Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
válasz juliabrilke #18940 üzenetére
Svájcban van 500/40-es net. De hogy ez nálunk mikor lesz, ha lesz azt mi még nem tudjuk. A "fejesek" biztos tudják. Ennél nagyobb feltöltést ne nagyon várj.
-
tomp
félisten
UPC fb:
Jelenleg nem tudunk konkrétumokat említeni azzal kapcsolatban, hogy internet szolgáltatásunkon mikor hajtunk végre ismét sebesség növelést...Sajnos a vezetőség idei nyaralása elvitte a fejlesztésre félretett pénzt...
-
MODERÁTOR
Itt más a technológia mint a DIGI-nél, úgyhogy sosem lesz olyan feltöltés, mint ott! Ha itt lenne DIGI, már én sem lennék UPC-s, de sajnos csak Invitel ADSL van!
-
tomp
félisten
válasz juliabrilke #18943 üzenetére
Az nem kérdés, hogy csökken e hanem igen, csökken! Ezt a upc is beismerte. Csak nem nagyon tudnak ellene mit tenni.
-
Mate
nagyúr
válasz juliabrilke #18943 üzenetére
A horizon szolgáltatás és az 500-as net van egyedül a tarsolyukba. Mind a kettő pénzbe kerül, pláne az első. Nagyjából bevétel szerint mennek sorba az országokban, úgyhogy lassan Magyarország van soron.
Docsis 3.1 már az alagút végén van, bár elég hosszú az alagút. Kérdéses, hogy kivárják vagy sem. Lehet idehaza nem költenek már és amint lesznek eszközeik fejlesztik a hálózatot. Ha ebben maradnak, akkor maximum annyit tudnak tenni, hogy analógot lelövik végre és bronze csomagot kódolatlanná teszik.
-
gduck
addikt
válasz juliabrilke #19919 üzenetére
Eszembe jutott! Írtam is, kisebb mint 0.1%
Távoli eléréshez meg nem kell nagy sávszélesség. Szervert meg szerverterembe szoktak rakni
Viccet félretéve, szerintem túl van spilázva ez a feltöltési sebesség "hajhászás". De ez csak az én véleményem
Persze jön majd a DOCSIS 3.1 és újabb, de szerintem nem kellene siettetni (főleg hogy még eszközök se nagyon vannak) A mostani netcsomagok egy népes családot is vígan kiszolgálnak
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz juliabrilke #21346 üzenetére
Van hűséged?
-
Mate
nagyúr
válasz juliabrilke #21349 üzenetére
Nekem is azt ajánlották. Mondtam, hogy nincs szükségem netre és telefonra. Mondta, hogy ok. Akkor +2K-ért egy az egyben ugyan azt a szolgáltatást igénybe vehetem mint most.... Azt hittem viccel, de nem...
Mire lenne szükséged? Ha nincs hűséged, simán le kellene tudnod mondani és előfizetni másikra.
-
^Boss
őstag
válasz juliabrilke #21353 üzenetére
digi?
-
kungzi
veterán
válasz juliabrilke #21353 üzenetére
akkor neked digi kell én is már alig várom a decembert, hogy lejárjon a upc-s hűségem és megyek át a digi-hez
-
Mate
nagyúr
válasz juliabrilke #21358 üzenetére
Diginél a legnagyobb csomag (1000-es net, legnagyobb tv+telefon) 7000 Huf
-
club1
veterán
válasz juliabrilke #21360 üzenetére
Hűségmentesen 1 Gbit-es net és legnagyobb tv 7000 Ft-ért???
-
Mate
nagyúr
válasz juliabrilke #21360 üzenetére
Azért ne légy telhetetlen 7K 2 év hűséggel.
-
Mate
nagyúr
válasz juliabrilke #21372 üzenetére
Neked kell döntened. Én gondolkozás nélkül váltanék digire
-
kungzi
veterán
válasz juliabrilke #21372 üzenetére
kössél digi-t az 2év hűséggel 7k ebben 1000/100 net, full tv és telefon
-
MODERÁTOR
válasz juliabrilke #21393 üzenetére
Egyébként sem mondana, nem is mondhatna, amíg nincs nyilvánosságra hozva! Még ha holnaptól lenne új akció, azt se mondhatná...
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz juliabrilke #21395 üzenetére
1221 lemondás menübe tudsz ügyfélmegtartó ajánlatra jogosult ügyintézővel beszélni
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz juliabrilke #21397 üzenetére
Lehet, de az egy éves drágább mind a két éves ez minden szolgáltatónál így van.
-
club1
veterán
válasz juliabrilke #21397 üzenetére
A UPC nem tud a Digi-vel versenyképes ajánlatot adni. (<- ez itt egy pont) Anno, mikor a Digi 3 éve betette az egyik falunkba a lábát, a helyi UPC üzletkötőnek felkopott az álla, az Invitelesek pedig már hazudoztak (ingyenes telefonálást ígértek minden irányba), hogy néhány ügyfelet bepalizhassanak.
A Digi óriási előnye a UPC-vel szemben a kódolatlan, így lakáson/házon belül korlátlanul megosztható digitális tv és a stabilabb net. Hátránya, hogy a digitális tv adások minősége érzésre nem olyan jó, mint a UPC-é (bár jó pár collal nagyobb a Digi-s helyen lévő tv-nk, mint a UPC-s), és a Digi/UPC kínálata sok ismeretterjesztő és mese csatornában eltér (gyerekem inkább a Digi mesecsatornáit, főleg a Boomerangot szereti, én inkább egy olyan ismeretterjesztő csatornát, ami nincs a Diginél). Ár/teljesítményben jelen pillanatban a Digi verhetetlen. -
blakey
titán
válasz juliabrilke #21402 üzenetére
Akkor a Diginél sem lesz 1000-es neted. Csak 2 év hűséggel adják olyan kedvező áron.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
club1
veterán
Ne felejtsd el, hogy a UPC befektetői konzorcium birtokában van. Ott a cél a profit maximalizálása, gondolom elő van írva egy minimum szint. A műsorelosztásban pedig már nincsenek nagy árrések, amióta a kereskedelmi csatornák is pénzt kérnek előfizetőnként. A net-re rakódik az infrastruktúra üzemeltetés és a kábeladó költsége, a telefonon meg lenne árrés, de senki nem akar sokat telefonálni ilyen percdíjakon...
-
blakey
titán
Nem tudom, hogy az előfizetésed mit tartalmaz, de én 14,2e-t fizetek, ingyen telefonálás vezetékes irányba, ezt nagyon sokat használjuk, 240!20-as net és Digital Golt csomag, +világ, +EU csomag + egy box. A T-nél 14e volt a 15/1,5-ös net és a hasonló telefon és erre jöt a upc-s tv. Vaószínűleg a Diginél olcsóbb lenne, de köszönöm, amit láttam, abból nem kérek és ott a net sem volt stabil.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Mate
nagyúr
válasz juliabrilke #21407 üzenetére
Digi: 180+2790+3995=6965 Ft.
1 év hűséggelCserébe 2,5x-es feltöltési sebesség, több tv készülék
[ Szerkesztve ]
-
^Boss
őstag
válasz juliabrilke #21477 üzenetére
Topicbol szurtem le, analog csatornak megszunese kell hozza elvileg, ami ekkor tortenik meg.
-
F_Zolee
veterán
válasz juliabrilke #21503 üzenetére
Tegnap ránéztem a webshopra és ha módosítani akarok akkor csak a legnagyobb csomag lenne ami majdnem a mostani díjamnak a duplája. Nem tudom mi lesz mire lejár a hűségem de lehet nekem is meg kell válni tőlük ha csak ilyen ajánlatuk marad...
-
club1
veterán
válasz juliabrilke #21510 üzenetére
A UPC-nél a hűség lejárta előtt a számlán figyelmeztetnek. Az automatikusan megújító szolgáltatóknál pedig a szerződésben van leírva, minimum mennyivel a lejárat előtt kell írásban lemondanod a hűség megújulását.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz juliabrilke #21510 üzenetére
Itt max ADSL vagy mikrós net a konkurencia.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz juliabrilke #21513 üzenetére
Mennyi most a havidíj? Persze fontos az ár, de hiába olcsóbb valami ha később több probléma lesz vele mint a jelenlegivel. Ettől független annál a szolgáltatónál fizetsz elő akinél szeretnél.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz juliabrilke #21515 üzenetére
lemondas.upc.hu oldalon nem tudod lemondani a +120megabitet?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz juliabrilke #21517 üzenetére
Próba szerencse, gyakorlatilag semmit sem veszíthetsz, igen kb annyival csökkenne.
-
club1
veterán
válasz juliabrilke #21517 üzenetére
Leírtuk már páran, hogy hűség nélkül nem fog csökkenni az ár. Se itt, se másik szolgáltatónál. Egyszerűen nem értem, hogy miért pörögsz még mindig ezen, ha jóárasítani akarsz, van nálad normális konkurencia, amiért sokan irigyelhetnek (én biztos). Erre még mindig itt pörögsz 1-2 ezer Ft-on, mikor az előfizetési díjad felét megspórolhatnád. Igen, természetesen hűségidő vállalásával, semelyik szolgáltató sem szeret ui. ingyen egy új előfizetőt bekötni...
-
Mate
nagyúr
válasz juliabrilke #21522 üzenetére
Rendeld meg most a digit. Amint bekötötték, lemondod a UPC-t. Probléma megoldva.
Onnantól kezdve jó pár 1000-et spórolsz havonta.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz juliabrilke #21522 üzenetére
Szerintem jó ár a 10-11, nekem 9-10körül Invitel 6/1+40analóg tv-t+telefont ad ehhez képest UPC olcsó, attól függ mihez viszonyít az ember.
-
Mate
nagyúr
válasz juliabrilke #21525 üzenetére
Igen, napra fizetsz. Lemondáskor rendezitek a dolgot. Ha neked van túlfizetésed, akkor ők adnak pénzt, ha te tartozol, akkor te adsz pénzt.
-
Zitronensaft
aktív tag
válasz juliabrilke #22459 üzenetére
Csak modemet és boxot kérnek vissza,minden tartozékkal. Doboz nem kell.
-
club1
veterán
válasz juliabrilke #24048 üzenetére
A UPC így működik. Ha van konkurencia és elmész, letolják a gatyájukat, egyébként pedig csak fölfelé váltogatva és egyre drágábban lehetsz az ügyfelük.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz juliabrilke #24048 üzenetére
Ezért írtam hogy 1221-et hívd fel lemondás gomb, utána mond hogy az egészet leszeretnéd mondani, később hasonló visszaváltási ajánlatot fogsz kapni.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz juliabrilke #24054 üzenetére
Lehet, hogy csak most került az ügyed a megfelelő ügyintézőhöz, ha lejár Diginél a hűség nem fogod tudni újrakötni az okost, akkor visszaváltási kedvezménnyel vissza tudsz menni
Ebből az a tapasztalat hogy ilyen (ha van komoly konkurencia) esetben érdemes várni.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz juliabrilke #24057 üzenetére
Elkell mondani hogy sajnos későn értesítettek tegnap bekötötték a Digit 2 éves hűséggel, kettőt nem fizetsz egyszerre ezért két év múlva keressenek meg.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz juliabrilke #24061 üzenetére
Ki kell mondani hogy lemondod az egészet mert átmész máshova.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz juliabrilke #24061 üzenetére
Naja, rutinosok már így indítanak. Az a baj, hogy nekem is így fog kelleni aztán elhajtanak a faxba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Tőzsde és gazdaság
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest