Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz tommy-gear #2792 üzenetére
Q-tech
Azonnali csere javasolt.
Elképzelhető, hogy a vinyód sem kap rendesen tápot, akkor szokott hasonló hiba lenni -
Kriza
őstag
válasz tommy-gear #2794 üzenetére
Addig meg gondolj arra, hogy akárhányszor bekapcsolod a géped, az olyan, mintha oroszruletteznél.
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Csaba_20_
őstag
válasz tommy-gear #2803 üzenetére
A leírásból az derült ki számomra, hogy nem olyan ember, akivel meg lehet értetni.
-
Necc
addikt
válasz tommy-gear #2807 üzenetére
2GHz mezei celeron -> értéktelen (2-3K)
i845G chipsetes (Gigabyte) alaplap -> értéktelen (2-3K)
mx440 -> értéktelen (2-3K)
2x256MB DDR1 266MHz RAM -> értéktelen (1-2K/db)
40GB maxtor éppenhogy működő HDD -> értéktelen (1-2K)
CD író -> értéktelen (1-2K)
DVD író 16x használt -> 3-4K
codegen ház + 300w dögeledező táp -> értéktelen (2-3K + táp: 0K)
Golyós egér + legócskább billentyűzet -> értéktelen (1K)
17" sulinetes noname CRT -> 4K
Mercury hangszórók -> totál értéktelen (max. 100Ft, de komolyan!)
CMI 9739 (asszem) chipes 5.1 hangkártya -> értéktelen (1K)
Házban talált pókocska: totál értéktelenTessék itt van egy totál "értéktelen" alkatrészekből összeállított működő komplett PC, tökéletes Office-hoz meg netezésre, illetve x-vid / MPEG2 alapú filmek lejátszására max. 720x576 felbontásig (HD filmek ennél a gépnél kizárva ugye), illetve DVD-k irogatásához.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Necc
addikt
válasz tommy-gear #2811 üzenetére
Sajnos fogalmazásodból többszöri átrágás után sem ez esett le nekem
Természetesen így már érthetőbb .#2810: kösz, ezzel sokat segítettél.
A többieknek: ne térjünk el nagyon a tárgytól, mert azért én leszek a hibás, mert "eltereltem a bandát az eredeti témáról" vagy használjunk off-ot, köszönöm (aki kötözködni akarna: de én kezdeményeztem az "elterelést" ).
mod: a többiek alatt 1 főt értettem, najó húzok aludni mert már nagyon defektes a RAM-om és téves dolgokra emlékezek és írom a hülyeségeket
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
ngdr88
tag
válasz tommy-gear #2832 üzenetére
Codegen/Sowah 400W
Olyan ami a házzal együtt voltÚjra a PH-n! hamarosan lesznek új eladó cuccok, előre is ha bármi kellene írj!! Üdv!
-
Csaba_20_
őstag
válasz tommy-gear #2846 üzenetére
Másik topicban már kismilliószor elmondta mindenki. Röviden: fos.
-
Dr. Romano
veterán
válasz tommy-gear #2853 üzenetére
Inkább őszintén beszéljenek itt az emberek mint hazudjanak.
Nézd az általad kérdezett tápra még jóindulattal sem lehet azt mondani, hogy jó. Ez az igazság.
Nem éri meg ilyen (Modecom, Deer, Codegen stb...) tápokat venni, mikor kb hasonló árban vannak mint egy 300-350W-os FSP.Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
EQMontoya
veterán
válasz tommy-gear #2857 üzenetére
mindenben. stabil feszültséget, tudja azt, ami rá van irva, nem ég le, nem égeti le a mögötte lévő hw-t.
Same rules apply!
-
Hequila
őstag
Igaz, régi teszt, de az "alapigazságai" ma is működnek.
Itt egy 350W-os FSP, amelyik 430W-tal terhelve is bőven határértékeken belüli feszültségeket produkál, és itt egy 400W-os noname*, amely már 330W-nál is elhasalt, és be is döglött.*nyugodtan helyettesíthető Deer, Mercury, Vargáné és Tsa (JNC), Codegen, Comador, stb. nevekkel is.
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
Csaba_20_
őstag
válasz tommy-gear #2853 üzenetére
Nem tehetek arról, hogy a legtöbben az olcsó hulladékot nézitek ki a boltban. A magyar társadalom igen árérzékeny és minden ezek szerint jó érzéke van kiválasztani a fost is. Egyébként mi bajod a fossal? Abból még lehet sz@r.[Hofi]
-
Kriza
őstag
Műszakilag ég és föld.
Az olcsó tápok szokszor a működés/nemműködés határát súrolják, arról nem is szólva, hogy mindenfajta védelmet nélkülöznek, így lehet az is, hogy a táp már rég 15V-ot ad ki 12V helyett, és a tulaj csak azt veszi észre, hogy pár hét alatt a hatodik vinyója megy tönkre... Sorolhatnám a szélsőségesebb példákat.
De mielőtt felteszed a kérdést: IGEN, VOLT SZEMÉLYES TAPASZTALATOM: gépkinyíró "táp" Ez egy FSP táppal nem történt volna meg.Ha elédtennék egy szétbelezett FSP tápot és egy Codegent, pontosan megmutatnám, hogy mivel több (fizikailag is), mint egy Codegen féle sz@rrakás. Ezen kívül persze ott az alkatrészek minősége is (azt Te is belátod, hogy pl. egy 8000HUF-os Acorp alaplap nincs egyszinten egy 25000HUF-os ASUS alaplappal, még akkor sem, ha látszólag ugyanazokat tudják, ugyanaz a chipset, stb.)
De ez a többi hardverelemre is igaz. Mivel tud többet egy 2GHz-n működő C2D (E4400) ,mint egy 2GHz-en működő P4 Willamette...
Nem azért írják azt ebben a topicban nálam sokkal-de-sokkal nagyobb szakik, hogy a minőségi táp a gép talán legfontosabb eleme, mert részesedést kapnak az eladott FSP (meg stb.) tápokból, hanem azért, mert jobban étenek hozzá.
mod: most látom csak a vigyorgó szmájlit, tehát gondolom ez inkább költői kérdés volt, amire nekem sikerült behergelnem magam.
mod2: egy céges gépből nemrég szedtem ki egy Deer 300W tápot, és meglepődtem rajta, hogy a bemeneti oldal szűrése egész tisztességes volt. Bár a kimeneti kondik már púposodtak meg repedeztek, szóval másik részen sikerült meghúzni a nadrágszíjat...
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Kriza
őstag
válasz tommy-gear #2877 üzenetére
Te szivatsz...
Jók! PH! tesztFenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Dr. Romano
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Apple notebookok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest