- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngdr88
tag
válasz
Csaba_20_ #2848 üzenetére
Csökkentett módban is próbáltam indítani akkor a kék képernyőt sem láttam csak fekete alapon volt a bal felső sarokban egy villogó vonal, aztán már újraindult és videokari adatait kaptam. Normál módú indításkor kaptam a kékséget, és még a legutóbbi helyreállítását(vagy vmi ilyesmit) is, akkor sem történ változás, de azt most megnem mondom h akkor kék volt e vagy nem.
Mindenesetre egy tápcserét minél előbb megejtek, aztán ha újra jelentkezik a hiba, vagy zúg akkor majd tovább folytatom a hibakeresést. De a Codegent lecserélni függetlenül ettöl a hibátol asszem jó döntés
HA nem vok még süket akkor a tápbol jött a zúgás. Viszot most jut eszembe h mikor lejjebba videokari körül véletlenül meglöktem a lemezt az alaplap alatt akkor abbahagyta. TAlána gyári Inno3D hűtő szarakodik. Nemtom majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo 3DS és DS topic
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- Poco F7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest