Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali.
4. évad, 13. részben többször is elhangzik ugyanaz a szám, ilyen lassú és faszi énekli. A legvégén is szól. Valaki tudja a címét?
-
törölt tag
Azt a rohadt életbe. Ez valami eszméletlen elmebeteg egy sorozat.
-
törölt tag
Egyáltalán nem a vérre és a belekre értendő az elmebeteg kifejezés, arról tudja az ember hogy nem valódi, bár nagyon élethű. Az érzelmi, pszichikai része az elmebeteg.
Ebben az animék tudnak még brutálisat alkotni, pedig szaros rajzfilmek, de úgy rakja teherbe az embert hogy napokig pislog mi történt. Na, ez a sorozat is hasonlóan szórakozik és megzabálja csámcsogó fröcsögő pofával az ember szellemi nyugalmát. -
törölt tag
Kíváncsi vagyok mi lesz a hatodik évadban, gondolom az indiánfarkas emberek megtámadják a tábort, elesik, vagy csak szimplán történik valami és továbbállnak megint.
Én mondjuk örülök hogy a befejezés az ilyen "nyugodt" lett.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Elkezdtem nézni a 6. évadot, bár nem sok időm van rá majd valahogy azért fogyasztom. De elég rég volt már az előző, elég rossz mikor a folyamatos sorozat ritmusából kiesik az ember (egyszerre néztem az első ötöt), egy éve láttam az utolsó részét.
De így megnézve az első részt a hatodikból már dereng valami hogy mivel is fejeződött be nagyjából. -
törölt tag
Ez a része megint egy jó kérdés, de szerintem ne is keresünk rá logikát, csak bedobták a filmbe hogy ilyen is legyen benne és kész, kb. ennyi. Nem is magyarázza a film se, csak kellett néhány jelenethez és kitalálták legyen ilyen... Nagyjából ennyi a különbség és az ok a zombiharapásos átváltozás és a halállal történő átváltozás között.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Arpee78 #8996 üzenetére
Túlozva van a harapás, tud az ember nagyot harapni, ha rángatja és többször is ráharapna, csócsálná, de ezek egyből lazán kiharapnak akkorát, az biztosan túlzás, mint a kés a vajba koponyaszurkálás.
Ha jól tudom a sztori most tart a második évben, annyi idő alatt nem szaporodik el a vadállatfaj. Meg ennyi zombi ellen nem tudom mennyi esélyük volna, pár zombit meg tudnak enni oké, de az túlszaporulathoz kevés.
A zombi friss emberhúst eszik, ez alappillér zombis fimnél, mint a zombiharapástól átváltozás stb.
Ezek a zombik bomlanak, magyarázat is volt még rá. De tudod, filmesen bomlanak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezt az Inidet vagy nem tudom hogy írják a
de remélem megharapják.fiatal hlypcsát -
törölt tag
Kijárna egy jó pár tockos azzal a bottal Morgannek... Carol viszont adja nagyon. -
törölt tag
Eddig fel se tűnt, de az összeaszalódott zombikból is kifolyik fél vödör friss vörös festék. Úgy hogy elvileg keringésük sincs.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vörös pcsát remélem Rick jól agyonveri. [ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Carolék megoldották végül, Rick feltette az i-re a pontot. Durva volt azért. [ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azt a kurva, azért ez nem volt semmi. Bár a szokásos felvonások megmaradtak ugyanúgy, töketlenkedés, értelmetlen megmozdulások, fsz rendezői munka stb. Mondjuk ha nem lennének ilyenek miről szólna a sorozat. Úgyhogy ezt el kell nézni, zombis filmet ez tudja előrevinni. Főleg ha az hosszú is.
Rick szerintem szellemileg teljesen off lesz úgyhogy várható a következő évadban hogy nem lesz irányítói pozícióban, már ha életben marad egyáltalán. Ezek a bohóc műanyag legófigurák lovon, ez. Kommentelhetetlen. Azt viszont remélem, hogy Negant, a 20 éves brazil szappanoperából kölcsönvett ütődött bajszos seggnyalóját, és azt a féreg szőke hajút, külön dupla epizódban belezik ki. Hogy Darylt miért kellett a vége előtt húsz perccel lelőttnek forgatni, majd a végén hirtelen előrántani élőként azt nem tudom. Carol gondolom túléli a legófigurák segítségével. Lesz itt még téma, tényleg el fogják ezt húzni 10 évadig, ha nézni fogják. Az a baj hogy egyre nagyobb baromságokkal. Most még tudtak mit előrántani, jó volt ez a hatodik évad, de ha így halad nem sok érő lesz a végére. -
törölt tag
Első évadot én is lenyomtam a testvérsorozatból, szerintem nem lett annyira rossz, én gagyibbra számítottam. Nem egy WD, de ne is legyen az, nem ugyanazt akarja megnézni senki még egyszer. Máshogy közelíti meg a dolgokat, más szemszögből, pont jó így. Más kategória a kettő, nagyon nem is lehet egyiket a másiknál jobbnak titulálni. Persze stílusra a WD ezerszer jobban bejön, meg kb. mindenkinek, mert az jobban adja az egész zombis témát.
Nem hiszem hogy ez a brigád idővel átváltozik Rick féle hentelőgéppé, meg az ember embernek farkasa dolgot se fogják olyan mértékben erőltetni. Bár nem tudom, de ez a sorozat eddig ezt sugallja, hogy más szemszögből történnek majd itt a dolgok. És valahogy úgy is lenne a jó. Aliciat meg Christophert nyugodtan széttéphetik a zombik, Daniel hatalmas arc, kicsit Daryl koppintás szereplő kiosztásilag. [ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Outlander #9043 üzenetére
Első öt részt megnéztem második évadból és nem volt egyik részben sem zombietetés. Akkor most már értem miért.
Eddig is rendben van a Fear, nekem a WD még mindig jobban bejön a hülyeségei ellenére, egyszerűen jobban adja az a stílus, mint ez. De ettől még jó ez is.
Bár én egy kicsit jobban belementem volna a hajós emberkék elintézésébe, Daniel első évadban a csávót jól megkínozza, ezeket meg akik ezt művelték velük még inkább ápolja, én meg azt hittem legalább azt a vasrudat megforgatja párszor benne.
Crisht utáltam, most egy fokkal kevésbé, talán idővel normális karakter lesz belőle, a csaj tesóját viszont már két zombi téphetné darabokra, h.lyep.csa. Meg az a marha is aki a rádiót odaadta neki a mikrofonnal együtt, hallgatózni tud mikrofon nélkül is. -
törölt tag
Erre én is kíváncsi leszek mondjuk, odaérnek, biztonságos ház stb. Aztán be is lehet fejezni a sorozatot. Áh. Vagy kirúgják őket onnan, vagy ellepik azt is a zombik, vagy az emberek. És mehetnek tovább másik helyre. Vagy ott maradnak és két évadon keresztül zombi Barátok köztet adnak.
-
törölt tag
válasz matyialiga1 #9070 üzenetére
Én annyit várok a hetedik évadtól, hogy ne Daryl legyen az, és Negan legyen jól megneganolva. Ha ezt teljesítik már jó irány. Aztán még az üzlet kialakulása a két menedékhely között, meg azok a gördeszkás 10 évesek abban a felcsatolható védőruciban, remélem normálisan felépített valami lesz, nem csak lecsapott semmi az egész. Mint a W-k is pl. [ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Fear amúgy most szünetel vagy
miért nem elérhető a 8. rész, azon, a, szóval, ott. -
törölt tag
Fear kérdés:
Akkor ezek szerint Daniel meghal a zombikkal együtt a pincében? -
törölt tag
válasz Outlander #9081 üzenetére
Azért vannak kívülről megerősítve, mert Rickék hülyeségét így bírják bent tartani.
Amúgy tényleg nem tudom. Egyetlen értelmes indok van rá, hogy nem vesz el helyet a belső térből. Esetleg ha valaki kintről menekül, mert zombik üldözik és a túloldalon van a kapu, akkor gyorsan fel tud mászni a tartókra.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Outlander #9086 üzenetére
Nekem pont az tetszik benne, hogy trágárabb, mint a Family Guy. Meg nem az a nyálas sztoris, mint az Amerikai fater pl. vagy kell rajta gondolkodni, mint a South Parkon. Hanem szarás, huggyás, fingás, akármi. És nyugodtan kurvaanyáznak, kimondanak, tesznek dolgokat amik trágárak, szemrebbenés nélkül. Tökéletes felszabadulás az elmének a stresszes nap után ilyen szintű baromságokat nézni. Az a baj, hogy lehetne több is még.
A Mónika shownak is volt hasonló áldásos hatása amúgy, csak ugye nem a délutáni mese után kellett volna leadni...Azt viszont nem értem miért kell kitakarni a pélót, ha egyszer a zacsit annyira részletesen lerajzolják szőrrel, ragyával együtt hogy már majdnem hányok, kicsit illúzióromboló a fekete csík.
Egy kis unaloműző beszélgetés, amíg kijön a Fear következő része és a TWD következő évada.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lionshamlet #9092 üzenetére
Eddig legnagyobb eséllyel úgy néz ki
Glenn lesz az. -
törölt tag
válasz lionshamlet #9096 üzenetére
Mert valami ilyesmiről pletykáltak a kiszivárogtatásnál, plusz jó páran nem látták a forgatáson már Glenn-t. Ettől függetlenül lehet még Daryl, mert eléggé felkapták és sok melója van más forgatásokon és kiíratja magát, de nem valószínű, mert elég nagy rajongótábort vesztenének vele meg magával is kicseszne. Lehet még Glenn nője is, mert Negannak hasztalan karakter, ellenben nagyon súlyos lenne drámailag is ha agyonverné a terhes nőt. Én mondjuk nagyon esélyesnek látom őt is. De lehet a vöri izompacsirta is, mert túl nagy fenyegetés, vagy Júdzsin, mert egy fasz és mindenki sajnálná. [ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Outlander #9109 üzenetére
Bah, kicsit röhejes az egész, de hát nézik ezerrel az is biztos, lóvé van belőle nekik.
Nem valószínű, hogy pl. dobókést használnék zombi apokalipsziskor, mikor tucatnyian jönnek az ember után. Őszintén szólva Daryl nyílpuskája is elég kacat ilyen esetre (pedig maxi kedvenc), de nem tudsz magaddal annyi nyilat vinni hogy elég legyen.
Egy pisztoly, néhány tárral és hangtompítóval ezerszer jobb a nyílpuska helyett, de a legjobb egy katana és rendes kés.
Revolverrel az a gond, hogy kevés a tár, igaz nem is fog beragadni mint egy automata fegyver. De épp ezért kell a katana vagy a kés.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz matyialiga1 #9111 üzenetére
Daryl mint csicska? Hát nem épp neki való szerep, de ha az évad végén kibelezi Negant akkor ám legyen.
Ábrahám pedig jó alakítás, akkor inkább Júdzsint üsse le. -
törölt tag
válasz matyialiga1 #9114 üzenetére
0:34-nél ki van?
Okosabbak nem lettünk ja, ezt akármelyik fan összedobja. Októberben jön csak? Há addig elsorvadok geccc.
-
törölt tag
válasz Grave_444 #9125 üzenetére
Na jó az a tigrises valami ultra gagyi. Azt írtátok nem tudnak lejjebb menni szappanopera szintben? Ó, tessék! Mison szamurájkardos zombilépegetői még passzoltak a képbe, ez viszont... Szenzációhajhászás.
A trailer eleje is elég semmirevaló, a második fele az már fasza lett viszont.Azért itt már kíváncsi leszek hogyan lesz levezetve, eddig Rickék brigádja minden más csoportot elnyomott, most viszont már sokkal nagyobbak vannak, Negan, meg a legóemberek csapata is nagyságrendekkel többen vannak, mint Alexandria vagy Jézusék brigádja.
Ekkora csapatokkal ha szövetkeznének, már azért el lehetne kezdeni egy élet visszaépítését, a zombik irtását, de ugye szokásos emberi mentalitást tökéletesen tükrözni, még egy zombi apokalipszisban is egymást ölik inkább.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz matyialiga1 #9128 üzenetére
Már várom a hetedik évadot. Meg majd hogy mi lesz Negan után, elvégre ő a legnagyobb akadály a történetben, onnantól már mit fognak tudni kitalálni, kertészkedésen, kapáláson kívül. Meg hogy vonulnak tovább, bár innen már hova mikor elég ígéretesnek tűnnek ezek a helyek. Talán még egy nyolcadik évadot kilöknek és szerintem vége is. Nagyon briliáns sztorikat kellene még kitalálni, hogy nézzék és ne legyen szappanopera se.
Amúgy tényleg egyre jobban rohadnak a zombik. -
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz matyialiga1 #9148 üzenetére
Én nem tudom hogy vagytok vele, de az a tigrises faszi valami olyan szinten elüt a sorozattól, hogy hihetetlen. Szappanopera szint.
Negan kurvára beleillik a sorozatba, meg eddig kb. mindenki. Ennyire nem ütött el még semmi a sorozat történetében mint az. És akkor ő a vezetője ezeknek a pajzsos emberkéknek aki egy pisztolyt alig bír a kezében tartani?
Na mindegy, Rick vs Negan az viszont nagyon állat lesz. -
törölt tag
Ja az amit ezer éve reklámoztak? El is felejtettem, hogy azzal mi lett végül. Ott is kigyúrt trikós keménylegény hajt morcos hajnalban felébresztett fejjel egy recsegő kipufogós benzintemetőt? És már megy 10 perce padlógázon, de visszavált egyet, padlóz és még tovább gyorsul? Isteni az a Halálos iramban sorozat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- BestBuy topik
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest