- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
chris0000
üzenetére
Most akkor nekem nem tiszta, hogy megvetted-e avagy sem, de pl most a Season Pass (ami minden kiegészítőt és azon túl is tartalmaz plusz "ajándékot") van karácsonyi vásárként a Ubistore-ban is 10 EUR (ebből lejön 20% ha van 100 Uplay pontod), azaz 8 EUR, ennyit simán megér.
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
Nah, mindenki ég itt a D2 A teszt lázban, közben meg egy nem is rossz optika kapható a heti kínálatban, 1% híján maxos (már ha még valaki elindítja a játékot
) 

-
Anonymus23
veterán
válasz
Polllen
üzenetére
Mondom, hogy fogalmad sincs, hogy mi van, de te azért véleményezel itt.
Pl az se tudod, hogy fórumon ubis kérdezte tőlünk, hogy mit gondolunk milyen jutalmat tudnánk elképzelni, mivel elértük a max com scoret. Beindult az ötletparádé, de amikor vissza lett végül kérdezve, hogy mégis mire lehet számítani, akkor kiderült, hogy a nagy büdös semmire
De nyugodtan, játszd itt te is Csernust, vagytok egy jó páran itt a fórumon
-
Anonymus23
veterán
válasz
Polllen
üzenetére
Mivel technikai teszt, az volna a lényeg, hogy minél többet játszanak az emberek, mégis kitől lehetne leginkább elvárni, hogy sokat játsszon a teszt alatt? Aki eddig is sok időt beletolt?
Ugye, hogy lehet más szemszögből is nézni?Hadd döntsem már el, hogy miért vagyok csalódott avagy sem, köszi! Nem kértem senkitől sem a véleményezését ez ügyben!

-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27
üzenetére
Semmi extra, gyakorlatilag csak az alaplap (Asus Z370) és a proci változott (i7-8700), ja meg a ház is cserélve lett, egy Fractal Design Define S lett a régi CM Advanced helyett.
Mondjuk ez elvileg technikai teszt, nem hiszem, hogy túl sokat belenyúlnának akár a játékmenetbe, akár egyéb szinten.
-
Anonymus23
veterán
válasz
p3l9uph
üzenetére
Mert nem kicsit csalódtam (én hülye bíztam azért benne, hogy valamit számít a majd 4000 óra és max commendation score), hogy legalább az aktív játékosokat "jutalmazzák", de kb. le van szarva az ember.
Eddig se volt sok ingerem megvenni a D2-t, de ezzel adtak még egy lökést, hogy nem kell ezt elsietni.De legalább az új gép most már működik

-
Anonymus23
veterán
Azért a fő gépen kívül még van másik 3 gép otthon, abból kettőn akár el is indulna, vagy akár a céges laptomom, amiben azért pl már Corei5 van, azon is elszaladgálna, akárhogy is.

Egyébként meg kb 1-2 hónapja elkezdtem összeírni a listát azon játékokról, amik megvannak már régebb óta, de nem toltam végig, vagy egyáltalán (GTA V, Witcher 3, Fallout4, Doom, TR részei, Prey, meg egy halom) amiket szeretnék kitolni/kipróbáléni, szóval van bőven kihívója a Divisönnek, így meg főleg. Kb 20 ilyen játéknál tartok, a kismillió indie meg RTS-ről nem is beszélve.
Pénzem nincs a Div2-ben, egyelőre nem is lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Anonymus23
veterán
válasz
üzenetére
Semmi extra, van ami automatikusan meglesz, mivel ponthoz, vagy CF gearhez kötött.
Összefoglalóban benne van az Aktuális résznél mindnek a leírása, egy csomót meg fogsz kapni azonnal belépésnél, persze vannak olyanok, amikért játszani kell, a leghosszabb talán a Túléléses, de a többi gyerekjáték.
Nincs benne PvP semmi.Ma megjött az új alaplap, ha ezzel beindul a gép, akkor wintelepítés, de szerintem már nem rakom vissza a divisönt, eléggé pofáncsapásnak érzem, hogy sok aktív játékost simán leszartak a D2 alphanál.
-
Anonymus23
veterán
válasz
chris0000
üzenetére
De a GAMERSGATE-en most is csak 3000 Ft, még 10 EUR sincs. (~9,24 EUR). Ennyit megér.
Hivatalos oldal, veheted onnan nyugodtan. -
Anonymus23
veterán
válasz
chris0000
üzenetére
Szerintem az SP az összességében olcsóbb nem?
Bár a Steamet nem tudom, de Ubin kb mindig olcsóbb volt az SP amikor akcióztak, semmint ha külön vetted meg a DLC-ket.Az SP 9,99 EUR
A DLC-k meg 3,74 darabonként, azaz összesen 11,22 EUR...
És az SP-hez jár a havi 2x-i supply is (Divtech miatt érdekes csak).Ubin is lesz biztosan karácsonyi vásár, 10 EUR szokott lenni ott is az SP.
Erre még tudsz kérni 20% kedvezményt a 100 Uplay pontért. -
Anonymus23
veterán
válasz
nubreed
üzenetére
Ennél a játéknál nehéz a single playert definiálni, mert sokszor a single player majd csak arról szól, hogy szinteződöl felfelé, vagy ha megveszed a season pass-t vagy a DLC-ket, akkor azokkal is nagyon sok órát el lehet tölteni.
Szóval olyan 8 óra (ha csak annyira szinteződöl, hogy végigtold a küldetésekez) 30-40 óra ha az összes mellék és kisküldetéseket megcsinálod, plusz a gyűjthető cuccok összeszedése) és a 200-300 ha között minden DLC (ami single) és a végtelen ha mégis szeretnéd a PvP is kipróbálni vagy az összes achit megcsinálni. -
Anonymus23
veterán
válasz
üzenetére
Franc se nézi már a statisztikát

Telepítsd fel újra, és toljunk pár órát a hétvégén
Különben is a DZ-ben már azt hiszik, hogy bannoltak bennünket, mert pl. valaki a múltkor írt az ubis fórumon, hogy mégiscsak működik a rendszer (cheater feljelentése) mert Ő feljelentett valakit és egy ideje már nem látja online, az eszébe sem jutott, hogy egyszerűen csak nem játszik vele
-
Anonymus23
veterán
válasz
üzenetére
Ja, és hányszor volt ilyen

De arra a sztorira emlékszem, amikor kivágott, ti közben leadtátok DZ7-ben, engem visszarakott ugyanarra a szerverre, közben TS-en kommuinkáltunk, és még egyszer le lett adva a Belvárosi zene alatti részen. Akik meg a szerveren voltak és üldöztek bennünket szerintem csak néztek ki a fejükből, hogy akkor ez meg mi volt?

-
Anonymus23
veterán
válasz
chris0000
üzenetére
Nincs megoldva, net kapcsolatra lett sokkal érzékenyebb a játék, ha jól rémlik az 1.7-es frissítéssel jött be.
Én minden javasolt beállítást megcsináltam, ami az Ubi honalpon fenn van, portforwarding minden, otthon lecseréltem az eszközöket (új erősebb router, kábelek, internet szolgáltató 2-3x is kinn volt), de az itteni egyik fórumról derült ki, hogy mi is a gond, és ez nem is fog változni jelen helyzetben (a 16 szálon történő net szolgáltatáshoz 8 szálra képes modemet ad a szolgáltató, ami ha betelik az egyik nyolc sáv, akkor vált a két sáv között, ezzel pár másodperces, de néha fél perces netkiesését okozva), de ha Divisionnel akarok játszani, akkor le kell kapcsolni a komolyabb netfogyasztókat (pl torrent).
Nekem van, hogy nem dobott ki egész nap, de volt, hogy napjában 5-10x is.Ami az érdekes, hogy ugyanezzel a nettel 1.7 patch előtt a teljes időtartam alatt ha 5x volt talán deltám, utána meg garmadával. Lehet akkor volt, hogy más szerverre rakták a dolgokat, de millió+1 ember panaszkodik a Deltákra....
-
Anonymus23
veterán
A hetiből, pl D3-hoz:

-
Anonymus23
veterán
A heti kínálatból:

DeadEye-hoz

-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Jó lenne még egy pár (vagyis inkább jó lett volna) kiosztás hely, a 6 nagyon kevés, legalább 10-15-nek lennie kellene, főleg ha valaki tesztelgetni akar, akkor ez édes kevés. Nekem is van minden karakteren Reclaimer is, de azoknak már nem jutott kiosztás hely.
De már nem játszok, így nem sokkal 3900 óra után már nem nagyon van miért belépni, akikkel mostanság játszottunk meg már online is alig vannak (qukeszt kivéve persze, aki hűségesen tolja
) -
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igen, de támogatónak a Sentry+pajzs+pisztoly kombó is nagyon jó (volt itt nemrég is berakva egy verzió), pillanatok alatt ki lehet osztani a 6 jelölést egy full csapat mobra. Csak viszonylag kevesen szeretik, mert randomokkal nem mindig jön össze, hogy néha healeljék ha túl sok agro-t kapna.
Én magam jobban szeretek sniperkedni, az még a régebbi COD játékokban is nagyon bejött
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Anno próbáltuk a magányost, de nem volt jó, mivel amikor fegyvert váltottál, akkor azt amit elővettél át is tárazta annak megfelelően, azaz már nem az a lőszer volt benne, amiért elővetted. Legalábbis ez rémlik.
Sokkal jobban jársz pl egy Sentry-vel, és 2 MDR-el plusz a pisztoly, vagy akár Sniperrel nagyon csúnya one hit one kill-t lehet játszani, ha a megfelelő lőszerrel lövöd az NPC-ket.
-
Anonymus23
veterán
Jó ez a mostani GE is, csak sikerült megint összehozniuk valamit, állítólag vannak, akiknek az összes NPC csak tűzre érzékeny, bármelyik küldetést csinálják is

-
Anonymus23
veterán
Nem, egy pillanatig sem jelentett megnyugvást, pusztán annyi, hogy ha konzol is jön a sírás a csalók miatt, és ott sem veszik meg emiatt, akkor hátha tesz végre valamit a fejlesztő/kiadó (Division2-nél persze, Div 1 már döglött) , mivel állítólag nekik a konzolon történő eladásban van a pénz nagy része, a PC csak mellékág.
Egyébként meg miért lenne megoldás a "dögöljön meg a szomszéd tehene" gondolkodás?De jó ha belelátsz a gondolataimba, mert akkor azt is tudod, hogy most mire gondolok

-
Anonymus23
veterán
LOL, megy a sírás a z Ubis fórumon, hogy a PS4 (meg gondolom XBOX is) Cronus használóknál csináltak egy új csalást, hogy hiába nerfelték a strikert ugyanúgy működik (dupla stack) mint régen.
Még hogy a konzol nem érintett a csalással
-
Anonymus23
veterán
válasz
havast
üzenetére
De ha makrót bekapcsolsz, akkor az már nem te vagy, tök mindegy milyen mértékben, mert nem tudod lemérni, hogy mennyit "segített".
A Divison nem versenyjáték, hogy valós előnyöd legyen belőle (kivéve ha jútuber vagy tviccser az ember, és kell a sok csürhe aki követi, mert abból lesz a zsé), hanem "szórakozás" lenne, már ha az lenne a sok csaló miatt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Komolyan felmerül bennem a kérdés, hogy akkor miért?

Félre ne értsd, nem személyes, általánosan nem tudok ezzel a dologgal semmilyen szinten azonosulni.Egyébként figyelnek sok mindent, pl ezt a fejlövést is nem is gondoltam, hogy regelik, de a múltkor Sam szólt, hogy éppen első helyre kerültem a barátlistámon megelőzve szatyit, holott ez sehol sem volt se commendation, se látható stat, szóval ki tudja még mi mindent regelnek.
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07
üzenetére
A makró mióta hardver adta lehetőség? Számtalan makró program van, nincs hardverhez kötve.
Biztosan így tervezték akik a játékmenetet kitalálták, hogy majd makrót kelljen használni.
És miért ne lenne csalás egy ilyen makró? (nagyon sok játékban simán nyiltan tiltva is van, mert nyilvánvalóan nem ez volt a cél a játékmenet tervezésénél)
Ez kb. nem arról szól, hogy minden ládát külön kell megvenned, és a nyitogatás is rohadt unalmas és csak időrabló, hanem simán azért, hogy előnyben legyél más játékosokkal szemben, főleg ha egy predator szettről és az MDR-ről beszélünk.
Ez ugyanaz mint a makrós futás, vagy a chicken-dance, csak gratulálni tudok az ilyen játékosoknak!
-
Anonymus23
veterán
válasz
havast
üzenetére
Ha csinálsz hozzá makrót, akkor sajnos nem bannolnak ki.

Pedig jó lenne
Mondjuk ha valaki felveszi, akkor előfordulhat, mert azért pl a játék olyan statokat is gyűjt, hogy mennyi fejlövést vittél be, innen már nincs messze az időzítéseket is mérnie, és ha megvan a minta, mehetne a ban. -
Anonymus23
veterán
válasz
havast
üzenetére
Nincs ilyen, hogy valamilyen eszköz bizonyos helyen vagy gyakrabban esne, csak bizonyos esetekben (exotic), de CF esetében nincs ilyen.
Egyetlen eset van, amikor eventje van, akkor a gear specifikus ládából 1:6 eséllyel eshet az adott gear item.
Szerencsédre következő Hétfőn kezdődik a Global Event 6, ahol az egyik szett pont a Predator.Javaslom még ez ügyben az összefoglaló erre vonatkozó részére ránézni, hátha van benne olyan infó, ami segíthet.
(#52918) Falu111
Nah? Mindenkit korán ébresztett a gyerek?
-
Anonymus23
veterán
Néhány cuccos amit érdemes lehet megvenni a heti választékból:

Fullos OMEGA

-
Anonymus23
veterán
Más mint az Origins, meg kell szokni, de egy idő után rááll az ember. A terület viszont hatalmas, irdatlanul nagy. Ha valaki szereti a gyűjtögető/halász/vadász játékokat, akkor ez be fog jönni.
A loot ugyanúgy random, ezért eléggé sokat kell farmolni, de ha ki akarod takarítani a területeket, akkor ezzel sem lesz gond, mert nagyon sok cucc esik.
Ha most kezded el, akkor már 70-es a max szint, és elég sokat csökkentettek a szükséges nyersanyagoknál is, ezért lesz bőven abból is.
De inkább az Odyssey topikban folytassuk, bár itt már (Division1) sok történés nem lesz az biztos.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz
üzenetére
Csak játszol vagy farmolsz?
Pár kör játékra lehet beugrom én is alkalom adtán![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én most Odyssey-t tolom, nekem nagyon bejön, már majdnem kimaxoltam magam, erre fel meg teganp jött egy patch és 50-ről felemelték 70-re a max szintet
Legalább van értelme tovább tolni a küldetéseket és a térkép takarítást 
-
-
Anonymus23
veterán
Nem maxos, de nem rossz:

Persze annyi, hogy nem CHD van rajta természetesen, hanem CHC.
Pisztolyra még jó lehet ez is, főleg az ultitöltősre:

-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Mi a gond ezzel?
Azért totál ingyen csak nem kéne odaadogatni ezeket, nem?
A 3000 commendation pontosért nem sírnak? Pedig az jóval "nehezebb" vagy legalábbis sokkal többet kell érte tenni, semmint 7 nyamvadt küldetést letudni...Egyébként meg mivel nincs időkorlát, nemsokára jön a GE, az alatt röhögve meg lehet csinálni akár egyedül is a 7 legendást, csak kicsit értelmezni kell a GE szabályait.
Én még bele sem kezdtem, majd egyedül letolom, úgyis megint majd 4000 a divtech.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére

Tegnap LS-ben is ment a szöveg, hogy nem veszik meg a Div2-t, meg visszamondja a rendelést, meg minden.
Én ha bejutok bétába, akkor döntöm el, hogy megveszem-e, illetve bőszen fogom keresni, hogy van-e hozzá cheat, és ha igen, akkor kb. felejtős a játék, mert ez így nem fun, hogy csak azért menjen be az ember, hogy felbosszantsa magát.
Tegnap pl nem is sikerült csak kb 40k pontot összeszedni, ahhoz képest, hogy volt amikor 200k körül szedtem össze, ez nagyon kevés, persze az átlag olyan 80-100k (2-3 óra alatt, persze a 200k az egy ráérős hétvégi napon volt).A másik meg, hogy ha a kettőben is úgy kezdik, mint az egynél, hogy ami esik az van, olyan statokkal és tálentekkel, akkor az elég komoly szívatópálya, mivel a játék jelen formájában olyan amilyen, azaz élhető, már ha ki tudod maxolni jól a szetteket és fegyvereket.
-
Anonymus23
veterán
válasz
üzenetére
Mint a bohócok?

Tegnap volt annyi csaló az LS-ben, egy csómó régit és újat visszaett a fene, Dizketta, +f2f klán többi tagja,
Diizzy és buzi barátja, aki csak killből 100k fölött lőtt, plusz MoW klánosokkal tolták együtt, csaló szar mind, igaz még így is bukták a kört.Illetve volt egy csávó, aki meg speedhackkel tolta, mintha Flash lett volna ott DZ6-ban

Kb 10 játékot próbáltam játszani, de kb 7-8x a meccsek közepébe dobott be, mert folyamat lépkedtek kifelé az emberek, végül kiléptem én is, inkább az Odyssey
Amikor ez a speedhackes gyerek volt, akkor olyan szinten ment az Ubi oltása voice és text chatben, hogy azt érdemes lett volna az Ubisoknak hallani
Tényleg fullra magára hagyták már ezt a játékot. 
-
Anonymus23
veterán
Véletlenül PM-ben, de ide akartam

"Nem, az adott event kiemelt küldetéseit kell nehezítéssel fekvés nélkül megcsinálni. Ezek közül egyedül a Falcon Lost a nehéz, a többi egyszerűen megcsinálható.
És mivel a nehezítés csak az adott event alatt él, így csak akkor tudod megcsinálni amikor megy az event." -
Anonymus23
veterán
válasz
spendor
üzenetére
Szia,
Nincs ilyenre lehetőség, igazából néhány opció van, hogy másoktól kapj ilyet, de ez csak ingyen van:
* Ha valakinek itt esik DZ-ben és ráér neki játék szempontjából, akkor meghagyja a karakter sárga tatyójában, behív téged a játékba (azonos platform alapfeltétel), és pl legránátozza magát, és amikor megfekszik, akkor ugye eldobja a cuccot és te fel tudod venni. Itt ugye nem feltétel, hogy együtt legyetek, amikor megszerezte.* Együtt játszol másokkal, barátokkal, és nekik esik küldetés alatt bossból, vagy, küldetés jutalomként, esetleg a közös időben kapott tapasztalati ládából ersik, akkor azt meg tudja osztani. Ugyan ez igaz DZ-re, az ott együtt játszott idő alatt szerzett cuccok megoszthatóak a másikkal, ha jól rémlik 1 órán belül (kivéve az a cucc, amit rugótól, vagy más játékostól szerzett, azok nem megoszthatóak, csak az előbb is említett módszerrel (kinyírod magad és eldobod). Pl én sokszor csináltam ilyet, hogy kaptam CF cuccot, de nem kellett, akkor beírtam a közösbe, hogy ha valakinek kell, akkor jöjjön érte az adott bejárathoz, és ott megtalálja, legránátoztam magam és otthagytam mindent, mert nem volt kedvem kimenteni.
És kb ezzel ki is merül a másoktól való szerzés, ha nem számolom, hogy másik játékost is lelőhetsz a DZ-ben, vagy ha akaszt, és azt levágod, és neki volt a cuccai között, bár ez nem önkéntes ugye

