- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
#75376384 #53118 üzenetére
Van benne DZ 25 Landmark takarítás és ennyi. Az UG szórakoztató. A Túlélés 5 óra hamar elillan, meg az 5 Hunter. Ellenállásból pedig elég egyet megcsinálni a háromból és nem kell végig a 15 Hullámot, csak induljon el. A 7 Legendás sem okoz gondot. 3000 pontod szerintem meg is van. Exotikus 31 item begyűjtése, 3 CF szett kell. az Utolsó meg 290 GS.
Egyébként amit a 12 pajzs teljesítésért kapsz majd a D2-ben egy fostalicska szerintem.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#75376384 #53118 üzenetére
Semmi extra, van ami automatikusan meglesz, mivel ponthoz, vagy CF gearhez kötött.
Összefoglalóban benne van az Aktuális résznél mindnek a leírása, egy csomót meg fogsz kapni azonnal belépésnél, persze vannak olyanok, amikért játszani kell, a leghosszabb talán a Túléléses, de a többi gyerekjáték.
Nincs benne PvP semmi.Ma megjött az új alaplap, ha ezzel beindul a gép, akkor wintelepítés, de szerintem már nem rakom vissza a divisönt, eléggé pofáncsapásnak érzem, hogy sok aktív játékost simán leszartak a D2 alphanál.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok