Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Paarthurnax #105 üzenetére
Nemsokára megnézem azt is. Kíváncsi leszek a különbségre. De amúgy néztem egy-két making of-ot a sorozatról és a készítők is elmondták, hogy ez a sorozat sokkal személyesebbre sikeredett és ez is volt a céljuk. Ahogy olvastam sokaknak túl "langyos" volt. Szerintem pont elég akció volt benne, mert én a háttére is kíváncsi vagyok nem csak a halálra.
-
depmod
aktív tag
válasz
Paarthurnax #94 üzenetére
Hát Sledge szerintem hozta a fapofa játékát, nem ettől volt jó az epizód. A srácot meg kellene tanítani egy kis mimikai szinészetre is, mert a Jurassic Park óta nem sikerült elsajátítania. Olyan, mint Steven Seagal.
-
depmod
aktív tag
válasz
Paarthurnax #92 üzenetére
A 9. rész messze a legjobb volt, az előző 8 összesen nem volt ilyen jó, mint ez
. Durva, olyan született július 4.-én és szakasz keverék 2. vh-ús környezetben. Na, ilyennek kellett volna lennie az előzőeknek is.
-
Donfuli78
tag
válasz
Paarthurnax #88 üzenetére
Upsz!Sorry nem is figyeltem
Elnézést mindenkitől
-
Donfuli78
tag
válasz
Paarthurnax #86 üzenetére
Már korábbi részekben is lehetett látni az őrmesteren hogy vissza akar menni.Már akkor sejtettem ha visszamegy a frontra akkor megfog halni.
De tényleg jó rész volt.Ha a következö tényleg Okinawáról fog szólni akkor egy picit csalodok ugyanis azt hittem Iwo Jima majd hosszabb lesz(egy egész rész fog róla szólni).
-
depmod
aktív tag
válasz
Paarthurnax #84 üzenetére
Hát egy biztos, hogy a BoB szereplőgárdája agyonveri a Pacific-ét. Elég gyatra eresztés, én értem, hogy nem erre akarták a hangsúlyt helyezni, de ennél azért még én is jobb gárdát válogattam volna össze. Kezdve Gézával, a Barátok Köztből, az izomtrikójával az egész Peleliura vezényelt japán sereget lenyomta volna, és mindezt izzadás nélkül.
-
depmod
aktív tag
válasz
Paarthurnax #82 üzenetére
Végre úgy tűnik, hogy látok nekem való jeleneteket. a 6. és 7. epizód ilyen volt, végtagok ide, fejek oda, számomra ettől hiteles egy háborús film. Jó pont.
Ugyanakkor a főszereplő srác bambasága irgalmatlanul irritál. Ennyire bamba, szerencsétlen bibliamolyt! Hát nem tudom, kire akarták szabni a karakterét, de elég szeppent lehetett az ember a harctéren. Ilyen fapofával, érzelemmentesen végignézni az öldökléseket, az nem hiteles, SZERINTEM. Rossz pont.
Összevetésben jön fel az elithez képest, nem mondom, abban is van lapos epizód, de még mindig úgy érzem, hogy a BOB-nél az előny!
-
Kornel213
tag
válasz
Paarthurnax #71 üzenetére
Aha, értem. Én is többet vártam....de majd még kiderül mi lesz a vége
-
Kornel213
tag
válasz
Paarthurnax #69 üzenetére
Nekem is ott áll a polcomon csak nekem DVD-ben van meg, lehet én is megnézem, már régen láttam
Hogy érted hogy a Pacific PC-n nézve pont elég? Nem akkora élmény idáig mint a BoB?
-
Kornel213
tag
válasz
Paarthurnax #58 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó lesz
Nem semmi hogy milyen kitartóak voltak a japánok, 47-ben adta fel a harcot
nem semmi!!! Iszonyat durva lehetett ez a háború az biztos.....
-
depmod
aktív tag
válasz
Paarthurnax #38 üzenetére
-
depmod
aktív tag
válasz
Paarthurnax #36 üzenetére
NEEEE
Akkor a sorozat harmadáról tudom elmondani, hogy nem méltó az elődhöz.
-
depmod
aktív tag
válasz
Paarthurnax #33 üzenetére
Úgy legyen, de sajnos kicsit kételkedem. Mi értelme lenne ilyen kezdésnek, ha a további ep.-ok jobbak? A kameramozgás, minőség tuti marad, ez sajnos ilyen lesz. A sztori meg majd kiderül, de erős fenntartásaim vannak.
Hát igen, Spielberg és Hanks nevével mindent el lehet adni.A DIE HArd 2 ezredese viszont olyan (kövezzetek meg) buzis az eddig látottak alapján, hogy az már fáj. Vagy csak én vagyok aberrált??
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Paarthurnax #24 üzenetére
Háát, sztem az első résznél vannak sokkal jobbak, de tény, hogy az is nagyon-nagyon jó már! 10 miles up, 10 miles down!
-
Donfuli78
tag
válasz
Paarthurnax #11 üzenetére
Sajnos a Band of brothers után én is többet vártam.
Viszont még akármi is kisülhet ebből.Ugyhogy remélem jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest