Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Én részemről champion rangon vagyok (gondolom mint mindenki más) és egy frissen szerzett British Racing Green festéssel ellátott Lotus Espirit V8 -al szaladgálok Hardcore módban mostanság..
Este mondjuk 20h , Audi szalon?
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
gyuszito
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #23201 üzenetére
Ha minden jól megy, és sikerül megcsinálnom a TDU-t (elrontottam ^^ +lemezt sem akarja beolvasni...-.-") akkor leghamarabb 9 től tudok felmenni
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
Bendőke
tag
Csináltam egy új karaktert, csak offline játékra, a lényeg, hogy eddig nagyjából 850 km-t mentem a játékban, autóval (még nem vehetek motort, nemrég kezdtem). Erre az infonál azt írja ki: autóval megtett táv ~ 850 km (ez jó), motorral megtett táv -0.00 km (azaz mínusz 0 km), összesen megtett távolság 8 776 034 457 842 053 100 000 000.00 km. Ez, ha jól számoltam, egy nagyságrenddel nagyobb, mint az ismert világegyetem mérete, ami ~ 13,7 milliárd fényév.
Meg is állapítottam egyből, hogy q gyors vagyok, 6 óra alatt lenyomtam akkora távot, amekkorát a fénynek nem sikerült megtenni a Big Bang óta. Nem semmi...
A lényeg: Találkoztatok már ilyesmivel? Szerintem az tett be neki, hogy a motornál -0.00 km szerepel, és majd meggyógyul, ha lesz motorom.
Képet is csináltam, hogy megörökítsem az utókornak.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz gyuszito #23202 üzenetére
Elnézéseket kérek fórumtársak legutóbb elkerülte a figyelmem ez a dolog.
Ma sem ígérek biztosat de ha 9 magasságába fent vagyok akkor írok ide m.képpen.
British Racing Green Lotus Espirit V8 at keressetek a térképen
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Valaki mostanság majd esetleg?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Én itt vettem egyébként ki is hozták , akkor még olcsóbb volt most feljebb ment azóta, de hát na..
-
Mr.Csizmás
titán
válasz HartgeH3-2.8 #23206 üzenetére
meggondolandó ha lesz új gépem, lehet TDU1-2
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
nevo
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #23208 üzenetére
Vaterán tegnap láttam eladó sorban tdu1-2-t.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Mr.Csizmás
titán
válasz TESCO-Zsömle #23211 üzenetére
jövőhéten lesz új alaplap, és akkor örülhettek újra a fejemnek, meg a vezetési stílusomnak
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Mr.Csizmás #23212 üzenetére
Vagyunk fent PH-ról vagy 5-en, szóval nem lesz nagy örömködés...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Mr.Csizmás
titán
válasz TESCO-Zsömle #23213 üzenetére
ennyien kiugrottak? patchek hiánya, vagy mi?
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Mr.Csizmás #23214 üzenetére
Egyrészt biztos, másrészt én se remekeltem az elmúlt hónapokban, mint klubelnök.
Nagymamám betegsége, majd halála eléggé lekötötte a családot...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
gyuszito
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #23215 üzenetére
Részvétem!
[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
maalls
csendes tag
Olyankor mi a teendő ha megsérült a lemez? Sajnos a steam-n csak a TDu2 van.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz maalls #23217 üzenetére
Letöltöd valahonnan, telepíted a saját serial-oddal, aztán lemez helyett mini-image + daemon tools az indításhoz.
Hát istennek TDU1-hez elég két kód, a többit össze lehet bogarászni.
sz: TDU2 meg egyáltalán nem kér lemezt az indításhoz, úgyhogy...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
maalls
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #23218 üzenetére
Köszönöm a segitségedet,
TDu2 steam-s változatban van meg, pont az ilyen elkerülése végett(sajnos drágább is volt) -
Metalfan
senior tag
Sziasztok! Most szereztem meg végre eredetiben a TDU-t (CD Projekt verzió). Megapack kódját nem szerette a szerver, ezért kitöröltem az addon.txt-t, viszont elkövettem azt a hibát, hogy carpackos autót vettem, ezért most gyakorlatilag semmit nem tudok kezdeni a játékkal. (Új kód ügyében már ment mail a CD Projektnek, de valószínűleg nem vasárnap éjjel fognak válaszolni...). Van arra valami lehetőség, hogy másik kocsival menjek? Egyelőre még az elején tartok, 2 házam van, és ahol a carpackos Ruf áll, ott a garázsban nincs több kocsi Meg lehet oldani valahogy, hogy el tudjam adni vagy lecserélni valami másik kocsira a Rufot?
-
Metalfan
senior tag
válasz Mr.Csizmás #23221 üzenetére
Egy windows újratelepítés elmosott minden ilyen jellegű problémát A játéktól függetlenül újra kellett tegyem sajna. És ha már, akkor mért ne kezdjek tiszta lappal.
-
Tattix
tag
Ismét elkezdtem az egyet!Egy élmény!
-
Metalfan
senior tag
Van még itt valaki, aki szokott játszani online ezzel a játékkal?
A drága kedves CDProjekt meg még mindig nem küldött új megapack kódot, szóval még mindig nem vehetek Noble M400-at, pedig az az egyik kedvencem
-
Metalfan
senior tag
Feltettem egy instant challenge-et, Mountain Cruise a neve. Nem valószínű, hogy népszerű lesz az 500-as nevezési díj és 1000-es nyeremény mellett. De legalább idegbajt kap az, aki nem tud higgadtan és nyugisan vezetni...törés nélkül
-
Metalfan
senior tag
válasz Mr.Csizmás #23226 üzenetére
Én majdnem belementem egy alaplap gariztatásba most nyáron, aztán kicsit átgondoltam a dolgokat, és a végén kiderült, hogy a videokártya halt meg
Na most meg nekem nincs sok időm játszani Pedig múlt héten megörültem a fejemnek, hogy találtam 2-3 magyart is, na akkor nem sokat vezettem Csak azóta lett pár elfoglaltságom...plusz a suli.
-
őstag
Helló! Miért van az, hogy ha valakivel találkozok, akkor az az ember pirosan jelölt lesz, és folyamatos lesz a gurulása, a többiek meg fehéren jelöltek lesznek, és tiszta laggos a mozgásuk, ráadásul nincs hangjuk sem. Ha valaki lesz, az írjon és akkor egyet gurulhatunk. Nick: [HUN]-Haly
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Most vettem magamnak új konfigot, és így már végre tudok játszani ezzel a remek játékkal!
Kb. 2 órája kezdtem, egy Audi TT-vel nyomulok (, de imádom a hangját... ), és az lenne a kérdésem hozzátok, hogy lehet ezzel online játszani?
Vagy miért van az első hsz-ben a sok nicknév?
Ja, és még egy kérdés, melyik a leginkább ajánlott E kategóriájú autó?
160,000 pénzem van, úgyhogy E osztályból minden belefér szvsz...
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Na, egy picit bekéstem most...
E osztályú gépem már van (már Ford GT-m is ), vettem egy Skyline GTR-t...
Viszont lenne egy olyan problémám, hogy egy USB-s kormánnyal játszom (valamilyen Genius, nem tudom pontosan), és ha el szeretnék indulni bármelyik kocsival, akkor leesik a fordulat, és olyan, mintha behúzott kézifékkel szeretnék elindulni...
Amúgy ha ezt megcsinálom kb. 3-szor (tehát megpróbálok elindulni, és padlógázzal váltok 1-esbe majd ráengedem a kuplungot, ugye ekkor esik le a fordulat és stop...., akkor minen egyes indulási próbálkozásnál kb. 1km/h-t "gyorsul" , tehát elkezdek gurulni...), akkor a gurulás miatt kb. 4km/h-óránál, alap fordulatról el tudok indulni, és akkor már megy rendesen...
Megnéztem, hogy hátha valami gond van a kormánnyal, de semmi...
Lenne rá ötletetek?
Majd csinálok egy online profilt...
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
gyuszito
senior tag
válasz szezso15 #23236 üzenetére
A Kuplungot Gombbal nyomod? Vagy ez valamilyen pedálos szerkezet?
Ha gombra van téve a kuplungod, akkor sajnos nem lehet megoldani a dolgot, esetleg ha a Drivig Aid (D betű) kikapcsolod, és hagyod elfarolni a hajtott kerekeket. Sajnos egy elég butus irányítása van a Drágaságnak
úRemélem tudtam segíteni!Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
Kleroo
veterán
Hali! Agygörcsöt kapok az origi DVD 1perces ellenőrzésétől,és hogy állandóan be kell rakni. Nincs vmi kis huncutság ez ellen?
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
ricshard444
veterán
Nemis tudtam ,hogy van TDU fórum ittis, pedig a pc-s megjelenés óta tolom ,és komolyabban 3 éve mióta van kormányom ( most nincs, de G27el térek vissza kövi hónapban)
Kedvencem Legalább már bejártam a térképet 800x , több ezer órám van benne[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Mellesleg a 2 egy rakat ... Amennyire vártam rá akkorát csalódtam benne...az az irányítás,fizika meg a váltás maga a förtelem
Vannak dolgok...
-
Kleroo
veterán
válasz ricshard444 #23244 üzenetére
Pontosan egyetértek.
Viszont az 1-ben pedig nincs index,és szögletesek a "buckák"
A 2-t tényleg annyira elrontották,hogy a sok ötlet,és javítás ellenére 2óra szenvedés után is szörnyű volt vele játszani. Míg a TDU 1-el most is imádok céltalanul lófrálni,főleg cimbikkelHodor. Hodor? Hodooor!
-
ricshard444
veterán
válasz Kleroo #23245 üzenetére
Igen sajnos szögletes az út, és a hegyes kissebb utakon mégjobban..., a fizika sem tökéletes, de még mindig ebben van a legnagyobb játékélmény. 900 fokkal játszani egyszerűen mesés,kíváncsi vagyok H váltóval+kuplunggal milyen lesz,mert eddig szekvenciálissal meg pillangóval toltam.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Az 1.68B patch mivel tud többet,mint az 1.66?
Vannak dolgok...
-
Gigi01
őstag
Hali!
Aki kormánnyal tolja,az milyen beállítást használ?Nálam G27 900fok,de akárhogy állítom,mintha kicsit később kanyarodna,ahogy szeretném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Külpolitika
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest