- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibl
tag
Mien ramjaid vannak?? Minek akarod tesztelni??
Sztem nálam is az lessz a gond mint nálad
Énis 3.5 re probálom huzni de nem nagyon akarja a dolgokat.
-
Tibl
tag
Sziasztok!
A problémám a következö lenne!
Adott egy Q8400 as proco egy ASUS P5QL/EPU 1600FSB OC-s lappal.A proci alap gyári feszen 2.66 GHz et tud.Én 3200MHz-ig huztam.
Eddig minden stabilan fut.8 x-os a maximum szorzom.A biosban 333 az alap fsb, ha ezt felhuzom 400-ra, ugye 400x8=3200 MHZ. Na most ezt szeretném felhuzni egy 3.5 GHz-ig, de ha tulhuzom a 3.2GHz en, akkor ha elinditom a gépet akkor nincsen net. Na most a biosban meg egyáltalán nem is találom, hogy hol lehet + feszt adni a procinak, mert arra gondoltam, hogy az lehet a gond. Vagy talán az a gond, hogy cpu z szerint, 3.2 -re huzva használom ki az alaplapom 1600fsb-jét amit maximum tud. Vagy ez nem akadály, attol még lehet tovább huzni??Nagyon megköszönném ha, ha valaki értelmesen, részletesen tudna segiteni.
De annak mégjobban örülnék, ha valaki felvenne, mondjuk skypra egy rövid tuninglecke ideéig.Esetleg skypom ha valaki rászánná magát: tibl01
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest