Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Digestive
veterán
válasz zolynet #131556 üzenetére
Jó volna, ha becsípne!
De ez mi már???? Még egy meccs ment volna a szelóra, de mivel 16:05-kor adtam fel így lemaradt, mert 16:00-kor már elkezdődött! Ránéztem félidőben és látom, h a vendégek 0:3-ra vezetnek. Bosszankodtam is, h miért nem értem oda előbb...!
De EZ a szép a kupákban!
Persze hiszem én, h így feltámadtak! -
törölt tag
-
pohár
félisten
válasz zolynet #131850 üzenetére
én a helyedben biztos nem raknám a Mu-t, egy rakás szerencsétlenség az a csapat mostanság
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
válasz zolynet #131850 üzenetére
Jó, nem azt mondom abszolút nem érdekel, és nem is akarok nagyképű lenni, de most ha egy 2 ezres kami elmegy tényleg nem vágom fel az ereim, ha meg véletlenül jön 10 millió.
(#131844) B0V9B: Sajnos csak papíron volt 1,4 milla, mert 800e volt a visszafogás, azaz tiszta 600 lett belőle (utólag itt sírtam hogy kidobtam 800 ezret az ablakon mert jött volna ).
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz zolynet #131853 üzenetére
idegenben pláne nem tenném... otthon még talán, de idegenben biztos nem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zolynet
veterán
válasz zolynet #131379 üzenetére
Mondtam, a következőt mutatom, íme:
Sampdoria @ 2.30
Fenerbahce @ 1.90
Napoli @ 1.83
Borussia M'gladbach @ 2.40
Man Utd @ 2.10
5-ös gyűjtő, 1 bet * 3 000,00 HUF
várható: 121.716hufpohár: nem győztél meg ... gyengék az alátámasztásaid, gyakorlatilag nulla
még csak egy olyat sem mondasz hogy pl az everton-mu 0-3 lett, azaz ennek az ellenkezőjét[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
pohár
félisten
válasz zolynet #131943 üzenetére
nekem jó lenne egy Anderlecht gól is, a Samp az DNB-be van rakva, így szépen úszik a szeló a belgákon (pedig nyomnak tisztességgel)
[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
válasz zolynet #131997 üzenetére
Szerintem Heinz-be, 10 (570) vagy 20 Ft-os (1.140) alaptéttel. Jóval több a várható, 3/6-nál meg aztán főleg.
(#131982) zolynet:
"Samp vesztés után tettem valamit hajnalra, hogy hátha ... hát nem jött.
Deportivo Pasto @ 1.61
Junior @ 2.30
2500->9300"
Őőő.. hogy-hogy nem jött? Nem ezek voltak? [link] & [link][ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
válasz zolynet #132140 üzenetére
2.félidő derekán már temettem a szelót, még úgy is hogy már akkor emberelőnyben volt a Sydney.
Amit csak lehetett fölé fejeltek és rúgtak, na mondom 1-1 lesz a vége.
Aztán itt a hajrában gyorsan vágtak kettőt, így már sima a 2.5over, de ha nincs emberelőny szerintem nem lett volna meg. Csak jól indul a reggel.
Matt Simont behozták, beb*szott kettőt...lehet nem mondták neki hogy fölémellé vágjon mindent ami csak hozzá érkezik.[ Szerkesztve ]
-
spm
tag
válasz zolynet #132141 üzenetére
Mire odajutottam hogy teszek valamit, egészen mást sikerült tennem:
Novgorod-Magnitogorsk (mindkét csapat lő két gólt)
Liberec (csapat over2.5)Este pedig ezt lőttem el:
Montreal (csapat over2.5)
Boston (csapat over2.5)Szerencsém volt, mind jött. Remélem ma folytatódik a sorozat.
Mai ötletek:
(csapat over2.5):
Djurgardens, Frölunda, Lulea, Vaxjö, AIK, Oskarshamn, Jokerit -
pohár
félisten
válasz zolynet #132332 üzenetére
nem bánnám, ha még az első félidőben meglőnék a 2. góljukat 1,4-ért... nem sok híja volt az előbb, tiszta 4k-ért
-
C0d3r
addikt
válasz zolynet #132530 üzenetére
Nem mondom, hogy tuti meg "fixált macska", de ha egy ilyennél nyer a vendég, kevésbé esz meg az ideg, mint egy Feyenoord-nál, ahol alig 1,2x-ért megy az izgulás.
Mostantól próbálok nem az odds-okra izgulni mert van egy csomó szopatás, hanem a látható statokra, adatokra. Tegnap esti amcsi meccset is sajnáltam, odds nem azt az eredményt sugallta.Egy kihagyott büntető...
Na látom Te is megerősíted ezt a megfigyelést. Elképesztő szívatás tud lenni egy-egy odds, néha érthetetlen. Akár alacsony, akár magas. Lehet "csalogató" is, vagy csak szimplán benézett, elvégre ezt is emberek határozzák meg.
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz zolynet #132549 üzenetére
Én is vegyesen nyúlok bele a tippjeibe, de azért javarészt rakomés mindig figyelem, mondjuk ma csak egyiket raktam, a fiorentina tippet ami bukó lett.
B-L-A-C-K: Ez így van, de én nekem ez nem "fekszik" mert nem nyomom ekkora tétben meg ilyen tempóban Sokszor a hétvégi kamikkal nyertem, azokat szeretem az élőket nehéz követni
[ Szerkesztve ]
-
spm
tag
válasz zolynet #132583 üzenetére
Jónak tűnik a tipp.
A formák alapján meg egyenesen ajándék ezen az odds-on (félek hogy most hogy ismét azt írom hogy valamilyen hoki mennyire tuti, jól elmegy a vérbe ). Én is rakok rá valamilyen formában, de esélyesebb lesz a hazai gólok o2.5 2.17-es szorzóval. Esetleg megy mellé Dallas o2.5 vagy sima win. Minsk-Riga meg elsőre eléggé esélyes a 'mindkét csapat lő 2 gólt' fogadásra (1.90). Mai hokit nagyjából le is tudtuk.Nem tudom nézte-e valaki mit alakított szombat délután a Jokerit meg a Riga KHL-ben:
1. harmad 0:0
2. harmad 5:0
3. harmad 0:5
Hihető, nem? -
pohár
félisten
válasz zolynet #132600 üzenetére
ott nincs sajnos mindkét csapat lő 2-t, hanem csak olyan, hogy melyik éri el először a 3 gólt, és ilyesmik, szóval kár keresned
-
-
pohár
félisten
válasz zolynet #132619 üzenetére
hát még jó lenne valami mellé szerintem, egy duplázós teniszszelót jó lenne összehozni
-
zolynet
veterán
válasz zolynet #132762 üzenetére
atmu19 5.5over ✓
spm: ne szórakozz már ... olyanokat nyerték korong kombikon amit itt még senki sem!
na erre se szívesen tettem volna adogatásokra: Vénuszművésznő
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest