Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
sh4d0w #23565 üzenetére
Kíváncsi lettem, hogy hogy áll a mobil a kábellel szemben (most hagyjuk, hogy a barátunk betárcsázósról beszél, hiszen a network manager bugjáról volt szó, ami leginkább a dsl-eseket érinti). Lehetne a hup-on indítani egy linux specifikus szavazást, de oda ahogy nézem leginkább tekik járnak, akik könny(ebb)en veszik az ilyen akadályokat, szal nem lenne valós az eredmény.
Megpróbáltam amúgy azt csinálni, hogy letöltöm a ppa-ról a 4 csomagot, és install után felrakom usb-ről, és úgy installálom, de meghalt tőle a nm, szal nem az igazi így sem. Bár ezt mégegyszer megpróbálom, mert gyanús, hogy én baltáztam el valamit közben.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest