvoline csodához meg vízhez keverek alkoholt vagy fagyállót, akkor mi lesz?
mert valami fagyálló lötyi kellene nekem.
viszont a fagyálló+víz az hűtésügyileg elég béna. a zöld valvoline meg javít a hőtani tulajdonságokon...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Razermazer
őstag
válasz Cs(|)be #46276 üzenetére
Hát ez olyan jó kis vizes gép, látom nem mai, hogy el se adnám, én is vacilálok össze vissza, hogy eladjam de túl sok a melóm benne meg a szívemhez nőt.
Szerintem a heatkiller blokkok egy pillanat alatt elmennek(már aki értékeli, gondolom más lapra is azért rámennek mert ha csak erre vagy pár gigabyte-ra akkor nehéz szülés) pumpa is, meg a radik is, a vga blokk az a bukó. Ha ezt így komplettan megvenné valaki az nagyon jól jár vele.
Ez tök jó lenne irodába csendben szépen tenné a dolgát.[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
Aktív témák
Hirdetés
- NZXT H210 Fekete-Fehér Számítógép ház
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- ssupd Meshlicious Full Mesh fekete mini-ITX ház - dobozos!
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest