Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- A fénynél gyorsabban
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
Aktív témák
-
Finwe
őstag
Azt hiszem másra kell majd a pénz [link], itt tartok a lappal.
Egyébként létezhet, h a ramok után már csak 45 fok körül tudja tartani az nb, sb-t? Megfogdostam a ramokat és picit sem meleget, nem értem
A pumpával pedig tényleg nem tom mi a gond, igaz, h nem új és nem a legprofibb de mint mondtam, veszettül hajtja a vizet.
szerk:rob210 : brutál kép
Finwe
[Szerkesztve]-{PoH}- Patriots of Hungary
-
djyuri
őstag
De nagyon is gondolom.....de tudod mindenhol azt hallottam,hogy kevés...sz*r...meg béna az egész....ahhoz képest most pl 12 fokos
A szigeteléssel eddig vízhatlan srpay-el fújtam le a gépet belül...de valamit elírtak a flakonon...azt írja,hogy 15-20 perc alatt megszárad és a víz alá is ''bekúszik''....
De én szárazra fújtam...és meleg is volt a gép....egy nap alatt sem száradt meg...nah mindegy....de nemhiszem,hogy a víz okozta a gondot...inkább a fagyás...lehetett vagy -50 fokos a proci
Szigetelést meg nem tudom rendesen megoldani...nekem nem négyzet alakú a blokkom és el is van csavarodva a kiépítés miatt...Ordasi a héten küldi póstán az új blokkot...Big 5R
Majd arra már nem kell közvetítő lemez,mert teljesen felfekszik....arra könnyebb lesz egy zárt szigetelést csinálni....és azt már majd 12-15V-on hajtom és nem 8V-on
MOD:
Sorry..amit kérdeztél az kimaradt
Tehát egy 3.06-os northwood....és 102W-os peltier
[Szerkesztve] -
OC
őstag
Azért ez elég komoly változás idle/load között. Freki? Fesz? Mindenféle energiatakarékossági okosság kikapcsolva?
Szerintem is a kontakttal lesz gond, mással nem nagyon tud lenni. Milyen pasztát használsz? (mégse akartam egyből azt mondani, hogy vegyél mx-2őt )
Bár ennyire nagy különbség még ratyi pasztával is kemény. -
Laraxior
titán
szerintem nem illeszkedik rendesen.Nekem ez akkor volt amikor a procihűtőnek elgörbült az egyik kis piszkája,amit bele kell nyomni a lapba.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Játékos
addikt
Nem hinném, hogy a kontakttal van gond, mert akkor a szoba levegője nem tartaná 18 °C-on idle! Akkor is lenne vagy 40-50 fok szerintem. Gondolj bele, ha nem ér hozzá a hűtő alja, mitől szobahő a proci? Pláne, ha jól értem, ezt produkálta léghűtővel is. Én kipróbálnám másik gépben azt a procit, ha ott is így viselkedik, vinném a boltba, ha nem, akkor az alaplapot buzerálnám kicsit. BIOS-csere?
Írj, ha van fejlemény, kiváncsi vagyok a megoldásra![ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
OC
őstag
Ja, a Zalman simán jó. Ez gondolom költői kérdés volt
Nézd meg valamilyen sík tárggyal az ihs felületét (tolómérő, vagy eegy tapétavágó pengeéle), hogy mennyire gázos!
Játékos:
terhelés nélkül (főleg ha nem embertlene feszt kap) elég hűs maradhat egy proc. (És akkor a szenzorok pontosságát nem kezdem el firtatni, mert megdobáltok tojással)És mégis milyen problémával vigye a boltba? "Csókolom tuningolom a procit és nagyon melegszik, ráadásul 3,5-ön sem stabil, pedig másnak..."?
Ha alapfeszen, alapórajelen nincs vele gond (értsd üzemstabil), akkor nem garanciális problémáról van szó.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Őőőő, izé, eszembe jutott pár dolgo arról,amit irtál
1. Van hővédelem,de esetedben szerintem ne kapcsold azért ki CPU-feature-öknél van(nemtom már Gigában mi a neve a menünek), és TM function a neve nekije. Thermal Management asszem, vagy valami Thermal izének a rövidítése
2. MÁS: 1,6V-1,75V-t irtál. Most akkor te nem csak gépeláztatásban jeleskedsz(bocs,de ezt nem hagyhattam ki),hanem procigyilkolásban is? Azért ez igen bátor.
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest