- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
McKane
üzenetére
1-2 órája érdeklődtem ajánlott audio playerekről, lásd ott

(bár azok mint kevéssé procit terhelők lettek ajánlva, szóval ha valami extrább érdekel, akkor biztos lesz, aki ajánl olyat is.
... de ha csak winamp szerű kell, akkor az emlitett kettő állitolag oké ... én csak most fogom telepiteni ezeket.
) -
harry
veterán
válasz
McKane
üzenetére
Telepítésről általában: legegyszerűbb .deb csomagokat leszedni, ezeket a csodálatos kétszerkattintós módszerrel fel is rakhatod. Lehet repóból telepíteni, Applications/Add-Remove vagy a synaptic-kal: System/Admin../Synaptic. Vagy parancsorból apt-get install csomagnév, lásd első hsz.
Külön szerintem nem kell audio drivert telepíteni, a modulokat elvileg tartalmazza a kernel, és az alsamixer-rel lehet piszkálni a beállításokat.
Intel vga driverek vannak alapból... legalábbis nálam notin 4500-ös intelhez nem kellett semmi (dual monitorhoz lehet kéne babrálni), alaplapi 945 vagy milyenhez is volt, ott a tv out is ment alapból.
Keress vissza a topicba, legtöbbre van már válasz. Én amarokot javaslom, 1.4-et, ami alapból nincs fent a repókban (csak a 2), de fel lehet tenni -> google.
Aktív témák
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- Elektromos autók - motorok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... de ha csak winamp szerű kell, akkor az emlitett kettő állitolag oké ... én csak most fogom telepiteni ezeket.