-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
De pont, hogy nem, mivel szinte minden mob feje felett más lesz a jel és ez nem is változik, ezért inkább érdemes minden fegyverbe másfajta lőszert tölteni, persze ez csak a tárazásig igaz.
(#52823) Bird
Szerintem az egyik legérdekesebb GE volt, mivel ezzel a lőszeres váltogatással eléggé oda is kellett figyelni, hogy mivel lövöd, mert ha nem megfelelővel, akkor volt, hogy egy tár sem volt elég egy erősebb mobba.
Bár volt ilyen commendation is, hogy pont úgy kellett 15 mobot lelőni, amivel szemben elleállóak. Ebben talán az volt a csavar, hogy egy küldetés alatt kellett megcsinálni (WT5, min. Hard, Durva vagy Brutális nehezítéssel). -
Anonymus23
veterán
A mob, az egy adott dologra érzékeny (avagy gyenge), az ott lesz a feje felett, az nem változik, a lőszer fajta amit betöltesz az változik, minden újratárazáskor, megy körbe, azaz nem random, hanem (nem emlékszem a sorrendre) pl véreztetős után mindig tüzes jön és utána gázos, de nem biztos, hogy ez a sorrend. Majd meglátod.
Egy javaslat: pl ha okos lőszer (a halálfejes) van betöltve egy nagy táras LMG-be, akkor érdemes meghagyni az utolsó golyót benne, és lőszeres ládából úgy tölteni, hogy egy másik fegyver van a kezedben, mert akkor az okos lőszert is maxra tölti, de ha nem az van a kezedben, amikor lőszert töltesz, akkor nem fogja áttárazni, csak azt, amelyik éppen a kezedben van.
Ha jól rémlik, okos lőszert csak csapatban lehet szerezni, ha te lelősz egy mobot olyan lőszerrel amire érzékeny, és a csapattársaid is lelövi egy adott időn belül, akkor lent mutatja, hogy okos lőszerre van esély (mármint, az adott időn belül le kell lőni a mobot, amire érzékeny), és akkor a következő tárazással már okos lőszert tölt be, azt érdemes az utolsó golyóig elhasználni, mert csúnya sebzést végez. -
Anonymus23
veterán
Nem, pont a GE lényege, hogy különböző lőszerfajták vannak:
Tüzes, véreztetős, meg gázosítós.
Nem tudom, hogy anno játszottál-e, amikor először volt ez a GE, ha igen, akkor talán emlékszel, ha nem, akkor egy gyors leírás.Az a lényeg, hogy minden mob feje felett ott lesz hogy mi az a lőszer, amire érzékeny, azaz ha azzal a fajta lőszerrel lövöd, akkor nagyon hamar le tudod lőni, ha másfajtával, akkor azokra viszont ellenálló, így másfajta lőszerrel nagyon nehezen tudod lelőni.
A lőszert úgy tudod megváltoztani, ha áttárazol (fogja engedni tárazni akkor is, amikor tele van a tár), és a HUD-ban mutatja, hogy melyik fegyverben milyen típusú lőszer van betöltve.
Ha egy kis lángot látsz a mob feje felett, akkor előveszed azt a fegyvert amiben tüzes lőszer van betölve és azzal pikk-pakk le tudod lőni, még ha kispisztollyal lövöd is.Illetve van egy negyedik lőszer, a halálfejes, ami kb a joly-joker, azaz minden ellenfélre hat, és 1-2 golyóval meg tudod ölni.
Most hirtelen nem tudom melyik melyik, de a másik 2 maszkot ezek a commendationok adják:
Az egyik:
Hullahegyek - Ölj meg 5 ellenséget egymás után olyan hatással, amelyre érzékenyek
Ez nagyon egyszerű, bemész az egyik küldetésre, minden fegyverben legyen másfjata lőszer betöltve, lehetőleg minél nagyobb tár, hogy ne kelljen tárazni (pl LMG-k, bármilyen jó, mert nagyot sebzel ha egyezik a gyengeség a lőszerrel), és amelyik mob jön veled szemben, azt azzal lövöd, amire érzékeny.A másik:
Teljesítsd az előrenyomulás játéklista összes eseményét
Warrengate, Rendőrakadémia, Broadway Emporium, Orosz konzulátus, Ellopott Jel
Ez megint sima ügy, letolod az összes küldetést, legalább 1x
-
Anonymus23
veterán
200-200-200 ellenség kiírtása a megfelelő gyengeségével.
A bohóc maszkot csak a saját eventje alatt tudod megszerezni, ha lesz még egyáltalán.
Bár elvileg ha követik azt, amit korábban csináltak, akkor elképzelhető, hogy decemberben ilyen pár napokra megismétlik az összes eventet.
Azt csak a GE 2 kettő alatt tudod megszerezni. Nomád szettben simán meg lehet csinálni. -
Anonymus23
veterán
válasz
üzenetére
Annyi volt a sírás-rívás a D3 miatt, meg annyian imádkoztak érte már, hogy az Ubi úgy döntött, hogy mégiscsak nerfelik a D3 szettet, a nerf egy új pajzsot jelent ami mellé már csak egy ilyen kardot lehet használni, a következő 1.8.4-es frissítésben lesz megoldva, már ki is szivárgott egy kép az új szettről:
A kard szivacsból van, hogy fel lehessen vele itatni a sok könnyet, amit a sok síránkozó ejtett, és ne fájjon neki, amikor a kardot feldugod a hátsójába.

Állítólag ehhez is elég lesz az a skill, ami az eddigi szetthez kellett

Ja majd elfelejtettem:
A nerf jeligéje: "Majd megtanulják, hogy a DZ-ben nem farmolunk! ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍzzzzzzzi!" -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
1,8 M körül tartok, de nem sietem el, magam miatt akarom már befejezni

Körönként 8-12e pont jön be kb. Sajnos ritka az olyan kör, amikor mindenki csak PvP-zik, és én meg szedhetem kifelé a landmarkokat, meg nem is igazán érdekes, néha kifejezetten jól esik, amikor jön pár játékos
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Azért írtam, hogy szinte senki

LS-ben nagyon jól adja landmarkot takarítani, csak az a baj, hogy túl sokan gyűjtik a pontokat a Blood Money-hoz, így szinte mindig civakodni kell néhány játékossal a koncon
és akkor már kell a nomád
Most azt próbálgatom, hogy Leleményes helyett inkább Rendíthetetlent, vagy táska helyett inkább egy Barrett mellényt teszek be, bár az is igaz, hogy az csak az első stickyig működik, mert utána mindig töltődik vagy a sticky vagy a seeker.Tegnap megint volt egy csaló, BloodMoneyFarmr volt a neve, Magányosban tolta, hip fire-ben olyan szinten lézerfegyverrel lőtt fejre, hogy "öröm" volt nézni, de azért le lehetett lőni, amikor nem vett észre mert más valakit lőtt
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07
üzenetére
Én már csak az LS-t csinálom meg, 1,7 M pontnál tartok, de közben meglett az Odyssey is, és eléggé beszippantott az a játék is, bár most sokkal kevesebb időm is van, hiába voltam szabin a múlt héten, szinte csak este volt időm játszani.
Na meg persze DZ a srácokkal, az érdekes tud lenni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz
üzenetére
Tegnap kissé kiégtem LS-en, volt egy pár csaló, nem nagyon, csak kicsit.
Volt egy gyerek 10k+ rugókillje van, lelőttem LS-ben (többször is), erre fel ezt írja nekem:

Mint ahogy látszik, utána már nem "tudtam" lelőni

Írtam, neki, hogy megtiszteltetés és öröm számomra, hogy egy ekkora csíter jónak tart![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Erre már nem írt semmit!
Abban a nomád szettben mentem, amit te mutattál.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

felhasználónak kell lenned...