Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zschni
csendes tag
válasz troller #2201 üzenetére
Engedi persze, mindent mutat amit neked is, csak kb 10 másodpercenként karikázik (töltöget) 15-20 másodpercig... 720p-nél. Ahogy haladok visszafelé a felbontásban egyre folyamatosabb lesz, és 180p-nél teljesen folyamatos. Teljes képernyőn mindegyik felbontásnál nagyságrendekkel rosszabb a helyzet. 30 megás netem van, 10-20-as pinggel, a speedtest budapesti Magyar Telekom szerver felé, a szegedi Netsurf felé, meg terminálból a google.com felé is.
-
zschni
csendes tag
válasz troller #2204 üzenetére
SMPlayer elviszi a linket (02.m3u8) 480p-ben, többé kevésbé folyamatos, de az már nézhető. Néha szaggat de ez nagyságrendekkel jobb, mint ami előtte volt. Tehát a megoldás, el kell indítanom a "külön playeres - listafájl nélküli" linket amit előtte adtam, mert médiaklikk m4 oldalról nem indul el (nem tudom miért). Onnan már lekéri a listafájlos linket, és azt már Firefox elem vizsgálata panelból már be tudom másolni SMPlayerbe. Nagyon köszönöm a segítséget, ismét bebizonyosodott, hogy a számítástechnika szóból az sz-t el kell hagyni.
-
Chamea2
tag
-
Chamea2
tag
Böngészőben kell rákattintani a
- Firefoxban a jobb klikk(bárhol az oldalon) és elem vizsgálata
- Chrome-ban jobb klikk a vizsgálat gombra
és ott a hálózat fülön újra betölteni az oldalt és elindítani a lejátszást. Akkor ott ki fogja adni a komplett URL-t, aztán már csak jobb klikkel kattintasz a linkre és az URL másolására, utána le tudod szedni. A linket mindig saját magának generálja, ezt NAVA-nál és Mediaklikknél meg kell mindig csinálni. -
cocka
veterán
válasz Chamea2 #2212 üzenetére
Amúgy elég durva a téma, amiről szó van. Na mindegy. Régebben sokat jártam arrafelé, nem tudtam, hogy az egy laktanya, de az tuti, hogy elég leharcolt volt az épület. Most nem tudom mi van, nem vagyok Pesten.
Egyébként meg te voltál itt a navák, pasik és egyéb észosztások ásza, hogyhogy egy ilyen egyszerű problémát nem sikerült leküzdeni?
-
Atomantiii
addikt
válasz Atomantiii #2210 üzenetére
Már tárgytalan, sikerült leszedni chrome-os bővítménnyel.
-
cocka
veterán
válasz Atomantiii #2215 üzenetére
Szívesen. Köszönöm, hogy a baromságodra pazarolhattam az adatforgalmamat.
-
troller
senior tag
válasz Atomantiii #2215 üzenetére
Igazán belinkelhetnéd (vagy legalább a nevét leírhatnád) azt a bővítményt. Hátha valaki másnak is jól jönne.
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
cocka
veterán
válasz Atomantiii #2219 üzenetére
Nyilván célszerű visszaolvasni pár hsz.-t vagy legalább a kérésekre odafigyelni. Mivel ebben a csodálatos fórumban nem lehet egynél több embernek válaszolni, két külön postba kellett volna írnom. Arra meg lusta vagyok.
Vannak esetek, mikor jön egyszerre vagy 6-8 kérés, akkor nem fogom mindet külön-külön postokba írni.
Akinek kell, az majd megnézi a linksort és mivel a fájlok neve hamar megjelenik meg is tudja nézni, hogy melyik az övé.
[ Szerkesztve ]
-
troller
senior tag
válasz Atomantiii #2218 üzenetére
Köszi, ez (ellentétben hatszázezer másik video letöltő pluginnel) tényleg képes letölteni a médiaklikkes videókat.
-
gaby71
csendes újonc
Udvozlok minden forumtarsat. Sajat felhasznalasra valakinek van M4 sport linkje? Erdelyi vagyok, meg uj itt a forumon, nem tudom nezni az adast mert a foci alatt kodolas van. Keremszepen ne ertsenek felre, nem koldulaszni akarok, mert ilyent mar vagtak a szemembe egy masik oldalon, van muholdas digi elofizetesem de azon nem megy. Ha valaki tud segitteni nagyon szepen koszonom. Meg annyit hogy tabletre kellene vxg playerrel.
[ Szerkesztve ]
-
troller
senior tag
Az M4 Sport android alkalmazás nem működik odaát?
Mindenesetre jó nagy tahó, aki ilyen kérésért beléd kötött.[ Szerkesztve ]
-
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem, ezt a műsort [link] sikerült letöltenem Flash Video Downloader - Chrome bővítményével, vagy van egyéb módja a jó minőség megőrzésének letöltés után is? Köszönöm.
J.M.
-
troller
senior tag
válasz JokerMaffia #2226 üzenetére
A műsort 5 féle felbontásban tudod letölteni, értelemszerűen a legnagyobb felbontás (1280×720 pixel) adja a legjobb minőséget.
Az FVD által felkínált lehetőségek közül a középső az, nálam legalábbis:Remélem erre gondoltál, mer azért nem igazán egyértelmű a kérdésed.
[ Szerkesztve ]
-
cedak
újonc
Szia cocka!
Hogyan tudtad megcsinálni? Taníts mester!
Engem a az 1,2 és a 8 rész érdekelne mert a többit megszereztem HD-ba.
De bevallom, hogy maga a művelet jobban érdekel mint a műsor, szal nem kell kínlódnod vele megteszem én ha elárulod a folyamatot. Örökre leköteleznél vele!!!Ha lehet privátba, mert van egy sejtésem, hogy sok magyarázattal járna, köszi előre is!
-
Stiv83
csendes tag
Kérnék egy kis segítséget ennek a videónak a letöltésében!
http://www.atv.hu/videok/video-20160704-12-oras-demonstracio-az-egeszsegugyertFlowplayeres videó és nekem JDownloader-rel nem ment a letöltés. Elmondanátok, hogyan lehet az ilyen videókat letölteni. Előre is köszönöm!
-
JustInTime
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni:
http://www.mediaklikk.hu/video/ma-reggel-2016-07-05-i-adas-6/Erre lenne szükségem menthető formában.
Nagyon köszönöm előre a segítséget!
-
troller
senior tag
válasz JustInTime #2232 üzenetére
-
Libidec
csendes tag
válasz JustInTime #2232 üzenetére
http://212.40.98.166/vod/_definst_/r/mtva/2016/07/05/2016-000244-M1340-01/index.smil/media_w2118921435_b3000000_1.m3u8
-
gingerbalm
aktív tag
Sziasztok!
Ennek a videónak a letöltését szeretném kérni, ha kivitelezhető, akkor HD-minőségben:
http://www.mediaklikk.hu/video/egy-nagy-csalad-61/
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Chamea2
tag
válasz gingerbalm #2236 üzenetére
1280x720 a legmagasabb videó méret, sajnos ennél többet nem igen lehet összehozni.
-
cocka
veterán
-
cocka
veterán
válasz Chamea2 #2242 üzenetére
Tudom, de ennyi erővel a getflvével is fel tudom venni. Az a 100 k pontosan azt jelenti, mintha lejátszanád a videot. Gondolom a letöltés ideje is kb. megegyezik a video hosszával.
Egyébként megnéztem a Jaksta meg a GetFLV árát. Agyrém. Gondoltam most arra lehetne játszani, hogy fontban fizetem ki, mivel ugye gyengül, mint az állat, de még így is borzasztó sok. Magyar HUF-ra átszámolva a Jaksta kb. 14k, a GetFLV pedig 20k.
Ezek az árak kicsit magasak ahhoz képest, hogy pl. egyik sem tudja az atv videoit letölteni rendesen. A felvétel opció viszont működik. Ugyanez van a videotorium videoival is. Bár ott valamit tuti mókoltak, mert most már nincs az hogy amikor resume-ol a progi, akkor újra letölti azt a kb. keyframe-nyi videoszakaszt, amit már egyszer letöltött, hanem csak ugrik kb. egy keyframe-nyit a kép. Azaz nem ugrik, hanem belesiet. Mindemellett szinkronban marad a hanggal, csak ezek az idegesítő belesietések elég hülyén néznek ki.
Szal. így kb. link elfogásra jók a demo verziók is. Pl. smooth streamingből is találtam olyat, aminek elrejtették a manifest fájlját így a Jaksta pl. csak a chunklistes biszbaszokat találja meg és a video előrehaladtával a program újabb és újabb letöltést indít. Azaz egyértelmű, hogy nem támogatja teljeskörűen a smooth streaming videokat. A GetFLV-ről nem is beszélve, az egyáltalán nem támogatja.
Szóval ha kapsz egy ígéretet, hogy kb. egy Deák Feriért kapsz olyan programot, ami "szinte majdnem minden" honlapról letölti a videokat, akkor kvázi csalódni fogsz.
[ Szerkesztve ]
-
JustInTime
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon megköszönném ha valaki le tudná tölteni nekem ezt valami használható videó formátumban:
http://www.mediaklikk.hu/video/ma-reggel-2016-07-07-i-adas-2/Köszönöm szépen a segítséget előre is!
-
rokendrol
senior tag
válasz JustInTime #2244 üzenetére
íme [link]
-
Chamea2
tag
Tudom, hogy te nem szereted az ilyen forráskódból kiszedni az információkat típusú dolgokat, de az ATV-nél az a legegyszerűbb. URL snooper vagy akár a tűzrókával kinyered a manifestet, utána kell rakni a többit és hidownload-al lekapni az egészet. Forráskódból kell kiolvasni az adat stream url-jét, ami az elem vizsgálatával a legkönnyebben hozzáférhető. Ehhez még Deák Ferenc arcmása sem kell, egyszerű egyik a másik után történet.
Én is vesződtem vele, mire rájöttem, nem kell felvenni meg semmit sem. Az ingyenes Transport dobta ki a linket, abból láttam.
[ Szerkesztve ]
-
Stiv83
csendes tag
Mediaklikkes videókat mostanában JDownloaderrel töltöttem, de bekavart a program a gépemen! Kérnék segítséget milyen progit használja a letöltésre? Ha valaki a Jakstát mondja kérnék pontos név és verziószámot ha lehet de mondhattok már progit is! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest