Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:T.H:.
aktív tag
Nem tetted egy kicsit túl magasra mércét?? Én annak idején a 80-as évek végén kezdtem el játszani géppel. Egy c64-esem volt akkor ha hiszed ha nem pixel péter verekedett vektor viktorral és senki, de senki nem szidta hogy ez a játék hogy néz ki, milyen kevés lehetőség van benn és még sorolhatnám. Olyan képfelbontása volt a játékoknak hogy az itteni avatárod képe nagyobb pixelmennyiséggel bír. Ezért mosolygok mostanság mikor látom hogy szidják, ezt+azt a játékot, mert csúnya a graf, nincs ai, rossza fizika, kevés a játékos lehetősége, túlságosan lineáris és még sorolhatnám.
ilyenkor kell kikapcsolni a számítógépet, kimenni a valős világba és egyből nem lesz lineáris, csodálatos grafika, amit teszünk annak hatása van, etc.
És nem kell túlságosan sokat visszamenni az időben7-8 éve milyen játékokat adtak ki?Majd lehet hogy egyszer megcsinálják a tökéletes játékot.. majd úgy 20 év múlva.
-
aktív tag
Ezt a két kardot tápoltam sokáig: [link]
-
aktív tag
Regenerálódás az magától zajlik, éjszaka elmúlás az magától jön, egy kis kóborlás erre-arra és már reggel van.
Alkímia: dobj vmi füvet, kőzetet, akármit(többet is lehet) az üst feletti kis tálcák egyikére rakj mellé egy healing potion-t és katt az üstre.
Ja, sajna a kis tálcákon maximum 10 db akármi lehet egyszerre csak(pl 2 emerald, 7 növény és 1 potion). -
aktív tag
Mindenki számára hasznos link: [link]
-
aktív tag
válasz
Janoska26
üzenetére
Skilleket sajnos nem olyan könnyű fejleszteni, amire nem raktál eddig, azokat meg lehet tanulni különböző falvakban(természetesen jó pénzért).
Küklopsz? Csinlj erős páncélszetteket, jó erős kardot(egyugyanolyan fajta egymásra pakolászása), úgy tuti a siker. Esetleg lovaddal sűrűn neki-nekirontasz, mert elkapni nem tud, te viszont sebzed. -
aktív tag
válasz
frame>24
üzenetére
Ne is töröljétek ha kell privátban megadom a trackert, tegnap raktam fel az 1.4-et és iszonyatosan kemény lett a játék!
Igaz én még csak 38.-ik szintű vagyok de nagyon jó páncélszettel, fegyverrel bementem a patch feltelepítés után a mentett állásomba, találtam 2 whyrm-t(ehet hogy rosszul irom) és azelőtt egy csapás és feküdtek most el kellett velük szórakoznom több ideig.
De most jön a java: Találtam egy barlangot vhol a map közepe fele és tele volt csontikkal, na mondom szerzek egy kis xp-t, cuccokat.. Hát, kb 15-ször haltam meg mire sikerült kiirtanom a népséget.
Sajnos a lovaglást nem javították, de ez van.. -
aktív tag
Én ilyen lovacskát szerváltam: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anime filmek és sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- További aktív témák...
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
AN'T SWIMMING... Leveszed, beteszed az invertoryba és már úszhatsz is.