Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Írok egy kis gondolatmenetet pár meccsről, hátha jól jön valakinek...
-
Zjunior
veterán
válasz ANDROID??? #48598 üzenetére
Miért?
Betis jó formában van
Raktam x-2 be , csak a Kasimpasa nem bírt leikszelni!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
WaterWave
veterán
azért annak örülök, hogy a svájc - oroszt pihentettük mivel barátságos
sztem nagyon xsőt, lehet svájc megnyeri
[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
máyköl
veterán
Király...
Szétrobbanok az idegtől. -
plus44
veterán
Remélem belenyúltam abba a 2 meccsbe, ahol 1 kib.szott gól nem születik... Iverness és Cambridge Unt...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
pohár
félisten
válasz GabN73 #48606 üzenetére
game underre tettem, utána meg tökömtudjaki +5,5 game-et, hirtelen azt hittem, hogy majd pont jó lesz, de hát fél game híja volt, hogy jó legyen
Feyenoord meg baszódjon meg
még élőben korrigáltam egy kicsit, de sokra nem megyek vele...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rwin5
őstag
155Birmingham - Millwall3.10D
166Watford - Cardiff3.05D
167Siófok - Paks1.89V
169Haladás - FTC2.05V
174Real Sociedad - Malaga D
181Rennes - Paris SG2.10V
191Bologna - Torino2.05Hez megy holnap 200Ft al..
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Na a Marseille lehozta... 4 pizza helyett így csak 2 lett mára, van ilyen
-
gyuromoj
veterán
Malaga veszélyes mert kedden BL visszavágó és mivel most 0-0 volt, hajtaniuk kell ha tovább akarnak menni. Nem hiszem hogy 100%-os csapattal állnának fel.
(#48613) rwin5
Aztán lehet nyer a Malaga meg a PSG is simán, de ilyenkor nem kockáztatnék.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
máyköl
veterán
Mit nyomtok holnapra?
-
gyuromoj
veterán
válasz máyköl #48616 üzenetére
Francia 1. döntetlenekkel próbálok összehozni egy jó kis kombis szelvényt. Vasárnapra pedig van egy atomkamu szelvényem, ami 3/4 100ft-ért és 110k-ra jön ki, 48600-ik HSZ-ben láthatod is.
(#48618) B-L-A-C-K
Tetszetős, ha még lesz valami akkor oszd meg nyugodtan, legalább lesz miből csemegéznem.
Mondjuk lehet ezt a 3 meccset egyenesbe megrakom 2-3k-val aztán vagy jön vagy nem.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
B-L-A-C-K
titán
Most csak pár meccsről írnék, eddig ezek álltak össze az agyamban...
- Horvátország - Magyarország (kézilabda):
Ugye hazai pályán nagy játékkal megvertük a horvátokat, de idegenbe esélyünk se lesz. Már csak azért sem mert az ujjtöréssel bajlódó Putics Barna és combhajlító-izom sérülése miatt Nagy Laci sem lesz ott, de ezekkel a kulcsjátékosokkal is kikapnánk idegenbe szerintem...Így meg pláne hogy még ők is sérültek, szóval nem kérdéses hogy sima hazai lesz.…Igaz az odds kicsi, de több meccshez kis kiegészítésnek jó lehet.
Tipp: (tippmix: 133) Horvátország - Magyarország H 1,27x
Tipperősség: 10/10
- West Bromwich - Arsenal
Az Arsenalnak már se BL, se EL nincs, csak a bajnokságra kell koncentrálniuk. Jelenleg az 5 helyen állnak ami ugye csak egy EL selejtezőt ér, viszont a 3. helytől csak 4 ponttal vannak lemaradva úgy hogy 1 meccsel kevesebbet is játszatok, és ugye az már BL-t ér, szóval nem fogják leszarni a bajnokságot. Azaz nem elég nekik egy 5. hely vagy alatta. Azt persze hozzá kell tenni hogy West B. sem olyan rossz, viszont ők a topp 5be úgysem kerülnek be ha megszakadnak akkor sem, illetve az Arsenállal összehasonlítva lőtt/kapott gólkülönbségük is 26-tal jobb, valamint idegenbe általában verik őket. Az odds is baráti, azaz szerintem bevállalható a vendég győzelem.
Tipp: (tippmix: 154) West Bromwich - Arsenal V 1,95x
Tipperősség: 10/8
- Dinamo Kijev - Sahtar Doneck:
Ez a Sahtar egyszerűen eszméletlen amit művel, a szezonban 22 bajnoki meccsből mindössze egy vereséget szenvedtek és 21x nyertek. Már 1 hónapja mondom hogy valamikor biztos eladják, talán pont most lesz az??? Na erre azt mondanám NEM, a Dinamo nekik olyan mint itthon a Fradinak az Újpest, azaz utálják egymást, és nagy riválisok...Én nem most érzem hogy baj lenne, inkább jobban eltudom képzelni hogy egy kis csapatnak adják majd oda mint nekik. Az odds meg parádés, igaz nem egy 10/10-es tipp, mert benne van most X-elnek, vagy kikapnak de egy 50%-at adok rá nekik hogy nyernek, az odds meg ugye magasabb 2x-esnél szóval szerintem meglehet kockáztatni.
Tipp: (tippmix: 253) Dinamo Kijev - Sahtar Doneck V 2,42x
Tipperősség: 10/5
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
Na ma full bukó, -20k...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
föccer
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #48618 üzenetére
Adott hét, adott fordulójára meddig lehet fogadni? Amiket írtál a 14/2 vannak rajta, ha jól látom. Ezeket meddig lehet leadni?
mod: hülye vagyok, megvan
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
pohár
félisten
Braves ment hendivel, simán is, remélem lehozzák, sok múlik rajtuk...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
samfishR
senior tag
éccakára ment lakers +2,5tel, de sztem simán is behúzzák, bár kemény meccs lesz.. holnapra ETO nagy téttel , meg talán Mo. hendi, még meggondolom.
-
néha
aktív tag
149 Bremen - Schalke 2.52 V
151 Reading - Southampton 3.20 D
152 Norwich - Swansea 3.15 D
153 Stoke - Aston Villa 3.25 D
154 West Bromwich - Arsenal 1.95 V
169 Haladás - FTC 2.05 V
170 Eger - MTK 1.60 VHolnap megy egy ilyen egyenesben, meg valszeg betolom 5/7 be is! aztán meglássuk mi sül ki belőle!
[ Szerkesztve ]
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
pohár
félisten
a japánoknál reggel 7-től mehet a Tosu győzelemre
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rwin5
őstag
éreztem, hogy dallas vmiért nyerni fog 2-3 napja meg is álmodtam.. de ez, hogy San Jose is kikap..
-
WaterWave
veterán
mai napra mehet horvátokra a fél ház
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
zolynet
veterán
végén melyiket tetted?
én a sok anaheim-i hiányzó miatt nem raktam a meccsetma Crystal Palace - Barnsley 1.9H mellé keresek valamit,
hátha megtörik ez a CP vesszőfutás
talán egy Yeovil - Shrewsbury 1.9H
egyik csapat sincs jó formában, de a továbbjutás esélye miatt össze kell kapniuk magukat[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
Speedhs
őstag
Csúnya volt Anaheim, már csak ő kellett volna a szelómra. Na mindegy, szerencsére, nem az összeset raktam fel rá.
-
zolynet
veterán
CP+Yeovil+Motherwell 6.95x
sanszos h 1-en elmegy, de háthaLife is too short to stay stock!
-
stefyY
őstag
8500 forint megy a Horvátország+Szerbia+Larvik+Németország kvartettre. 18,5k a várható.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
giigz
veterán
Ma és holnap alakítani kellene valami komolyat
-
giigz
veterán
Női kézi NB1-re nem lehet fogadni a bet365-ön, vagy csak én nem látom?
-
B-L-A-C-K
titán
Na 1.85 lement az Arsenal oddsa, most megyek rakni, ahogy nézegetem még az Anzsit is rárakom arra amit kiírtam, most már nyerniük kell. Odds 1.33x
-
B-L-A-C-K
titán
15 ezer...1 kiló tiszta jönne, a héten nyertem több mint 60 ezret tisztán viszont csütörtök nagyon nagy bukta volt vissza ment 2x 15 ezer sajnos, Így ha ez jön a hetem vagy kicsivel több mint 130 ezer tiszta lesz, vagy 15 ezer, mínuszban nem leszek ez a lényeg. Tartani kell a március eleje óta tartó minden héten lévő plusz zárást..
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #48645 üzenetére
kicsit félek az X-től, de ennyiért simán megéri kockáztatni a győzelmet, én a biztonság kedvéért DNB-be tettem
a mieinket lehet veretni hendivel is (mellé a Larvik hendi), Nagy Laci nem utazott a csapattal
-
pohár
félisten
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest