Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabadság? Milyen szabadság? Nem akarok rosszmájú lenni, de itt vagyok egy hete, és itt minden van, csak szabadság nincs...

MINDENHOVA ki van írva, hogy mit csinálj. Mit csinálhatsz, mit kell kötelezően csinálnod, és mi az, amit tilos csinálnod. És fenyegetésképpen általában odaírják, hogy a federal law vagy a state law ezt írja elő, és hogy a violator-okat kegyetlenül megbüntetik. Érted, ki van írva az alcatraz-on, vagy a frisco-i bart-on, hogy no eating or drinking beyond this point, az ajtó menti ülésekre, hogy a federal law előírja, hogy ezt mozáskorlátozottaknak kell fenntartani, a kis elektromos kocsira, ami kb sétatembóban megy, oda van írva, hogy a federal law bünteti a fel és leugrálást.
Ha bemész a kajáldákban a vécébe, hatalmas feliratok hirdetik, hogy a federal law alőírja, hogy az itt dolgozóknak KEZET KELL MOSNI, mielőtt elhagyják a helyiséget, és visszamennek dolgozni (ezen akkorát röhögtem, amikor megláttam, de amikor már ötödszörre találkoztam vele, realizáltam, hogy ez bizony, véresen komoly.)
Szóval nekem, mint európainak az a benyomásom, hogy ha elnézek egy városban egy irányba, több tucat táblát látok kiírva, hogy mit szabad, és mit nem, mi egészséges és mi veszélyes, és hogy víklózeddiszeriaforjórszéfti;
Szóval kiírnak mindent, mindenhova, sok teljesen egyértelmű, sok jó, sok rossz dolgot is, sok közülük teljesen nevetséges, de mindennek az az eredménye, hogy a sok droid elfelejt gondolkodni. Ez van. Ezt sok mindennek hívnám, szabadságnak nem.
De én már csak ilyen kis lázadó vagyok.

És, mint tudjuk, leszel, aki voltál, maradsz, aki vagy

Na, jó éjt, egy hét múlva megbeszéljük ezt egy sör mellett!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hővezető paszták
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- További aktív témák...
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest