Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pgraph
aktív tag
Igen, gondoltam rá, csak félek megbolygatni a mostani status quo-t. Egy-két Vbox frissítés nem volt nekem szerencsés, a belakott, munkára használt vendégeimet nem nagyon húznám újra, ha nem szükséges. Ez az 5.1.22-es amúgy tavaly április végi build, szóval a Win10 nem lenne szabad, hogy ismeretlen legyen neki.
-
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
#2328-ra valami okosságotok? -
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
Windows 8.1-es gazda alá tennék Windows 10-es vendéget 5.1.22-es Virtualboxban.
Fel is telepítettem a 10-es Prof.-t viszont a Guest Additions telepítése közben kék halál jön, kifagy a vendég 10-es. Újraindítva látszólag ott figyel a Guest Additions ikonja, de pl. képernyőfelbontással nem tudok 1600x1200 fölé menni (1920x1200 kellene), továbbá az egérkurzor is eléggé vontatott, amolyan „mézbe ragadós”... Nem tökéletes a dolog.
Annyi még, hogy egeret, billentyűzetet USB-s KVM switchen keresztül kap a 10-es vendég, de ez a meglévő XP-s és Linuxos vendégeimnél nem okozott eddig gondot, azok tökéletesen működnek.
Szóval, szerintetek mit lehetne tenni? -
Pgraph
aktív tag
Szia, köszi!
Huhh, alaposan megtúrtad a rendszert.
A bajom az, hogy ha a registry-ben elnavigálok a jelzett helyre, ott nekem nincs „UpperFilters” kulcs (W8.1).
(Nem tudom egyébként, ez a szkenner miért makacskodik, a billentyűzetem és az egerem is USB-s, ráadásul egy KVM switch-re vannak felfűzve, és azokat tökéletesen látja, kezeli a VM.) -
Pgraph
aktív tag
-
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
W8.1 gazdán futó 5.0.6-os VB-ban lévő XP alá sehogy se tudok egy USB-s szkennert behúzni. Próbálgattam mindenféle USB-s beállítással, de sehogy se jön össze, hogy felismerje. Az XP Eszközkezelőben fel nem ismert eszközként se jelenik meg. Integrációs szolgáltatások fent vannak, a kedvem meg lent...
Mit lehetne megpróbálni?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest