Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogos10
senior tag
Sziasztok...
Srácok kaptam tegnap 1 ajánlatot de a fene se tudja hogy ez meg e érné nekem
adnának 1 ilyen alaplapot procit és ramot
Gigabyte GA-B75-D3V
ntel� Pentium� Processor G2020
4gb kingmax 1600mhz ramotAdnom kellene
MSI K9A2 Neo2 alaplapomat
Athlon II X4 640
4gb ramomat 800mhzMegérné szerintetek!
Szeretnék váltani de olyan régóta amd-s vagyok hogy fingom nincs hogy ez milyen proci meg ez az alaplap is meg-e érnéElőre is köszönöm a segítségeteket
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz robogos10 #20351 üzenetére
Eladás előtt cserélni..? Vagy mégse..? Kicsit csapongó vagy :S
Nem rossz proci a G2020, de azért az X4 multi-threadben jobb..
Viszont /core gyorsabb jóval az Intel, ill. hamar i5re cserélhető..
B75 nem támogat tuningot, de egyébként teljesen rendben van.
RAMnál reális az 1:1 csere, szétnézve a piacon, ez a helyzet.. -
Qru
MODERÁTOR
Mind a kettő járható út én a feszcsökkkentős megoldás híve vagyok, kivéve ha ki akarod maxolni a procit, akkor a freki emelgetős styl-t toljad (max feszen ami adható 24/7-re LLC nélkül!!!).
mod:
Amúgy pont a minap nosztalgiáztam Vigi csevegős bazárjában lévő postokat olvasgattam újra. Meg persze az ott felgyülemlett képanyag sem utolsó...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
F e Z o
veterán
Szerintem keress egy stabil feszt 4GHz-hez, utána nézd meg hogy skálázódik, majd lődd be az aranyközéputat fesz és órajel között.
Ma volt egy géptelepítésem, full takarítással, pasztázással. Röpke 5 óra volt, egyik cimbinek, akitől egyébként egy forintot sem kértem volna, azonban a jutalom így sem maradt el.
H2O über alles!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz F e Z o #20356 üzenetére
Nos, igen..itt kezdődik a munka elismerése ;p Nekem is van szerencsére 1-2 "munkaadóm", akik nem sűrűn zaklatnak, de akkor érdemi munkavégzés szükséges és meg is köszönik, ahogy illik. Nem azt mondom, hogy nem csinálom szívesen csak pénzért, de azért jólesik, ha ilyen gesztussal találkozik az ember néha
-
-
Bjørgersson
félisten
Ki lehet valahogyan deríteni, hogy az alaplapi memóriavezérlő vagy "csak" a foglalat szar?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
JanR
addikt
Vigivel mi van? Nem nagyon látom kommentálni.. csak nem elrabolták az ufók?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #20361 üzenetére
A Te géped rakoncátlankodik? Mert az IMC a procidban van..egyébként persze..csekkold a RAModat más rendszerben, ha hibátlan és nálad kehes, akkor van gond. Elszállt a DC? Az sajna jellemzően IMC hiba, ergó procicsere oldja meg.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Speed® #20364 üzenetére
Szerencsére nem, egyik cimborám vett új házat, átpakolt, majd nem indult a gép. Mondtam, hogy kezdjen el játszani a memóriákkal, aztán a végére kiderült, hogy a költözéstől bedöglött az utolsó foglalat. Valamilyen 775-ös lapja van Q8200-zal, ha gondolod, kérdek tőle pontos típust.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #20365 üzenetére
Ott még a lap/NB felel a RAMért..ha 4 foglalat van, váltson 2 modulra vagy használja 3 modullal..jobb ötlet nem lenne pontos típussal sem. Esetleg egy kis foglalatganajolás megér egy próbát..hátha oxidálódtak az érintkezők.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Speed® #20367 üzenetére
Igen, a negyediket üresen hagyta, úgy használja most.
-
robogos10
senior tag
sikerült a G2020 at és a giga lapot elcserélnem ja és a 4gb 1600as ramot is természetesen én is csak 4gb ot adok
Hétfőn postázza is a srác
[ Szerkesztve ]
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz robogos10 #20377 üzenetére
Azt nem tudom, a WoT mennyire van több szálra optimalizálva, ebben a topikban vannak nálam WoT-kompetensebb urak is..de az biztos, hogy van annyival gyorsabb a Sandy /core, hogy a HTs i3 hozza az X4 PhenomII tempóját többnyire..úgyhogy nem fogsz sokat észrevenni abból, hogy elhagytál 2 magot..de majd kiderül. Viszont ha WoT, tudtommal nV FTW..szóval nincs vége a csereberéknek ;p
Ugyan..nincs mit.
Én most cseréltem le a dili775 konfigomat (P35+L5420) szőrén 1156ra (P55+i3/530), egy kis szusszanás, aztán jön egy i5-750, ha nem lesz elég az i3 széttépve (léggel 4Gn mennek simán, de épülőben a Vapochillem ).
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Speed® #20376 üzenetére
Rosszul fogalmaztam : mennyivel fogyasztanak többet?
Mitx rendszer ott a plusz fogyi és az ebből keletkező plusz hőfok lényegesebb mint nagyobb konfigoknal.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
smiti
veterán
Még ezt a pangást.
Mi van már, mindenki strandol meg kirándul ? -
Bjørgersson
félisten
Filmet néztem, vártam a nagy dörgést, villámlást, de egy csepp eső nem esett, csak beborult meg hűlt pár fokot a levegő.
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #20386 üzenetére
Mi is a TV-t bámuljuk és vártuk a megváltó esőt. Bár itt nem esett sok sajnos.
Nemsokára mehetek a maradék ventiket átadni.
-
-
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #20389 üzenetére
Román bírok eldöntötték a meccset az első (két) negyedben bár a fiúk se remekeltek, nem értem miért nem mentek be, ha nagy ritkán megtették vagy emberelony vagy gól volt rögtön, ehelyett távolról szerencsétlenkedtek
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #20392 üzenetére
Az első félidőben nem volt gond a bíráskodással. Egy kontra-emberelőny volt, amit erős ítélet volt, illetve egy (vélt) szabálytalanság miatt visszahújt gól. De ha még ezt bele is számoljuk, akkor is 9-12. a végeredmény.
Nem, simán lealázták a skacokat a Szerbek, ezen nincs mit szépíteni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Bjørgersson
félisten
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #20396 üzenetére
Nem rossz, még az " Óriásom " is beleférne.
-
Bjørgersson
félisten
Szólj, ha esetleg megválnál a Fractaltól.
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #20399 üzenetére
Egyszer már ajánlottam....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest