Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
nukewar
tag
Sajna kifogytam a tippekből. Esetleg a kártya típusát lehetne variálni, ha van hozzá hasonló. Tudtommal a dscaler fejlesztése egy ideje már áll, így elképzelhető, hogy az újabb kártyákat nem ismeri.
A christv-vel kellene próbálkoznod.
Meg ha vista alatt próbálkozol, akkor a kompatibilis indítással. Hátha... -
nukewar
tag
Szia nép!
Van egy csont régi askey tview 99-es kártyám. Még azelőtt vettem, mikor Mózes ketté választotta volna a Vörös tengert. Csodák csodájára a 2003-ban legutolsónak kiadott wdm drivernek hála Vista alá is fel tudtam telepíteni. A hozzávaló alkalmazás nem igazán gyűri, a dscaler beállítja a csatornákat, nagyon szépen jön, csak hang nincs.
Évek óta használom a karit minden gond nélkül, és a dscalert is évek óta használom, viszont most gőzöm sincs, hogy mit tegyek vele, hogy megszólaljon.
A christv violent exceptionnel akad ki mindig (vagy except violationnal? tudja fene...).Tippeket várok dscaleres megoldásra, vagy egyéb program alternatívák érdekelnek.
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest