Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
ipgirl
tag
Elköltöztünk, és a nyuszinak így sokkal nagyobb helye lett. Olyanokat rohangál a lakásban hogy nem lehet elkapni nagyon aranyos
Viszont amikor be van zárva, akkor agresszív lesz, és dobálja a tálkáját...''Aki az embereknél eredményt akar elérni, kell hogy szeresse őket.''
-
Vukocska
tag
Nekün nyúlphszihológusra lenne szükségünk, Gyuszinak megártott a társaság.
Ilyeneket csinál mostanában.
Ha valaki elmegy a kerítés előtt akkor szalad a kutyákkal a keritéshez. Remélem nem tanul meg ugatni.
Idegeneket megharapja, persze előbb megvárja hogy levegyék a cipőjüket.
Ha kap egy répa karikát akkor szájába tartva rohangál vele
Ha elzárom a ketrecbe a kutyáktól akkor agresszív lesz, neki szalad a ketrec falának.
Ha a két kutyát zárom el akkor meg jön a vonyítás, és höbörögnek a szomszédok
Jah és tegnap megint megtépázta a szomszéd tacskóját.
És miért telt be a pohár?
Azért melt ölt.
A szomszédból áttévedt a baromfiudvarból egy kis napos csibe, hát Gyuszi elkezdett vele játszani. A csibe nem élte túl a találkozást. Először a két kutyára gondoltam, hogy ők kapták el, de 100%-os alibijük van, kutyaiskolában voltak.
Este össze ül a bíroság és itéletet hozunk Gyuszi felett.
Börtönbüntetés az már biztos. -
Vigneau
félisten
válasz Vukocska #504 üzenetére
Valószínüleg kutyának hiszi magát... Túl sokat volt velük együtt. Biztosan védeni akarja a területét, ha megharapja a vendégeket. Szerintem nem komálja az idegeneket.
A büntetésnél meg azt hittem, hogy a döntés: pörkölt... (Nem olvastam elsőre végig, úgy ledöbbentem...)Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vukocska
tag
Gyuszi nem kerül a fazékban.
1 hónap ketrec a bünti+ orvosi kezelés
Ha nem lesz más megoldás őt is beíratom a kutyaiskolába -
Vigneau
félisten
Nesze neked, üvegasztal: Bővebben: link. Ismerkedés az új bútorral...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
Mit nekem üvegnyúl... Pfff... Nem is akarok hallani róla: Bővebben: link.
-
Vigneau
félisten
Nála inkább akkor van ez, mikor rosszat csinál, kap egy óvatos legyintést, és félrevonul duzzogni. Nem kell 5 perc és újra ott lábatlankodik a közelünkben. Viszont oldalasan ritkán dobja el magát.
Mikor látunk Zsüliről képeket újra? Mondjuk ''Egy délután a könyvtárban'' címmel...?Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
Durci ráharapott a 220V-os vezetékre!
Anyagi kár:
- 1db asztali lámpa,
- pár szál megpörkölődött nyuszibajusz.
Bosszúság:
Kivágta a biztosítékot (főkapcsolót is), úgyhogy volt egy kis caplatásom a földszintre, a kapcsolószobába... Ráadásul a gép is ment, de nem lett baja. Az égett nyúlszőrről nem is beszélek... Gáz!!!
Retorzió:
Ketrecfogság határozatlan időre (lehet, délutánra már kijöhet, de egyenlőre be van tojva rendesen). Irritálja a megégett bajusza, dörgöli is az orrát rendesen...Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vukocska
tag
Húú, szerencséje volt.
Gyuszi is megérdemelt börtön büntetését tölti, nehezen viseli (mi is)ű
Ahányszor kimegyünk egyből szalad a ketrecajtóhoz és megbánó tekintettel néz kifele.
Beszéltünk dokival is. 2 dolgolt tanácsolt.
- Vegyünk neki társat, így nem a kutyákkal lesz állandóan
- Döntsünk kutyák vagy nyúl
A második szóba se jöhet.
Az elsővel csak a gáz hogy kan nyulat nem vehetek mellé mert akkor marakodni fognak. Meg ha kitör náluk is a sexuális láz akkor félek hogy homo nyulaim lesznek (tudom a másságot el kell fogadni)
Nőstényt meg azért nem akarok mert nincs időm a kisnyulakkal foglalkozni.
Nagy Önérzetü Sokszor Telhetetlen Élhetetlen Nyuszik
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
Úgy látszik, annak esik neki egy idő után, ami az útjába kerül és irritálja - saját magát hergeli fel, ilyenkor még kaparászni is szokott. Ma a vezeték jutott erre a sorsra, pedig nem volt ilyen baj vele eddig. Szépen pórul is járt, amint azt már írtam. Viszont délutánra eléggé helyrejött, most nagyon kezes ''nyúl''. Már volt kint...
-
Boxer001
veterán
Amikor kicsi voltam, tartottunk nyulakat...a régi szép idők, finom ebédek.
-
Vigneau
félisten
válasz Vukocska #518 üzenetére
Ahogy látom, patthelyzet alakult ki. Kár lenne mind a kutyákért, mind a nyusziért. A nyulaknál nincs olyan, mint a kutyáknál, hogy idősebb mellé be lehet szerezni egy kölyköt? Sajnos, a homózás tűnik az egyetlen járható útnak... Szerintem...
-
Vigneau
félisten
válasz Boxer001 #522 üzenetére
Sziasztok: Boxer, Troy!
Látom, elkapott Benneteket néhány régi, szép emlék. Ez van, ha kitör az emberből az inyenc... De nem igazán laktatok volna vele jól. Nagyon kicsi szegény... Ráadásul csak egy van belőle.
Üdv: VigneauTe mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vukocska
tag
Én inkább Ipgirl védőszárnyai alá biznám a nyuszimat.
[Szerkesztve] -
ipgirl
tag
válasz Vukocska #529 üzenetére
Bevállalom, ha Te is bevállalod, hogy egy másik nyuszkóval osztaná meg a helyét
Ja és: hétvégétől majdnem egy hónapig lesz nálunk egy cica. Már most rettegek. Remélem Zsülinek nem lesz semmi bántódása. Viszont nem tudjuk, hogy hova zárjuk el a nyuszit, mert nem szeretném, ha a macska a ketrecébe tenné a mancsát, és esetleg megsebesítené Zsülit. Meg Zsüli hozzá van szokva, hogy szabad ki-be járása van a ketrecbe /hacsak nincs büntiben/. Biztosan nem bírná ki egy hónapig bezárva.''Aki az embereknél eredményt akar elérni, kell hogy szeresse őket.''
-
ipgirl
tag
válasz Boxer001 #537 üzenetére
Hidd el, ez nem túl jó ötlet. Ugyanis ha belegondolsz, mennyi munka lenne ennyi nyuszit megnyúzni, meg előkészíteni, meg minden...a végén meg is utálnád a nyulakat. Így legalább ''szereted'' őket....még ha másképpen is, mint mi...
''Aki az embereknél eredményt akar elérni, kell hogy szeresse őket.''
-
Petersson
csendes tag
Havernál pont netezek és egyszer csak nincs kapcsolat. Lenézek a földre és azt kell hogy lássam a nyúl elrágta a DSL kábelt. Szal megkerestem havert és közöltem vele hogy a nyulad csatlakozott a netre és most a hackeli a répaüzem szerverét.
[Szerkesztve]keresztnevek - http://www.nevnaptar.eu - keresztnevek
-
Vigneau
félisten
válasz Petersson #545 üzenetére
Úgy látom, mostanában kezdenek elszaporodni ezek a ''vezetékrágos esetek'': Bővebben: link. Az enyém Paksra akart rácsatlakozni. Levontam a következtetést: A nyulak az uralmuk alá akarják hajtani a Földet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóhifi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest