Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat!
Sajnos nem egyszerű a helyzet, szerintem egy pár napig nagyon keveset leszek itt ha nem javul a helyzet.Konkrétan nem tudom, hogy mi a baj, de elég erős fizikai fájdalommal jár a puszta fentlét is.
A köhögőrohamok közepette olyan az érzés, mintha egy úthenger menne át rajtam.( rajtunk)
Azért mentem csak dokihoz, hogy írjon fel nekem valami gyógyszert, de hát amilyen időket élünk egy két jótanácsra futotta csak. Igyon Coldrex-et meg ACC-t. Csalódtam a doktornőben, mert tőle nem ezt vártam. Ja és kiírt 2 napra, mondván jön a hétvége. Csak azt nem tudom, ha netán árvízvédelmet rendelnének el, akkor már szombaton mehetek is?Smitinének múlt hét pénteken kezdődött ugyanez a nyavalya és még ő sem javul.
Így holnap mehetünk betegen Szolnokra vissza a háziorvoshoz.Ha nem haragszotok most visszafekszem megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest