Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Holnap lehet nem leszek, úgyhogy most:
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
nofene
-
addikt
válasz Vigneau #22984 üzenetére
Az egy dolog, hogy egyszerű a szöveg.
Node elismeri, hogy lopott. Majd gondolom magasról tojt sz összes ügymenetre, megkeresésre, papírra. Mígnem az első számára is érezhető reakciónál (számlaletiltás) egyenesen csalónak titulálja a vevőt... és ezért kéri innen kitiltani, hát pofám leszakad.
Ilyen ember hol nőtt fel, otthon is ez ment, iskolában is, vagy egy másik bolygón szocializálódott (nemnagyon)?nofene
-
addikt
Ha nem látom a saját szememmel el sem hiszem...
Ezt lessétek meg!nofene
-
addikt
Boldog Karácsonyt!
nofene
-
addikt
Boldog szülinapot!
nofene
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Szépjóreggelt és Boldog Új Évet!
Holnap meló...
nofene
-
addikt
Holnap már nem leszek, Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
nofene
-
addikt
kovy29 & Vigneau: Megnézem őket, köszi!
nofene
-
addikt
Skacok, mostanában milyen progit használtok a vga húzására?
De csak olyan érdekel, amivel a feszültségét mókolhatom a Giga 7950 -nek.
A kártyához való gyári tuningprogi nem tudja a feszültségét állítani...
Eddig Trixx -et használtam, de most megmakacsolta magát.
Valami más?nofene
-
addikt
válasz Mercutio_ #10036 üzenetére
Már régebben volt, de én a megfelelő lábakat összekötve indítottam az asztalomon tök egymagában is tápot. Szóval nulla terhelésen is mennie kellene szerintem.
A 16-os a PS_ON, mellette mindkét oldalán föld.Amint radi8tor1 említette, üresen indítsd, majd egy műszerrel minden feszültséget nézz meg.
[ Szerkesztve ]
nofene
-
-
addikt
válasz Mercutio_ #9822 üzenetére
Hát az attól függ, milyen magasról dobja le/dob rá súlyt az ember , mekkora cintányérhoz vágja hozzá, vaaaagy mondjuk mekkora autóval megy keresztül rajta... Meg ilyenek.
Vigneau: Az nem jó, a techpowerupnak egyáltalán nincs semmi hangja.
Befejeztem, ne bántsatok!
[ Szerkesztve ]
nofene
-
addikt
nofene
-
addikt
válasz Mercutio_ #9793 üzenetére
Öt gyerek után igen szépen tartja magát! Nem tudod, nem akar egy hatodikat is véletlen?
Vigneau: Márpedig ez nem alaplap, vagy vga... házat meg kell tapizni, szagolni közelről. Látni kell a finom kis részleteket, megoldásokat, hallani a nyekergéseket, zörgéseket.
[ Szerkesztve ]
nofene
-
addikt
-
addikt
nofene
-
addikt
Kis előhirdetés, csak Nektek:
- Gigabyte GA-Z77X-UD3H (Interevo gari, úgy még másfél évig)
- Intel Core i7-3770K 3.5GHz BOX (LeC-től van, garija lejárt)Mindkettő makulátlan, dobozos példány, együtt mentek alacsony delejjel 4,2GHz-en.
A kettő együtt 80K. Csak Nektek, nem ennyiért fogom hirdetni...
Valaki?nofene
-
addikt
nofene
-
addikt
válasz Mercutio_ #9540 üzenetére
Gondold el, randi után bemutatja a papát és mamát. Motoron jönnek, külön fegyverekkel...
kovy29: Abszolút igazad van! De már egy idő után esélytelen leszek a beleszólásba, így most idelyében próbálom megnevelni őket.
Már előre látom, hogy az anyjukkal fognak "szövetkezni" ellenem pasiügyben. Anya majd hárít engem, pulyát meg viszik. Ez lesz a sorsom.nofene
-
addikt
válasz Bjørgersson #9537 üzenetére
10 és 12,5 évesek. És már nyomatják a fészbúkot, meg egy pár ilyen furi dolgot rendesen. Ha fiam lenne már idehoztam volna a PH!-ra!
Ja, és szerintem a fiúkkal lehet keményebb az élet. Csajszikra inkább tán jobban kell vigyázni. Illetve én ezt gondolom, Ők meg nem.nofene
-
addikt
válasz Bjørgersson #9534 üzenetére
A bocskorát, szemtelenül fiatal vagy... Valamint 15 évesen regeltél be!
Most arra gondolok, hogy jobban kellene figyelnem a lányaimra, merre bóklásznak a neten.nofene
-
addikt
válasz Bjørgersson #9532 üzenetére
Te vagy a 20 éves? Ha igen Boldog Szülinapot!
És a nevedben a 29, a csajok miatt kell öregíteni magad?nofene
-
addikt
válasz radi8tor #9495 üzenetére
Értékelésről emilt kaptam, jóváhagytam, és én értékeltem is. Eddig minden stimmel.
Node ha a vevőm mégsem értékel viszont ezután, akkor mi van? Meddig lebeghet ez így, meddig "illik" várnom a zárással?De ha nem láttál még ilyet...
Valakinek végigfutott már ez a folyamat?
nofene
-
addikt
Ide járnak moderátorok, kérdésem lenne:
Itt van nekem ez a szép, öreg hirdetős-csevegős csigibazárom. (éppen visszajelzésre vár az utolsó biznisz)
Van rá valami mód, hogy ez megmaradjon, avagy nyugodtan legyek öngyilkos, mielőtt lejár?nofene
-
addikt
válasz Bjørgersson #9437 üzenetére
Nem jó sajna, de köszi!
Mercutio_: Hát ezt a gyenge poént meg honnan szedted?
nofene
-
addikt
Így "házon belül" kérdezem elébb... nincs véletlen valakinek eladó 2x1GB DDR2 667MHz asztali memóriája?
nofene
-
addikt
válasz Mercutio_ #9263 üzenetére
Van bajom nekem is az új apróval. Melóban laptop-winXP-IE kombinációval 10-20 másodperc egy oldalfrissítés, használhatatlan. Itthon, most egy nappal később egész jó.
De ettól még járok ide is olvasgatni rendszeresen, úgyhogy jöhetnek szépen sorjában a jelöltek.
nofene
-
addikt
Nono. Odafigyelnek a gyártók, így jól alakulnak a fogyasztások manapság. Egyre erősebb gépem van, mégis egyre csak kissebb számot látok a mérőmön. Nézz rá az adataimnál a konfigomra. Utálom ezt a jelzőt, de talán mondható rá, hogy megteszi gamernek is.
Ennek ellenére 80-85W körüli a fogyasztása, így netes semmittevés közben (csak a doboz, monitor és hangfal nincs benne). És ugye így tölti az idejének a kilencveniksz százalékát.nofene
-
addikt
Itt sok hardver pörög, 7750 kereső hirdetésem lett, ha tud valaki ilyet, ne fogja vissza magát.
Köszi!nofene
-
addikt
3DMaki tuningeredményem:
7950 1000/1500 1,15Vnofene
-
addikt
nofene
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest