Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac

nagyúr

válasz tiv61us #931 üzenetére

Szabadság? Milyen szabadság? Nem akarok rosszmájú lenni, de itt vagyok egy hete, és itt minden van, csak szabadság nincs... ;)

MINDENHOVA ki van írva, hogy mit csinálj. Mit csinálhatsz, mit kell kötelezően csinálnod, és mi az, amit tilos csinálnod. És fenyegetésképpen általában odaírják, hogy a federal law vagy a state law ezt írja elő, és hogy a violator-okat kegyetlenül megbüntetik. Érted, ki van írva az alcatraz-on, vagy a frisco-i bart-on, hogy no eating or drinking beyond this point, az ajtó menti ülésekre, hogy a federal law előírja, hogy ezt mozáskorlátozottaknak kell fenntartani, a kis elektromos kocsira, ami kb sétatembóban megy, oda van írva, hogy a federal law bünteti a fel és leugrálást.

Ha bemész a kajáldákban a vécébe, hatalmas feliratok hirdetik, hogy a federal law alőírja, hogy az itt dolgozóknak KEZET KELL MOSNI, mielőtt elhagyják a helyiséget, és visszamennek dolgozni (ezen akkorát röhögtem, amikor megláttam, de amikor már ötödszörre találkoztam vele, realizáltam, hogy ez bizony, véresen komoly.)

Szóval nekem, mint európainak az a benyomásom, hogy ha elnézek egy városban egy irányba, több tucat táblát látok kiírva, hogy mit szabad, és mit nem, mi egészséges és mi veszélyes, és hogy víklózeddiszeriaforjórszéfti;

Szóval kiírnak mindent, mindenhova, sok teljesen egyértelmű, sok jó, sok rossz dolgot is, sok közülük teljesen nevetséges, de mindennek az az eredménye, hogy a sok droid elfelejt gondolkodni. Ez van. Ezt sok mindennek hívnám, szabadságnak nem.

De én már csak ilyen kis lázadó vagyok.;)

És, mint tudjuk, leszel, aki voltál, maradsz, aki vagy :)

Na, jó éjt, egy hét múlva megbeszéljük ezt egy sör mellett!

Új hozzászólás Aktív témák