Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
McKane
üzenetére
1-2 órája érdeklődtem ajánlott audio playerekről, lásd ott

(bár azok mint kevéssé procit terhelők lettek ajánlva, szóval ha valami extrább érdekel, akkor biztos lesz, aki ajánl olyat is.
... de ha csak winamp szerű kell, akkor az emlitett kettő állitolag oké ... én csak most fogom telepiteni ezeket.
) -
harry
veterán
válasz
McKane
üzenetére
Telepítésről általában: legegyszerűbb .deb csomagokat leszedni, ezeket a csodálatos kétszerkattintós módszerrel fel is rakhatod. Lehet repóból telepíteni, Applications/Add-Remove vagy a synaptic-kal: System/Admin../Synaptic. Vagy parancsorból apt-get install csomagnév, lásd első hsz.
Külön szerintem nem kell audio drivert telepíteni, a modulokat elvileg tartalmazza a kernel, és az alsamixer-rel lehet piszkálni a beállításokat.
Intel vga driverek vannak alapból... legalábbis nálam notin 4500-ös intelhez nem kellett semmi (dual monitorhoz lehet kéne babrálni), alaplapi 945 vagy milyenhez is volt, ott a tv out is ment alapból.
Keress vissza a topicba, legtöbbre van már válasz. Én amarokot javaslom, 1.4-et, ami alapból nincs fent a repókban (csak a 2), de fel lehet tenni -> google.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

... de ha csak winamp szerű kell, akkor az emlitett kettő állitolag oké ... én csak most fogom telepiteni ezeket.