Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• didyman

őstag

válasz Oczu #2884 üzenetére

Itt már ingadozásról van szó, ami nem egyenlő (csak sejtem :D ) a lökettel. Az ingadozás sem akkora próbatétel, ha a gép nem indul el azonnal a táp éledésével (state after power failure opció a BIOS-ban pl), ekkor a készenléti kör ingadozhat, ott a primer pufferkondi simán lenyeli ezt. Egyébként minden tisztességes vezérlő rendelkezik úgynevezett undervoltage lockout képességgel, ami pontosan az ingadozások elleni védelemre hivatott, valamint az aktív PFC eleve biztosít nagyfokú szóródást bemeneti feszültségre. ha meg egy hálózat a rákötött fogyasztók indításakor még ezt is alulhaladó belengést produkál, át kell nézetni hozzáértővel.

A gyakorlati tapasztalatok megértéséhez, abból a megfelelő konzekvencia levonásához pedig elméleti alap kell. Hálózati feszültséghez én azért nem nyúlok, mert azt tanultam, hogy káros az egészségre és nem azért, mert már néhányszor megmarkoltam a drót végét és furcsa érzésem támadt tőle, és főleg ebből nem azt vontam le, hogy a konnektorba dugott fém ráz, hanem még a történés előtt azt tanultam meg, hogy az emberi test a pártíz V-nál.nagyobb feszültséget már életveszélyes mértékű átfolyó áramerősséggel képes vezetni és a rázás élménye egyrészt figyelmeztet erre, másrészt a hálózati feszültségnél kisebb feszültségek is lehetnek veszélyesek, harmadrészt a rázás az izmokat görcsös állapotba képes állítani, kivonni az emberi irányítás alól. Hatalmas különbség van a két dolog között, amiből egyértelmű, hogy először végigseggeljük a Kandón a 4 (3) évet és aztán állunk neki tapasztalatot gyűjteni és azt olykor hangoztatni.

• Hequila

őstag

válasz Oczu #2884 üzenetére

[OFF]Úgy gondolom, részben a topikhoz tartozik, azért nem privátban küldöm:

Ezeknek a fórumoknak nem a másik véleményezése a lényeg, csodálkozom, hogy Őstag létetekre ilyenekbe bocsátkoztok! Ha gondotok van, privátban keressétek az illetőt, ne topicban alázzátok, mert Ti azt gondoljátok, a királyok Ti vagytok!
    Sajnos, neked csak ennyi jött le az egészből. Azt próbáld meg megérteni, hogy ez egy szakmai fórum, nem urban legend gyár. Amit a PH! szakmai fórumaiba írsz, annak valóságtartalmáért egy bizonyos szinten felelős vagy.[/OFF]

mod: ha egy moderátor erre jár, rakja már át off-ba ezt, és az előző hozzászólásomat, mert nekem valamiért nem megy...

Új hozzászólás Aktív témák