- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
freestailo
őstag
válasz
darál0w #19019 üzenetére
van néhány boltos ismim, ajánlották ,hogy a szarok között ez még jónak számít, alig vittek vissza gariba belőle, pedig pár éve már kaphatók. Inkább egy drágább videókari és olcsóbb táp mellett döntöttem......eddig úgy néz ki jól (kopp-kopp)
lehetett volna "kisebb teljesítményűt", jó minőségűt drágábban venni, de akkor egy videókar cserénél a tápot is cserélhettem volna ami kb 2x akkora ktg. Ez eddig bírja még, ráadásul vga cseréhez nem muszáj kikukázni, mer pl (úgy tudom) egy 5870 már nem is igényel annyit mint egy 4890.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 1 / 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest