Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ööö... nem alapból van? csak mert én az egyik partícióra hótoptimistán ext4-et tettem. monnyuk pont nem arra, ami töredezhet... de csak idő kérdése.
más: remélem 9.10 alatt ismét normálisan fog működni nvidia kártyával a compiz. 9.04 alatt nagyon csúnyán szaggat
amennyire tudom, 8.04 alatt normális volt, bár ott kde-t használtam compiz nélkül, most meg gnome-ot. -
törölt tag
belőni?
igazából még nem nagyon volt időm foglalkozni a dologgal, mert a 9.10 telepítés óta nagyjából azzal kellett küzdeni, hogy működőképes rendszerem legyen. azt hittem, hogy automatikus a dolog lesz majd, ha a .31-es kernel lesz a default, de ahogy utánanézegettem most, elég macerásnak tűnik a dolog...
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
amennyire tudom, 8.04 alatt normális volt, bár ott kde-t használtam compiz nélkül, most meg gnome-ot.