Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Na, akkor augusztusban lesz a sziget és jön az OPETH !!!
Bővebben: link
Remélem jöttök ti is!
Vikthor~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Thulcandra
senior tag
Én most voltam szerdán pest/kultiplex Crowbaron, meg mindenjóság. Buli volt. De a kultiba még mindíg drága a sör
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Stimpy
senior tag
Ma Disco Express a Wigwamban,ott a helyem.Holnap meg Pecsa,Sex Action,arra is megyek.
Tegnap beállított hozzám egy Tyrannosaurus Rex és Hamlet. Volt nagy dinóm-dánom!
-
Junkie
aktív tag
válasz Twiggydoll #407 üzenetére
Igen ujra összeállt az eredeti felállás(Szasza, Döglégy, Miki, Matyi) elméletileg csinálnak új albumot meg koncertezni fognak csomó fesztiválon meg egyéb helyeken is.
Nem érdekel, hogy mit gondolnak a trendire programozott agyak, ha rágósabb is az igazi hús nekem akkor sem kell a műanyag
-
Dilikutya
félisten
Ma este Szolnokon, a Járműjavítóban Punk Fesztivál!
HétköznaPI CSAlódások, Brigád, Ne Fogazz, Graveyard at Maximum, Éhenkórászok, Szakadék, Erotikus görények!!Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nagyúr
Halihó!
Megérkeztek a Hammer zenebarlangba a Nightwish koncertre a jegyek, amit már gondolom minkenki tud, hogy május 26-án lesz a PECSA szabadtéri színpadán. Aki jön, aki nem én megyek...
Vikthor~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
anulu
félisten
Express-en nem voltam, mert havernak volt szülinap ünneplése. ezexerint nem én vagyok az egyetlen Express fan itt a PH!-n Sex Action hogy tetszett? nekem nagyon bejött
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz Dilikutya #409 üzenetére
hijj mamám, de rég voltam már HétköznaPI koncerten...
olaj metálfeszt mikor lesz?"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
-
-
-
anulu
félisten
az nagyon jó volt! ''enyhén'' jól néztek ki a leányzók!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Stimpy
senior tag
Végre valaki rajtam kívül,aki D.E. fan,Junkie-nak hiába is mondom,hogy jöjjön.Viszont május 15-én is játszanak Wigwamban,oda gyere feltétlen (akár még egy sört is megihatunk )
Sex Action nagyon penge volt,a lányok is nagyon rendben voltak,bár a fények nekem nem tetszettek,de nagy királyság volt.Tegnap beállított hozzám egy Tyrannosaurus Rex és Hamlet. Volt nagy dinóm-dánom!
-
anulu
félisten
május 15 kötelező, új album bemutatója lesz! 1sör nem sör, 2 sör fél sör, 4 sör 1 sör, de 1 sör nem sör! ennek jegyében fogok szvsz D.E-re menni
-
Stimpy
senior tag
Na,kezd alakulni a fesztiválos topicodban áhított PH! találkozó,szvsz Junkie jön,sőt talán még Mennyi? kolléga is kapható lesz erre,én meg tuti,hogy megyek.Még néhány ember,és megvan az örömöd..
[Szerkesztve]Tegnap beállított hozzám egy Tyrannosaurus Rex és Hamlet. Volt nagy dinóm-dánom!
-
anulu
félisten
én meg megpróbálom Zordkaszás és nofene kollégákat is lerángatni sörözés hajrá!
-
Thulcandra
senior tag
Höjj höjj höjj!
Június 23. Slayer a PECSÁban!!!
Betépő: 5500.- fém
Én remélhetőleg ott leszek." Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
anulu
félisten
na akkor egy kis koncerajánló
Április 30, Pecsa:
Brainstorm, Kalapács, Moby Dick, At Vance, Vale of Tears, Wisdom, Obstruction, és még sokan mások. elővételben 3,2k a jegy, helyszínen 3,5k és tuti ott leszek!"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Dilikutya
félisten
Április 8.
Itt a plakát: Bővebben: linkNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Mennyi?
aktív tag
Bővebben: link
Stimpy: Talááán! Máj 15. még messze van! -
_Volkovy_
nagyúr
a drímteáter tényleg a nyú lemezzel jön?
-
anulu
félisten
válasz Dilikutya #427 üzenetére
köszi! ezen ott a helyem! gép-gép-gép POKOLGÉP!
-
anulu
félisten
''Mármint, hogy miként lesz abból a fröccsből sör!''
ügyesen!"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
-
Dilikutya
félisten
Jó buli lesz Már alig várom. A Blues Farsangot betegség, a PICSA bulit pedig monetáris problémák miatt kellett kihagynom, úgyhogy ide bemegyek... ha le kell érte hentelnem a szekusokat, akkor is
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
anulu
félisten
ahogy elnézem, ha pesti ismerőseim nem jönnek, akkor sem megyek egyedül
-
anulu
félisten
válasz _Volkovy_ #437 üzenetére
sürgősen felejtsd el DT album, koncert, Nightwish, Opeth, Slayer, meg Tolminban metálfeszt, ahova nagyon menni kéne: EdGuy, Graveworm, Slayer, HammerFall, megasatöbbi. a gatyánk is simán el tudnánk ilyenekre költeni, és akkor a Wacken Open Air-ről még nem is szóltam...
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz _Volkovy_ #440 üzenetére
nyüsz. akkor már Maiden is jöhetne, nem?
-
anulu
félisten
válasz Dilikutya #443 üzenetére
WTF??? na akkor ezt most mégegyszer lassan, tagoltan, érthetően! Black Sabbath eredeti felálással, meg minden? mikor?
-
-
Dilikutya
félisten
-
anulu
félisten
válasz jakobkacsa #446 üzenetére
Therion Tolminban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest