Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
vans?
őstag
Vo't ma valami?
hábm bábm
-
kenwood3
addikt
Van itt olyan aki személyesen is ismer vkit a VV-ből ?
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
troland26
őstag
válasz darál0w #4293 üzenetére
nos pl orálisan eljátszana Alek hímtagjával ..bepiálna és össze hányná/hugyozná/szarná a villát élő adásba..(bár ebben az esetben Laci lekaratézná) a nyugi szobába masztizna egy nagyot....akkor lenne esélye ..egy csöpp Zsófikusz ellen van a projektemre kemény 1 hete ...sikerülhetne is neki
Kenwood: van
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz kenwood3 #4305 üzenetére
Aha
Haverom bnőjének a tesójának a fiának a lányának, nah neki az egyik rokona a Laci, pontosabban anyukájának az öccsének a lánya.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
baluka26
nagyúr
válasz runner 125 #4310 üzenetére
Ok.
Viszlát!They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
kenwood3
addikt
-
dragonfx
veterán
ez a kakis sztori durva volt.
jol kiakadt a laci.
ez az ildi egyre szürkébb semmirekelőbb.bárkit kivisz hazamegy szerintem.most jol megkeverte a xart."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
macikos
addikt
válasz runner 125 #4310 üzenetére
Tehát közeli rokonok vagytok?
-
zsoltinnó
aktív tag
Milyen kicsi a világ!Ildi és alekosz egy házban laknak odakint is!
Őrült kell egy őrült ellen!!!
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz darál0w #4321 üzenetére
Hát nem nézted a műsort ma?Benn mondta mikor zsófi beköpte alekoszt Ildinek!Ildi meg bement azt mondta így nézel anyámék szemébe majd!Utána meg mondták is hogy egy házban laknak! Meg mikor bement a villába mondta alekosz is hogy ismeri próbálkozott már nála kint!
[ Szerkesztve ]
Őrült kell egy őrült ellen!!!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz zsoltinnó #4323 üzenetére
ebből nekem nem jön le az, h egy házban laknának
4325) joey20 utolag belegondolva értelme nem volt a műsornak sem, meg a nézésének sem
de azé' okozott néhány vidám perrcet...
jáááááájjjdekígyóóóó!!! - mondjuk ez pont nem ott volt
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
baluka26
nagyúr
Ildikó, ha megnyílna Alekosznak, és Zsófit hívná ki, simán bent maradhatna
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Carlo009
tag
Azt nem értem, hogy Király L. Norbi hogy a fenébe nem akar kapcsolatot Anikóval?
Hát nem látja, hogy milyen bombázó, csábító szép fekete szemű nő Anikó?
Persze majd én megkeresem Zsuzsit és rá fogok hajtani. De Anikó olyan mintha a kishúga lenne. Ő is, egy eszméletlen bombázó![ Szerkesztve ]
-
-
-
Ijk
nagyúr
-
blueMerle
veterán
válasz Carlo009 #4333 üzenetére
És akkor mi van ha bombázó? 100000+1 másik ilyen, ha nem sokkal jobb bombázó nő mászkál egy napsütéses napon Pesten. Norbi egy felnőtt normális ember és tudja hogy az Anikó egy egyéjszakás ribanc aki az első adandó alkalomnál megcsalná. Lesmárolta, jól tette, de semmi több remélem nem lesz, ez a srác sokkal többet érdemel. A Zsuszi sem különb, rettenetesen buta, primitív, tudatlan, egoista nő mindkettő.
Azt hiszik hogy határozott nők holott egyszerűen süt róluk hogy brutálisan igénytelenek és BUTÁK. Hidd el egy éjszaka 5 mondatnál többet NEM TUDNÁL egyikkel sem váltani. Igen, dugni azt lehet őket. Tipikusan azok a nők, akik magukra öntenek 6 liter parfümöt de a segge szaros mert kitörölni rendesen luxus. Ez a nagy büdös helyzet. Az összes ilyen beképzelt senkiházi plázapicsa ilyen. Sokat kell még tanulnod a nőkről....
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz Carlo009 #4333 üzenetére
A fentebbi postodra már elkezdtem írni egy elég hosszas üzit, de gondoltam hagyom a 'csába, csak megunod.
De nem.
A szegénységi bizonyítványodat számomra már akkor kiállítottad, amikor egy idegbeteg qrvát kezdtél el ajnározni. Kezdetben poénra vettem, de amikor harmadszor jöttél ide ugyanazzal a témával egyértelművé vált, h egy bődületes alfarhangba több intelligencia szorult, mint beléd.
Lehet bennem túl nagy a konzervativitás, de magyarázd már el, h lehet álomnő egy ilyen "mentalitású" nő?! Neked kurván mind1, h belül milyen, csak legyen jó nagy 'csája?!Azzal meg ne gyere, h a sors faragott ilyet belőle, a többségnek sikerül a sarkon túl is látnia...
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Ijk
nagyúr
válasz Motion_Blur #4347 üzenetére
Szerintem mindkettő
Ha Carlo génjei vegyülnének Zsuzsiéval, abból megszületne az abszolút übermench.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest