Hirdetés

2024. február 24., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) arty


arty
veterán

várom és remélem, hogy lesz ps4 lemezes változat :)

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#2) Heroes fan


Heroes fan
őstag

29 euró azért kemény érte.

(#3) George85


George85
tag

Talán egy Remake jobb lett volna...

Macska!

(#4) Heroes fan


Heroes fan
őstag

Jöhet az igazi folytatás az nem lesz ilyen pixeles.

(#5) Sz.L.


Sz.L.
aktív tag

Ha jól emlékszem, az első Turok-ot még Voodoo 1, 4MB 3dfx-el toltam.

Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)

(#6) Heroes fan válasza Sz.L. (#5) üzenetére


Heroes fan
őstag

Az igen kemény.

(#7) Sz.L. válasza Heroes fan (#6) üzenetére


Sz.L.
aktív tag

Ebből következik, hogy vagy én vagyok túl öreg, vagy a Turok fejlődik lassan (még csak a 3. résznél tart). Vagy mindkettő. :DDD

Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)

(#8) L_ajos


L_ajos
őstag

Ez az 5 EUR-s kategória. Azért van bőr...

PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit

(#9) arty válasza Heroes fan (#4) üzenetére


arty
veterán

Atyaég, azt hittem azt legalább mindenki tudja, mi az a pixel :(

#8 L_ajos
linkelj már kérlek pár 5 eurós nyitóáras játékot a sztórból !
ha nem megy, akkor meg írd már be ide, hogy mennyire os.... okoskodó voltál :U

a fogalmatlan fajtád szerint N64-ről PERFEKT átiratot 4 platformra portolni, szimultán, öt juróér' lazzzaság.... az ilyen szakértőknek általában a cipő bekötésével meggyűlik a baj... :D

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#10) arty válasza Heroes fan (#2) üzenetére


arty
veterán

Szerinted a Turok3 mérhető eladásokat fog produkálni? :) Ez nem kétmilliós nyitóhétvégés pókember...

Ellenben sokan, sokat dolgoztak rajta, a licensz is pénzbe került, mindezt azért illene kifizetnie annak a maroknyi embernek, akiket elrenttentett a ma kvázi játszhatatlan N64es változat, pedig egyébként szívesen tolnák AZONNAL, DAY1.

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#11) Heroes fan válasza arty (#10) üzenetére


Heroes fan
őstag

Így hogy mindenkihez eljutott van esélye, főleg hogy nem kér paks 2 őt. Meg az értékelést elnézve jó lett. Nintendó 64 megcsak múzeumba van ha van belőle még. Nagyon jó hogy jönnek a portok még ilyen rohadt régről is. Nekem is kimaradt teljesen, mivel ilyen szarom nem volt sose. :D :DD

(#12) L_ajos válasza arty (#9) üzenetére


L_ajos
őstag

1. nem vagyok szakértő és ez egy vélemény volt, ami az enyém. Egyáltalán nem kellett volna megmutatnod mekkora okos vagy, és véletlen sem kellett volna erre reflektálnod.
2. nem szoktam másokba beleállni még véletlen sem ha valamit nem úgy gondolok ahogy azt ő lát.
3. nem szoktam feleslegesen senkit sem kioktatni hogy szerintem az miért nem úgy van, hanem vagy elfogadom, vagy ha nem akkor görgetek.

Az hogy ki az észkombáj gyönyörűen látszik a stílustalan, modortalan okoskodásodból.

Nekem ez ennyit érne ha érdekelne.
Neked meg ennyit sem sikerült felfognod.
Kellemes hétvégét.

Ja és "fajtád" neked van kiscsávó.

PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit

(#13) Crus


Crus
őstag

A Turok franchise mindig is egy zs kat. szemét volt, nyilván ez se tud más lenni remastered létére. Béka' poraira.

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#14) arty válasza Heroes fan (#11) üzenetére


arty
veterán

Nekem van n64 és turok1-2 is és kvázi játszhatatlanok... az n64 képe undoritóan rossz/homályos, a frameráta pedig ilyen 15-20fps magasságokig jut el - mindehez adott egy világéletében meg-nem-értett röhejes kontroller, ami kb minden típusú játékra ROSSZ.

Viszont.... a turok3 keveseket érdekel, még a turokrajongók körében is minimum megosztó :D 29 euróért pláne senki nem fogja kalandvágyból csak úgy kipróbálni... hogy mindezen előjelek ellenére a Nightdive bevállalta, egy kisebbfajta csoda. Valszeg megtévesztette őket a Turok1-2 "sikere".

---

#12 L_ajos

1. pontosan, volt egy véleményed, amit bemutattam mennyire nem ér semmit. így már mindenki helyén tudja kezelni. (de továbbra is rámcáfolhatsz és jöhetnek a gyöngyszemek a nemlétező 5 eurós nyitóáras kategóriából, lepj meg minket pár jó címmel!)
2. a "modortalan" stílusért elnézést így utólag, nekem sajnos jellemhibám, hogy néha hirtelen és pároslábbal ugrok kommentekre
3. pedig nem árt az embereket kirángatni az álvalóságukból. pl hátha neked is leesett, hogy az általad hivatkozott 5 eurós kategória az nincs/értékelhetetlen egy majdnemcsak TÖKÉLETES turok3 remazterhez képest.

Óriási difi van egy "5 euróért majd megnézem" és a "Ez az 5 EUR-s kategória." között. Remélem - mostmár - érzed.

---

#13 Crus
A turok a maga idejében bőven AAA volt, voodoo1en kb ez volt A techdemó. Előtte még csak hasonlót se láthattunk (pécén), állunk földre került. Hogy a játék maga milyen? Az egy másik kategória, szerintem nem vállalhatatlan. De tippre n64en is üthetett a cucc, ha mostanra ekkora klasszikussá nőtte ki magát :P

Persze mindez leginkább az első részre igaz, a folytatások... inkább csak... vannak.

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#15) Crus válasza arty (#14) üzenetére


Crus
őstag

Anno rendkívül alacsonyan volt nálam a léc az ilyen lövöldékkel kapcsolatban. Nem azt mondom, hogy Day 1 toltam, de a megjelenést követő pár hónapon belül. Úgy talán a feléig, de addig is csak szenvedtem vele, rettenetesen unalmas volt.

Nézzétek már meg, hogy amikor ez a moslék megjelent milyen lövöldékkel toltuk? Teljesség igénye nélkül: Quake 2, Golden Eye 007, MDK, Outlaws, Blood, Hexen II, Duke Nukem 3D és akkor az más stílusú AAA címeket inkább meg se nézd, mert ilyen FF VII, meg Fallout, Tomb Raider, Dungeon Keeper nevek fognak szembejönni.

Szó szerint ilyen a közepest alulról se címekre nem volt a többségnek ideje. Belefulladtunk a jobbnál jobb címekbe. Annyira kellett ebből Remaster, mint a Heroes III HD...

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#16) GodGamer5 válasza arty (#14) üzenetére


GodGamer5
addikt

Régi konzolokhoz vannak speckó kábelek amikkel jobb lesz a kép, persze a grafika ettől még ocsmány marad.🙂 Nekem volt anno 97-ben, ( és most is van) N64-em és kikérem magamnak, hogy szar lett volna a kontrollere. A Mario 64 anno ezel az analógos kontrollerrel maga volt a csoda...🙂

Mondjuk sok munka és kis eladás ide vagy oda, szerintem húzós az ára ennyiért.
Amúgy ránézésre javítottak a karaktermodelleken is, úgyhogy tényleg nem egy összehányt port lett.

"It's not a Loop, it's a Spiral"

(#17) DaemonX


DaemonX
HÁZIGAZDA

A "moslék" jelző szerintem brutálisan erős egy olyan játékra, ami mai szemmel nézve jobb élményt tud adni, vagy legalábbis nagyon hasonlatosat, mint a kultstátuszba emelt első Quake (többek között a pályák változatossága, valamint a fegyverek és a hangulat miatt). Ezt úgy mondom, hogy a Quake-et az utóbbi évben pörgettem ki először, ahogy a Turok 3-mat is (mindkettő esetében a Remastered változatot). A GoldenEye meg nagyon csúnyán öregedett. A Turok 3 nem egy top FPS, de a 7/10-et azért hozza, ha nagyon számszerűsíteni kell. Ha valóban rossz lövöldéket akarunk megnevezni, forduljunk inkább a City Interactive 2000-2010 közti felhozatalához.

(#18) Crus válasza DaemonX (#17) üzenetére


Crus
őstag

Ami 26 éve játékmechanikában közepesnek volt mondható, az ma már...

A Quake-et (mint mindent) ott és akkor (max 1-2 év késéssel) kellett tolni ahhoz, hogy megfelelő helyre kerüljön az ember fejében. Mert ott és akkor láttuk, hogy honnan jöttünk és hol vagyunk. A Quake ahogy futott az akkori jobb gépeken és amilyen hangulatot tudott, az nagyon mature volt. A multija felvillantott valami olyat, amit előtte semmi. Mert a Duke és a Doom multija is kegyetlen jó volt, de más tempója volt, mint a Quake-nek, ahol ilyen rocket jumpokkal meg brutál sebességgel lehetett pusztítani egymást. Nem véletlenül játéktörténelmi mérföldkő, míg a Turok egy futottak még kategóriás cocakaja.

A Golden Eye öregedését egy percig nem vitatom, de anno játékmechanikában, hangulatban nevetve verte a Turokot. (Az, hogy most egyikből lett egy érdektelen remaster, a másikból meg nem, az nem releváns.)

Sajnos a szaGmában tipikus probléma, hogy a kritikusoknak úgy kell tesztelniük, hogy nem lehetnek teljesen őszinték. Hiszen ha egy teszter lehúz egy játékot, onnantól lesheti a kiadó/fejlesztő együttműködését kulcs ügyben.
A másik tipikus probléma, hogy középszerekre adnak 7-es értékeléseket, mondván az 5-ös érték, túl szigorú. Aztán amikor van egy kifejezetten jó játék, arra megy a 10/10, pedig ebben a ligában csak ilyen Baldur's Gate, SMB, Zelda BotW, TLOU kategóriák veretnek és nem tűrnek meg olyanokat, mint pl. egy Halo, vagy egy Elden Ring, ahol egy A4-es oldalt tele lehet írni a hibákkal...

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#19) Heroes fan válasza arty (#14) üzenetére


Heroes fan
őstag

Gondolom, ezek még az elsők között voltak és akkor még nem voltak jó kidolgozva. Jobb is hogy kimaradt az életemből, majd most a 3-dik résszel.

(#20) Crus


Crus
őstag

Amúgy azt valaki megmagyarázná, hogy egy cirka 300.000 példányban eladott játékból minek kell Remaster? Ki a célcsoport? Milyen üzleti siker várható ettől? Mi ennek az értelme?

Na jó... valójában tudom: A Nightdive nem igazán fejleszt semmi újat. A múltból próbálnak megélni. A régi címeiket pofozgatják helyre, aztán kezüket összetéve várják, hogy minél később legyen pár $-os bundle része.

Lényegtelen mit írok, mit írunk: 1 hónap és már senki nem emlékszik erre se. Gyanítom bajoson fogja visszahozni a kevés ráfordított energiát is visszahozni, amit beletettek.

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#21) Heroes fan


Heroes fan
őstag

Mondjuk, hogy pc re most jött ki. Egy hulladék konzolon nem is lesz milliós eladása mikor játszhatatlan fos volt a maga idejébe is ahogy fentebb írták is. Minden fő konzolra is most jött.

[ Szerkesztve ]

(#22) Crus válasza Heroes fan (#21) üzenetére


Crus
őstag

És most itt most aztán majd tarol. Spoiler: Dehogy. Pár ezer (idővel majd filléres bundle miatt tízezer) emberen kívül ez senkit nem érdekel.

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#23) Heroes fan


Heroes fan
őstag

Kijátszani kifogom megnézem.

(#24) Redneck


Redneck
veterán

Az első két rész népszerű volt a maga idejében, de bevallom, erről nem is hallottam. Olcsóbban megértheti annak, akit érdekel a Turok széria.

Ez az arcoskodás és személyeskedés, mikor lett divat a ph! fórumon? :U

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#25) DaemonX válasza Crus (#18) üzenetére


DaemonX
HÁZIGAZDA

"Sajnos a szaGmában tipikus probléma, hogy a kritikusoknak úgy kell tesztelniük, hogy nem lehetnek teljesen őszinték."

