Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:33:49

LOGOUT.hu

Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19331) NyMRooD válasza Crytek (#19321) üzenetére


NyMRooD
őstag

1. Ebben egyetértek, de Battle.net/Origin/Uplay(bár azok ott vannak steamen és onnan is indíthatóak)/GoG/Bethesda vacka/Rockstar vacka/MS Store ezek miatt már rég nincsenek egyhelyen a játékaid és a kiadók a saját platformjaikon sokszor exkluzívá teszik a játékaikat, szóval az sem ritka, persze ettől az Epic által megvásárolt exkluzivitást nem tartom szerencsésnek, de most már a publishingal gondolom ez csökkeni fog.
2. Ezt megértem, bár engem annyira nem mozgat.
3. Minek még1? Így is van elég.
4. Nem tudom mit értesz ezalatt, de már van ilyen.
5. Stb: jönnek a plussz funkciók, lassan, de biztosan.
6. Tencent, tény, hogy ott vannak, de ott vannak rengeteg más fejlesző/kiadóban is résztulajként.

Szóval ezeket összegezve a vásárolt ex címeket leszámítva nem nagyon értem ezt a haragot, a hiányoságok miatt megértem, hogy nem használod, csak a haragnak nem látom értelmét, de te tudod.

"Szóval bármennyire is teker az epic a sok ingyen szarjával totálisan látható hogy ezzel csak a saját pénzét szórja a kutba mert amíg ingyenélőket lehet több milliót szereznek ,de a vásárlás érdemi része majd 1 év múlva steamen fog megtörténni..." - Ez meg a te szádból egyenesen viccess :D

De mondom én csak ezt a haragot nem értek, amit itt rázudítasz az epic-re meg akik kérdezni mernek róla vagy elismerően nyilatkozni.

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.