Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:33:49

LOGOUT.hu

Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19324) Crytek válasza Solymi81 (#19322) üzenetére


Crytek
veterán

Tele a net az epic által kért,kívánt undor és gyűlölet okaival, ha eddig nem sikerült rájönnöd mik a gondok velük ,akkor hanyagold is a témát ,mert neked felesleges ezzel foglalkoznod.
Az alap amúgy is ott kezdődik, hogy azzal hogy valamit CSAK TE árulsz akkor ez azt jelenti több vásárlód lesz mint egy olyan termék esetében ami mindenhol elérhető.

Ezt a tézis ragyogóan muatja az epic tavalyi évre szóló nevetséges third party game -re userek által költött pénz összege.
Inkább leírom ,hátha velem együtt visítasz: 251 millió $ 1 kerek év alatt ugy hogy több mint 50 game CSAK ott érhető el pc-n steamen nem voltak... Csak egy kis viszonyitás...ezt a 251 milliót az emberek 1 hónap alatt elköltötték steamen 2 azaz KETTŐ db játékra ÚGY hogy mindenhol más pc-s digitális boltban is kapható az a 2 db termét SŐT az egyik még a 300ft-os game passba is azóta ott van...
Szóval bármennyire is teker az epic a sok ingyen szarjával totálisan látható hogy ezzel csak a saját pénzét szórja a kutba mert amíg ingyenélőket lehet több milliót szereznek ,de a vásárlás érdemi része majd 1 év múlva steamen fog megtörténni...

Next PC Upgrade: 2022

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.