Én mindig azt írom, amit gondolok. Elvközpontú ember vagyok, a Gamepodos munkán pedig nem a megélhetésem múlik. Mindenesetre kicsit bicskanyitogató stílusú a hozzászólásod, de igyekszem érdemben reagálni rá.

Előfordult már velem, hogy írtam egy tesztet, utána megváltozott a véleményem. Például a Starfield kapcsán többnyire pozitív voltam, de pont nem sokkal azt követően jött el nálam az a holtpont, ami után dobtam az egész címet, mert unalomba fulladt. Meg egy ilyen játék megítélése nyilván nagyban függ attól, hogy mely aspektusaira szentel a játékos időt, mely elemekben merül el: én pl. szinte teljesen kihagytam a bázisépítést és a kopár bolygók "felfedezését", mert messziről lerítt róluk, hogy érdektelen tölteléktartalmak, így pedig nem mérgezték a játékélményemet.

A Turok 3-mat én nem tartom modern szemlélettel, a többi retro shooter társaságában "mosléknak". Egyszerűen a B vonalat foglalja el, ebben a remasterelt formában. Egyébként a Fort Solis, ami kb. 6/10-eket kapott mindenhol, számomra kb. 850 végigvitt játék után életem legrosszabb játéka lett, amit úgy hiszem, tükröz a Gamepod tesztem, vagy a Steam reviewom is, ami elvileg továbbra is a legrelevánsabb user review a játék alatt. Bár a magazinnál nem pontozunk, fejben ez az első és egyetlen cím, amire 0/10-et adtam.

A fentebbi példából ítélve látható, hogy előfordulhat, hogy jelentős egyet nem értés van X kritikus és Y kritikus között, ebbe pedig akár bele is lehet látni, amit mondtál, hogy egyesek nem mernek pl. 6 pont alá menni, ami lehet, hogy így is van, de ezt nem kellene általános érvényűen kijelenteni, mintha minden íróra és magazinra igaz lenne.

UI: ha pedig már említed a Zeldát: a BOTW volt az első, amit végigtoltam, nálam egy 7-es, ahogy a folytatása is. A régi játék remake-je, a Link's Awakening sokkal jobb, feszesebb, átgondoltabb volt (8.5/10). Szóval az új Zeldákat se szereti mindenki. A Wind Waker meg aztán mindent lemos velük, pedig még be se fejeztem.

[ Szerkesztve ]

(#26) Crus válasza DaemonX (#25) üzenetére


Crus
őstag

Örülök, hogy zavar valami a hsz-ben, mert akkor így van egy közös pont... engem a témaindító írásban ugyanis leginkább ez zavar: "a Turok 3 bizony egy meg nem értett játék volt a korában".

Ezzel pontosan azt sugallod, hogy az akkori játékosok szegények tufák voltak és nem értették meg a Turok 3 csodálatos mélységét és bravúrjait.

Esetleg így 23 évvel később fel se merül benned, hogy azért nem lett sikeres, mert akkor is középszar volt, most meg még az se? Hogy az emberek továbbra is a pénztárcájukkal szavaznak és egy erősen felejthető valaminek a 3. részére továbbra sincs igényük?
Ezt a játékot azok fogják megvenni és játszani, akiknek anno volt N64-ük és nosztalgiáznának (fájni fog a szembesülés), meg páran azok közül, akiknek nem volt, de kíváncsiak voltak a 3. részre. Szegények, nem tudják mire vállalkoznak... Nekem az a tanácsom feléjük, hogy várjanak egy kicsit, mert hamarosan filléres bundle csomag része lesz. Kevésbé fog fájni a valóság.

Értem, hogy felvetted a retro szemüveget, magam is gyakran megteszem, csak az a gond, hogy csak a valódi minőség az örök. Egy Heroes, Doom, HL, SMB, Kyrandia, Creatures, etc. címeket ma játszva is csak elismerően lehet bólogatni, akkor is, ha a grafika nem 4k, meg RTX, mert a belbecs, a core gameplay, élvezetes és érdekes.

No meg engedtessen már meg, hogy leírjam egy játékról a véleményem egy fórumon, főleg mivel gyak. a Pong óta vagyok nyakig a témában. A szaGma meg már rég lejáratta saját magát. (Kinek nem inge...)

Egyébként az elmúlt 2 évtizedben, soha nem dolgoztam még úgy szerzőként egyetlen bandával sem, hogy ne bújt volna ki a szög a zsákból előbb-utóbb. Reggelig tudnék mesélni, nem véletlenül szálltam ki az egészből pár éve, mert az egész gaming sajtó nagyon régóta a zöldborsós hányás szintjén tendál egy rozsdás vödör alján. Tisztelet az elenyésző számú kivételnek.

Az egész Turok franchise-zal az a helyzet, hogy ott és akkor is futottak még kategória volt. Szinte csak jobbak léteztek nála. Ergo egy középszarból elkészíteni egy remastert, ahol a textúrák gyak. 2 évtizedesek (persze kaptak némi, gyaníthatóan A.I. upscale-t), az egész meg élsimítást, röhejes FOV-ot az úgy baromi kevés 30 ojróért ám.

Az origi 3. részről meg tudjuk milyen jól teljesített... globálisan ha elment belőle 300k db. sokat mondok.

A játékiparban ez a remaster téma, ez nem tudom már hova tudna ennél kínosabb lenni. Értem, hogy minimális effort mellett szeretnének minél több lét belapátolni a kasszába, de ez így gáz. Rettentő mód az.

Akkor itt a nagy difi a POV témában... ezzel a 850-es számmal jó ha a felénél jársz annak a mennyiségnek, amin én rágtam át magam 1984 óta, nyilván az összes említésre méltó platformon.

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#27) myckey válasza Crus (#13) üzenetére


myckey
veterán

tapintatos vagy ;]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#28) Crus válasza myckey (#27) üzenetére


Crus
őstag

If "tapintatos" = őszinte, then true.

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#29) Neurotoxin


Neurotoxin
őstag

Hát nem is tudom…A 007 GoldenEye-al sosem játszottam, ezért nyílvánvalóan nem értem, hogy miért lábad könnybe sokak szeme a cím hallatán (a filmet szerettem). Az N64 címei közül leginkább a Shadows of the Empire volt a legmaradandóbb, (mert a Doom64 mellett) ezzel játszottunk a legtöbbet az egyik burzsuj osztálytársunk konzolján. A hoth-i csata, vontatóköteles, AT-AT szívatása beleégett az agyamba.

A Turok szériából az első résszel játszottunk sokat, de szintén osztálytársnál, mivel Glide nélkül el sem indult, Voodoo gyorsítókártyára (na ilyenkor relatíve öregnek érzem magam) pedig a családnak nem futotta..

[ Szerkesztve ]

18 éve a PH! lapcsaláddal!

(#30) Redneck válasza Neurotoxin (#29) üzenetére


Redneck
veterán

Pedig mekkora királyság volt 4-en osztott képernyőn! Nálam csak kölcsön volt N64, de voltak nagyon jó címek. A GE mellett személyes kedvenceim: Mario és Mario Kart, 1080 Snowboarding. Ezeket elég sokat toltam.

Turokot és a SotE-t is csak később, LAN klubban tudtam kipróbálni, otthon sajnos nem volt keret Voodoora. :(

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#31) Sz.L. válasza Redneck (#30) üzenetére


Sz.L.
aktív tag

Nálam: N64 = Killer Instinct :D (Egyébként PC-n "10th anniversary update" volt nemrég. Érdemes behúzni, nagyon jó!)

Turoknál már nem is emlékszem, hogy honnan volt Voodoo1 kártyám. De a 3D nagyon sok mindent megváltoztatott a grafika terén. A Turok 1 ezért volt érdekes, nem a kimagasló játékélmény miatt. Ha jól emlékszem annak idején ment a verseny a 3dfx-es és a D3D-s(?) vga-k között. Mekkora volt akkoriban, amikor a Mortal Kombat 4-en (P1 166Mhz, S3 16MB konfigon) bekapcsoltam a 3d megjelenítést. Régi szép idők! :B

Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)

(#32) myckey válasza Crus (#28) üzenetére


myckey
veterán

az mondjuk, no problem.

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#33) Redneck válasza Sz.L. (#31) üzenetére


Redneck
veterán

Nekem az csak Game Boyon pörgött. Ott nem volt rossz, de azért nem MK/SF.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#34) Sz.L. válasza Redneck (#33) üzenetére


Sz.L.
aktív tag

Igaz. Régen az MK/SF szériák valóban jobbak voltak a KI-hez képest.
A mostani KI PC-s verzió nekem nagyon tetszik. Ezzel lehet, hogy néhányan nem értenek egyet, de szerintem felveszi a versenyt a mostani MK és SF játékélménnyel.

Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)

(#35) Bird


Bird
addikt

Ez így ebben a formában valóban az idő fogságában maradt.....

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#36) Sz.L. válasza Bird (#35) üzenetére


Sz.L.
aktív tag

Majd rendezik a langolierek. ;] :DDD

Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)

(#37) Lamonso


Lamonso
kezdő

De szerettem ezeket a játékokat. Bár a nagy kedvencem, igaz teljesen más kategória az Ikaruga volt.

(#38) Szabi®


Szabi®
addikt

Nálam a Turok: Evolution a favorit, hiába húzták le anno, hogy nincs Far Cry szintű grafikája, számomra egy nagyon jó gameplay volt a játék, megfelelő hosszúsággal, és hangulatos, változatos pályákkal.

(#39) Qwery


Qwery
tag

Engem anno a Turok 1 volt az, ami elbillentett az N64 felé a PS vs N64 vitában (hogy melyiket sírjam ki anyáméktól). Egyszerűen leírhatatlan volt az RF-fel CRT Tv-re kötött SNES után egy RCA-s N64 grafikája. Amikor megpördült a forgócsövű gépfegyver, ahogy csillog a fény rajta... az a mai napig valami leírhatatlan Pavlovi reflexet vált ki belőlem. Amikor kijött Gamepassban az első rész, Series X-en egy ültő helyben kipörgettem.
A második rész még csakcsak, de a harmadik sosem tetszett.

Véleményem szerint az irányító (N64) nem rettenetes, mindössze egy érdekes útkeresés, ami nélkül valószínűleg nem lenne Dualshock Dualsensünk sem, de legalábbis, lehet, nem ebben a formában. (valószínűleg a Sony sem azért tett két analógot az első Dualschock, vagy Dual Analog kontrollerére, mert már akkor feltalálta a konzolos FPS-ek alfáját és omegáját, csak ők így oldották meg a fogásváltás kérdését). Egyébként én nem tudok elképzelni-, és tagadok minden modernebb megoldást az Ocarina of Time irányítására. Szerintem a mai napig fel tudom idézni az ocarina dallamait a gombokra leképezve, amire nem volt alternatív megoldás a 3DS érintő kijelzője sem. Ez olyan, mint a fentebbi, Quake levezetés... Akinek ott és akkor volt, az a mai napig tudja és akár élvezettel képes használni egy N64 kontit.

(#40) Šolaire válasza Szabi® (#38) üzenetére


Šolaire
veterán

Én is szerettem, xbox classic-on játszottam amit az első fizumból vettem. :)

“Praise The Sun” \[T]/

(#41) Szabi® válasza Šolaire (#40) üzenetére


Szabi®
addikt

Nálam kacifántosabb volt a kezdet, pc-n került először hozzám, két cd-s változat, de az istennek nem indult, nagynehezen egy régi pc-s sg fórumon megtaláltam a hiba okát. A 64mb-os geforce 4 mx 440 kártyákat nem szerette, úgyhogy szereztem egy radeon 9200SE-t, nah utána tudtam csak játszani vele, de minden percét imádtam, és helyenként kimondottan nehéz volt. Egyébként úgy olvastam hogy az Xbox Classic-os verzió volt a legjobb/legszebb. :)

(#42) Šolaire válasza Szabi® (#41) üzenetére


Šolaire
veterán

Zenéjét is szerettem meg a fegyverek másodlagos tüzelése is új volt nekem, imádtam azt a játékot :K én is cd-ről toltam akkor még internet is wap volt és egy sonyericson-on valahol olvastam fel kell másolni belső tárhelyre ne menjen tönkre a cd olvasó. Teljesen más világ volt akkor sok szép emlék előjött. :)

“Praise The Sun” \[T]/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.