Hirdetés
Aktív témák
-
pohár
félisten
hát mondhatni így is, de ebből csak ~35k az enyém, a tétet ugye nem kapjuk meg (na az de szép is lenne)
még 10 percet bírjon ki a City, és már dől is a lé (csak nem X-elnek le 10 perc alatt)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
stefyY
őstag
válasz juliabrilke #32250 üzenetére
Amíg minden oldala aranybarnára nem sül.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #32237 üzenetére
ugy látom amit ma teszek az mind jön?
Zolynet: fújják le utana leszek vmit az arsenalra[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
zolynet
veterán
válasz Daniel Alves #32253 üzenetére
remélem az arsenal-ra is tettél, nekem ma már csak ők hiányoznak
Life is too short to stay stock!
-
Daniel Alves
őstag
válasz juliabrilke #32250 üzenetére
Ez mar a forgatás volt egyszer kellett min 1.5 szorzó
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
giigz
veterán
Várható volt, pont a tavalyi év ellentettje. City, MU, Tottenham is nyert, jött a papírforma, de nagyon simán.
-
GabN73
addikt
Swansea is vicc...
8 kaput eltaláló lövés, 15 kaput elkerülő lövés.... -
Zimmi91
addikt
-
Daniel Alves
őstag
-
giigz
veterán
Szerintetek az Arsenal nyerni fog? 1,80-ért erősen value.
-
Daniel Alves
őstag
Arsenal D/V
Gólok 6+
Csak az egyik csapat szerez góltOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
szpal17
őstag
Szerintem hendis arsenal győzelem 2,7-ért vagy a félidő V 2,15-ért jó lehet.
-
GabN73
addikt
Boogie Wonderland
-
B-L-A-C-K
titán
Van Gerwen 110%-ra biztos vagyok hogy nyer, de meg se tudom rakni mert ahol vagyok sehol egy lottózó...
-
WaterWave
veterán
válasz B-L-A-C-K #32271 üzenetére
taylor azért rutinosabb, és hát wade se dobott jól mégis megszorongatta gerwent...
nálam tuti taylor, kell neki a 17. vb cím is• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
pohár
félisten
Southampton v Arsenal 2,5 gól fölött/alatt
Fölött(+2.5) 1.571Összes tét: 1.083 HUF
Összes lehetséges nyeremény: (téttel együtt) 1.701 HUFna akkor hajrá srácok
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
janos1988
addikt
Na jól van skacok, ezeknek a poén fogadásoknak vége. Holnaptól bekeményítek. Elegem van, hogy semmi sem jön.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
Na jól van, én megmondtam csak kezetekbe akartam adni a pénzt ha már az enyémbe nem tudom...
-
giigz
veterán
Szerintem meg Arsenal győzelem 1,70, oszt csá
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #32280 üzenetére
ha nyerő a fogadás, akkor hogy buknám vissza? ha meg rálöknék egy 20-ast, és azt buknám el, az mivel jobb? na erre válaszolj
-
WaterWave
veterán
holnapra:
chelsea win, everton gól, liverpool gól
mehet rá egy 30-40k
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #32284 üzenetére
akkor jönne... és ha nem? kapásból mondok 5 meccset az elmúlt egy hétből, ahol minimum 3-4 gólnak kellett volna esnie, de csak 1 volt
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Holnapra Sunderland X2 és Everton X2.
Darts-ra kéne tenni valamit,hogy izgalmasabb legyen, de nem tudom kinek higgyek Blacknek, vagy WaterWave-nek.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
nagyúr
Na nem bízom a véletlenre a az esti szelómat, amire már csak az Arsenal kell.
A legalsót meg azért tettem, mert új év van, és hátha most bejön B-L-A-C-K megérzése
Igaz nem látszik, de mindenhol az Arsenal meccs van még megjátszva így, vagy úgy.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
szpal17
őstag
All in Van Gerwen-re ----> Taylor nyilatkozat
Vagy csak félrevezetés.
-
pohár
félisten
válasz szpal17 #32292 üzenetére
szerintem ez semmit se jelent, van Gerwen olyan rohadt szarul dobálta a kiszállókat, hogy az valami borzadály volt... az öreg az ilyet kegyetlenül megbosszulja, én nem nagyon mernék Phil ellen tenni
-
WaterWave
veterán
taylor behúzza
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #32290 üzenetére
Hát úgy értem, hogy reméljük, most ez nem az a tipp ami elmegy
Amúgy meg tudom, hogy te is olyan szerencsétlen vagy mint én(#32291) MikE008
Mert így nem kellett annyi tőkét beletenni a visszafogadáshoz
Mivel szerencsétlen vagyok nem bízom a véletlenre hogy nyer e az Arsenal vagy sem.
Inkább nyerjek kevesebbet, mint sem, hogy semmit
Ezek a lehetőségek vannak:
1: Sima Arsenal győzelem ~8K jön, - ez a 2K fogadás bukó - a megjátszott 1k tét = tiszta 5K haszon
2: Döntetlen lesz az Arsenal meccs, és nyer Taylor akkor jön 3.5K - 1.5k bukó a 2 szelvény, -1k eredeti szelvény - az aktuális szelvény így ott vagyok ahol elindultam
3: Döntetlen lesz ls Taylor kikap, akkor szintén 0
4: Nyer a hazai csapat, akkor jön 5K -1k a most megjátszott szelvény, -1k az eredeti, -1k a két döntetlen, 2k haszon.Így utólag nézve rakhattam volna máshogy is, de már mind1. Én bízom az arsenal győzelembe.
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
WaterWave
veterán
válasz B-L-A-C-K #32295 üzenetére
Azért, mert Taylor szeret a T20 után T19-et dobni, majd egyszer nézd meg, hogy vált le...
Ez olyan mint a Hollandoknál a T18 D18, nagyon szeretik azt dobni
Ettől függetlenül Taylor se volt élete formájában, de a rutin sokat számít. Gerwen meg lehet jól dobál de mégiscsak 23 éves, rutin azért nem annyira acélos mint Taylornál• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest