Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donfuli78
tag
válasz Paarthurnax #11 üzenetére
Sajnos a Band of brothers után én is többet vártam. Viszont még akármi is kisülhet ebből.Ugyhogy remélem jó lesz
-
WonderCSabo
félisten
válasz Paarthurnax #24 üzenetére
Háát, sztem az első résznél vannak sokkal jobbak, de tény, hogy az is nagyon-nagyon jó már! 10 miles up, 10 miles down!
-
depmod
aktív tag
válasz Paarthurnax #33 üzenetére
Úgy legyen, de sajnos kicsit kételkedem. Mi értelme lenne ilyen kezdésnek, ha a további ep.-ok jobbak? A kameramozgás, minőség tuti marad, ez sajnos ilyen lesz. A sztori meg majd kiderül, de erős fenntartásaim vannak.
Hát igen, Spielberg és Hanks nevével mindent el lehet adni.A DIE HArd 2 ezredese viszont olyan (kövezzetek meg) buzis az eddig látottak alapján, hogy az már fáj. Vagy csak én vagyok aberrált??
..., akkor a nyuszi b***hatja!
-
depmod
aktív tag
válasz Paarthurnax #36 üzenetére
NEEEE
Akkor a sorozat harmadáról tudom elmondani, hogy nem méltó az elődhöz.
-
depmod
aktív tag
-
Kornel213
tag
válasz Paarthurnax #58 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó lesz Nem semmi hogy milyen kitartóak voltak a japánok, 47-ben adta fel a harcot nem semmi!!! Iszonyat durva lehetett ez a háború az biztos.....
" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
Kornel213
tag
válasz Paarthurnax #69 üzenetére
Nekem is ott áll a polcomon csak nekem DVD-ben van meg, lehet én is megnézem, már régen láttam Hogy érted hogy a Pacific PC-n nézve pont elég? Nem akkora élmény idáig mint a BoB?
-
Kornel213
tag
válasz Paarthurnax #71 üzenetére
Aha, értem. Én is többet vártam....de majd még kiderül mi lesz a vége
-
depmod
aktív tag
válasz Paarthurnax #82 üzenetére
Végre úgy tűnik, hogy látok nekem való jeleneteket. a 6. és 7. epizód ilyen volt, végtagok ide, fejek oda, számomra ettől hiteles egy háborús film. Jó pont.
Ugyanakkor a főszereplő srác bambasága irgalmatlanul irritál. Ennyire bamba, szerencsétlen bibliamolyt! Hát nem tudom, kire akarták szabni a karakterét, de elég szeppent lehetett az ember a harctéren. Ilyen fapofával, érzelemmentesen végignézni az öldökléseket, az nem hiteles, SZERINTEM. Rossz pont.
Összevetésben jön fel az elithez képest, nem mondom, abban is van lapos epizód, de még mindig úgy érzem, hogy a BOB-nél az előny!
-
depmod
aktív tag
válasz Paarthurnax #84 üzenetére
Hát egy biztos, hogy a BoB szereplőgárdája agyonveri a Pacific-ét. Elég gyatra eresztés, én értem, hogy nem erre akarták a hangsúlyt helyezni, de ennél azért még én is jobb gárdát válogattam volna össze. Kezdve Gézával, a Barátok Köztből, az izomtrikójával az egész Peleliura vezényelt japán sereget lenyomta volna, és mindezt izzadás nélkül.
-
Donfuli78
tag
válasz Paarthurnax #86 üzenetére
Már korábbi részekben is lehetett látni az őrmesteren hogy vissza akar menni.Már akkor sejtettem ha visszamegy a frontra akkor megfog halni. De tényleg jó rész volt.Ha a következö tényleg Okinawáról fog szólni akkor egy picit csalodok ugyanis azt hittem Iwo Jima majd hosszabb lesz(egy egész rész fog róla szólni).
-
Donfuli78
tag
válasz Paarthurnax #88 üzenetére
Upsz!Sorry nem is figyeltem Elnézést mindenkitől
-
depmod
aktív tag
válasz Paarthurnax #92 üzenetére
A 9. rész messze a legjobb volt, az előző 8 összesen nem volt ilyen jó, mint ez . Durva, olyan született július 4.-én és szakasz keverék 2. vh-ús környezetben. Na, ilyennek kellett volna lennie az előzőeknek is.
-
depmod
aktív tag
válasz Paarthurnax #94 üzenetére
Hát Sledge szerintem hozta a fapofa játékát, nem ettől volt jó az epizód. A srácot meg kellene tanítani egy kis mimikai szinészetre is, mert a Jurassic Park óta nem sikerült elsajátítania. Olyan, mint Steven Seagal.
-
BalaNce87
addikt
válasz Paarthurnax #105 üzenetére
Nemsokára megnézem azt is. Kíváncsi leszek a különbségre. De amúgy néztem egy-két making of-ot a sorozatról és a készítők is elmondták, hogy ez a sorozat sokkal személyesebbre sikeredett és ez is volt a céljuk. Ahogy olvastam sokaknak túl "langyos" volt. Szerintem pont elég akció volt benne, mert én a háttére is kíváncsi vagyok nem csak a halálra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest