Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
sziasztok
megtudná nekem valaki mondani, hogy ezen a videón is látható képernyő csíkozás mitől van?
nálam is ugyan ezt produkálja ugyan ez a lap
-
Sh4rKy
senior tag
jogos, de ha nem tévedek az ultimate ubuntu csak abban különbözik egy alap ubuntu 7.10-től, hogy egy rakás dolog van benne előre telepítve... és nekem az a fő bajom, hogy egyáltalán nem találtam 7.10-eshez teljes értékű Wubit... na de mind1, szerintem mindjárt kiírom egy DVD-re ezt az egész Ubuntut aztán felrakom... lesz ami lesz....

-
Sh4rKy
senior tag
sajnos nem, mert elkezdi ellenőrizni az image fájlt... na mind1, segítségeket várok...

még egy kérdés mellé:
ha kiírom és csinálok neki egy partíciót külön, a vista mellé (azaz levágnék a teljes partícióbol egy 10-15 gigás szeletet), és a későbbiekben megunnám, majd törölném a rendszert, a partíciót bármilyen hülye partition magic és hasonló program nélkül visszatudom csatolni és újra egy partícióként használhatom?

remélem nem fogalmaztam érthetetlenül
-
Sh4rKy
senior tag
közben rájöttem, hogy a Wubi a "hibás", mert nem voltak a képesek a fejlesztők folyamatosan továbbfejleszteni a programot, hanem mindig az adott verzióhoz létezett csak a Wubi... ez szerintem elég nagy hiba, inkább lenne egy 10 megás telepítő és kiválaszthatnánk hogy meiket akarjuk használni...
na mind1, most egy 7.10-es alapúból csak alpha áll rendelkezésre, kicsit átneveztem ezt azt majd mindjárt kiderül, hogy működik e a dolog

-
Sh4rKy
senior tag
hali mindenki
szeretnék érdeklődni egy kicsit Wubival kapcsolatban
letöltöttem az ubuntu ultimate 1.7 -es verzióját, mely még Gutsy Gibson alapú
na most a kérdésem, hogy Wubival hogy a fészkes fenébe tudnám én ezt feltelepíteni?
akár hogy próbálom nem megy... VMware és társai meg lassúak, és nem használják ki a gépemet rendesen... videókártya használata pl. esélytelen...
szóval ez az ami engem érdekelne... Válaszokat előre is köszönöm...
üdv
Sharky
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Béta iOS-t használók topikja
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest