- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
"nem hiába van az az árrés." Mintha ezt már én is leírtam volna
. Továbbá ugylátszik nincs megfelelő rálátásod és mégis beszélsz a tuninbarát amd-s lapokról. Nem is baj hisz Inteles vagy nem kell hogy tudj, de ne tégy ugy mintha. 25 ezerből már van olyan tuninglap amivel ki lehet szedni a 6000+-ból a max-ot. Lehet hogy az Intelnél az ilyenek 50-től kezdődnek, és van persze az AMD-s lapot is vehetsz annyiért, de már megint ugy hasonlítgatsz hogy AMD-s (közvetett vagy közvetlen) tapasztalat híján csak az Intelből tudsz kiindulni. Ez nem tesz hitelessé
.
lipi67: Már megint nyomod ezt a E8xxx -es dolgott
. Jelzem hogy még mindig nem a flame a téma hanem az ominozus 6000+ -os és árkategoriás konkurensei.
Inkább tesztelj egy E4600 tuningpotenciálját és azt hasonlítsd egy tuningolt 6000+-hoz. És ha tetszik ne játékban hanem a Super PI-ben nekem 8.Ne flameelj, érvelj !
-
lipi67
nagyúr
Ha már teszt...A cpu erejének legelfogadottam tesztelési módja a Super PI.Én sem szeretem a szintetikus teszteket,de a PI nagyon reálisan tükröz dolgokat.Itt egy tesztem 8400 3GHz@4,6GHz-en valós idejü prioritáson..Melyi AMD közelíti meg?
[Super PI 1M]
S a super Pi táblázoknál hanyadik az első AMD?Knm...
Kben..Most majd lesz egy server,amin majd teszteket futtatunk(Tildy)hogy a 2xxx-be a játékos kedvü srácok eredményeiket fel tudják tenni.Linux lesz rajta,sok mindenre jó lesz a régi jó öreg amd-de tuning..meg se fordul a fejünkbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Állvány topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest