Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
A topik célja, hogy a félresikerült üzleteket itt megbeszélhessék a felek, ha azt nyilvánosan szeretnék megtenni.
További tudnivalók >>>
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombi5
őstag
"Reszerol tulzas ahogy lezajlott", hat nemtudom mi a lezajlas meneteben az indokolt felhaborodas, mikor vmit megigert es nem allt ugy a dolgokhoz es nem anyaztam neki stb, szal reszemrol kerem a pontot es kesz! Lezarva!! 2 hetet vartam nem teljesitette es probalja kimagyarazni magat a semmibol , raadasul be is ismerte es masik topikban sajat hozzaszolasat tagadja egyik percrol a masikban! Lol!!
Innetol a tema lezarva reszemrol!! Tanuljon a hibajabol!
-
Lasy
veterán
Ugy látszik neked az a jó amit te akarsz. Ha valami nem úgy van akkor a másik egy "áruló". Csak hogy finom legyek.
Igaz ha a hírdetést elolvastad volna hogy az örsön van az átvétel. Akkor lehet megnézted volna a dobozt és észreveszed hogy nincs benne, csak 5percet kellett volna várnod a garipapírra.+36702778032
-
Lasy
veterán
Nézd csak vissza azt a püt. Volt az korábban is találkozóra kérés. Ha csak ez lett volna akkor megérteném,de már másnap mondtam a talit,de már akkor azt hajtogattad hogy nem mozdulsz ki.
Tőlem a feketét azért kapnád mert teljesen inkorrekt módon viselkedtél.+36702778032
-
Istvan89
tag
arra a bizonyos 2 hétre gondolok ami nem is 2 hét, majdnem 3 hét telt el a két üzenet közt, tehát akkor nem értelek
de már tényleg nem izgat ha neked az a célod h feketét kapjak, akkor legyen, kapjam meg, ha meg csak az igazad akarod, akkor ok nyertél igazad van csak zárjuk le, már nem érdekel az egész
[ Szerkesztve ]
-
Istvan89
tag
.
.
.
.
Lasy privát üzenete Istvan89 számáraÚj Válasz Email Törlés 2008-10-22 07:15:37Akkor már. De a lényeg hogy jusson el hozzád a gari
Lasy privát üzenete Istvan89 számáraÚj Válasz Email Törlés 2008-11-11 07:35:57
Hali! A garipapír még mindíg nálam van. Reggelente nem jársz a borároson? Olyan 7:30és 8:00 között?
.
.
.
.
.
.stb.... -
Lasy
veterán
nos ha jól emlékszek amikor szóltál másnapra mondta hogy a gari a kezemben és talizzunk. én azóta próbálok talizni veled, felajánlottam postát, személyes talit, és nem volt 2hét hanem másnap mondtam hogy legyen tali, de neked nem jó mert nem mozdúlsz ki csepelről.
a telefon állapotában az volt hogy pici karc. nos ez kinek mi a pici karc egy samsung f330 hoz képest a fél cm karc szerintem pici, szerinte nem. ezeh hozzáteszem hogy mindhol máshol semmi karc nem volt.
nem az összeset nem másoltam be csak azt ami fontosabb volt.
szerk:
bocsi, de egyik mod-ot sem ismerem.
illetve azt sem tartom korrekt embernek aki a háta mögött ad a másiknak fekete pontot, ráadásul még lehetőséget sem adtál arra hogy reagálja rá. ha tényleg csak 2hét múlva jeleztem volna azt hogy nálam a gari papír akkor teljesen jogosnak mondanám a feketémet, de így nem.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Istvan89
tag
Ha majd Lasy reagál erre, megköszönném ha egy olyan kommentálná ezt az egészet aki mondjuk egyikünkel sincsen se jóba, se rosszba, mert az h egymást szapuljuk, annak nincs túl sok értelme... köszönöm előre is
u.i.: mondjuk tényleg nem szóltam neki, de azt a 2 hetes várakozási időt nagyon megelégeltem, ebben hibáztam, de szerintem jogos volt annak ellenére h nem ért anyagi kár (bár ha jobban belegondolunk a garancia is valamilyen fajta értéket képvisel, de ebbe ne menjünk jobban bele)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest